🥰

107 16 0
                                    

Erha dimineața ,aveam zi liberă așa că mă dau jos din pat și merg să duc fetița la grădiniță. Mereu când nu am antrenament o duc eu ,și asta era una din zilele alea . Era foarte fericita când mergea cu mine ,mereu îmi poveste ceva amuzant de la grădiniță în mașină. Eram curios sa văd de data asta ce îmi va povesti.  După ce mâncăm,ne îmbrăcăm și ne luam la revedere de la bunicii ne urcăm în mașină și pornim spre grădiniță. Ii dau drumul la melodia ei preferată "Elefantul Cici" și începe să îmi povestească: Tati ști ce am pățit acum câteva zile ?
Ianis : Nu ,tati , spune-mi
Raluca Maria:  Îl ști pe Kevin ,colegul meu de bancă
Ianis : Da
Raluca Maria: Mi-a zis că mă place și ma pupat,dar eu l-am plesnit
Atunci incep sa râd ,era așa serioasă când îmi povestea,și supărată că a pupat o Kevin
Ianis : Nu trebuia tati sa îl plesnești ,o sa vezi că așa e când placi pe cineva ,plus de-asta voi sunteți mici ,dar poți să îi spui cu frumosul că nu îl placi și el nu te va mai pupa ,bine ?
Raluca Maria : Pai i-am zis că mă lua în brațe și dacă am văzut că nu mă lasă l-am pocnit ( începe să râdă cu zâmbetul ăla frumos ,de care orice băiat se poate îndrăgosti ,doar seamănă cu mama ei 😢)
Ianis : Bine ,tati ai grija ce faci la grădiniță și să nu faci prosti,da ?.
Raluca Maria: Nu fac ,pe cuvânt de cercetaș,te pup dulce tati
Ianis : Și tati te pupa hai fugi .
Muream de dragul ei ,ma topeam când o auzeam vorbind, semăna atât de mult cu mama ei . Are toate calitățile ei aproape,de la mine are sprâncenele, ochii,buzele și faptul că îi place fotbalul,dar și Ralucai ii plăcea doar că nu sa facă o meserie din asta ...
******
Puțin mai târziu după ce o iau de la grădiniță mergem sa mâncăm împreună la un restaurant. După ce mâncăm îmi spune : Tati azi la grădiniță Kiara ma întrebat de ce mami nu vine la ședința și vine doar mătușa ( mătușa era bona ,așa îi place ei să i se adreseze) Mama unde e ?
In momentul ăla căzusem pe gânduri , pentru un moment uitasem de mine și de lumea asta, după câteva minute îmi revin și îi răspund: Cand vom ajunge acasă îți voi spune unde e mama ta ,bine ?
Raluca Maria: Ura , de-abia aștept
Eram confuz sincer nu știam dacă chiar era momentul sa îi spun adevărul ,asa că mai stam puțin în oraș și după mergem acasă. Ne facem temele pentru grădiniță,facem băiță și după vine momentul pe care Raluca Maria îl aștepta,dar eu sincer nu , pentru că îmi era frică de cum va reacționa și cum.se va simți când va afla adevărul...

vara Where stories live. Discover now