💕

334 11 0
                                    

E mineața,ne trezim pe malul mării și plecăm la hotel ,eu la munca el la Academie să vadă cu ce echipa va semna . Eram fericita pentru el că își va urma visul  iar eu eram  tristă că va pleca departe de mine , departe de cei dragi.  Nu voiam să ii arat că mă afectează plecarea lui ,voiam să vadă că sunt fericită că el pleacă,cu greu reușesc să îmi ascund sentimentele . Ajungem la hotel ,luăm micul dejun nu se trezise nimeni până la ora asta ,era ora 7 . Toți dormeau , nu mai noi eram trezi la ora asta .  Am luat micul dejun ,am vorbit puțin ,de ce o sa fac cât timp e el plecat , i-am zis că  o să merg la școală ,ce fac de fiecare data nimic wow .
Ianis : oricum o sa vorbim ,nu?
Raluca: Da ,cu siguranță
Ne ridicăm de la masă ,și mă pupa pe obraz ,noi doi încă nu formam un cuplu ,eram doar  prieteni . Ne cunoșteam momentan ,el pleacă în camera lui ,eu in camera mea să mă pregătesc pentru  munca . După ce mă schimb cobor jos îmi salut colegi și mă apuc de lucru . Era o zi obișnuită,nimic neobișnuit ,doar că eram fericita,fata de zilele trecute în care eram tristă . Nu mă gândeam niciodată că vara asta mă voi îndrăgosti ,dar niciodată nu ști ce îți rezervă viitorul .  Câteva ore mai târziu vine Ianis cu tatăl său ,sa vorbească cu mine . Ianis ii spusese că mă place și că eu îl plac . Îmi era frica de ce va zice ,mă găsesc că nu o sa ii placa că fiul său vorbește cu o angajată de hotelul său.
Hagi : Am auzit că îți place de fiul meu și el te place ,așa este ,nu?
Raluca: Da
Hagi : Pentru că nu pot să mă bag in relațiile fiului meu și pentru că îmi place de tine ,ești o fată bună . O sa fie bine ,nu o să zic nimic . Totul depinde de voi ,o sa intervin când va fi nevoie
Raluca: Mulțumesc frumos !
Ianis : Mulțumim tată,mă speriasem de ce vei zice
Hagi:  Ai noroc
Chiar mă speriasem și eu ,nu numai el . 
Peste câteva zile ,Ianis trebuia să plece ,iar noi încă nu ne cunoscuserăm ,încă eram doar simpli prieteni care se plăceau ,nu se întâmpla nimic  wow intre noi ,dar eu eram și așa fericită ,nu eram genul de persoană care să vrea  extrem de multa afecțiune din partea unui băiat . Mă simțeam bine așa cum eram ,nu aveam filme cu el  sau povesti de dragoste cu copiii . Nici nu știam dacă chiar o sa existe o relație între noi ,nu voiam să sper sau sa visez ceva ce nu sunt sigură că se va întâmpla . Eu eram îndrăgostită de el ,dar nu se știe că va fi și o poveste frumoasă din asta . Dumnezeu știe ce se întâmplă,eu nu am de unde să îmi dau seama daca chiar vom fi împreună sau nu .
Ziua era pe sfârșite , iar eu nu vorbisem cine știe ce cu Ianis ,nu vorbiserăm mai deloc    . Urc la mine in camera și mă pregăteam să dorm când primesc un mesaj de la el " Noapte buna,,sa ai vise frumoase și iartă mă că nu am prea vorbit azi "  Eram fericită ,mă simțeam în al nouălea cer când citeam mesajul ,sincer nu mă așteptam să îmi scrie , a fost ceva frumos . Ii răspund și eu și după mă pun in pat sa dorm ....

vara Where stories live. Discover now