Patru ani mai tarziu

128 10 1
                                    

Astăzi născusem un băiat pe care il vom boteza peste o lună și ne gândisem sa ii punem numele Ionuț  Andrei Hagi .....Dar Raluca Maria vouă sa ii punem numele Carlos ,deși e un nume frumos ,mai bine suna Ionuț Andrei Hagi . Însă ne mai gandim, după câteva minute în care ne gândeam la numele băiatul, Raluca Maria imi zice : Mami ,dar sigur nu il vei iubi pe el mai mult decât pe mine ,el fiind mai mic ?
Raluca : el e băiatul meu ,iar tu fata lu' tata . Glumesc va iubesc la fel ,te voi iubi si cand vei avea 50 de ani ,dacă mai traiesc până atunci:)))
Raluca Maria: si eu va iubesc pe toți
*****
Era ziua în care plecam de la spital,  ajungem acasa ,acolo ne așteaptă toată familia cu camera copilului foarte frumos aranjată.  Deși îmbătraneam, Ianis ma iubea la fel ca în prima zi ,iar eu il iubeam enorm de mult, mi-a dăruit 2 copii minunați, iar pe fiica noastră a crescut o foarte bine . Pe scurt e un tata si un soț minunat, cu bune cu rele il iubesc .

Timpul trece atât de repede în cât nici nu realizezi ce se întâmplă în jurul tău .
Astăzi era ziua lui Ianis si a Ralucai Maria , ma gândeam sa le fac o petrecere surpriza. M-am gândit să mergem în America, a fost foarte greu să ajungem fără să afle unde mergem.  Deși a aflat în avion  ,a fost  bine.
**** După excursia din America ,ajungem acasa la băiețelul nostru care ne așteaptă zâmbind  si me pregătim pentru botez ,deși încă n-am gasit un nume concret . Me pregătim pentru botez si în cele din urmă am gasit si un nume ,sper sa va placa !  As vrea sa imi lăsați comentari cu nume de băiat!
Ianis: Iubire ,mai avem ceva de pregatit?
Raluca: Nu, totul e gata, asteptam ziua de maine
Ianis : Bun ,câți copii imi vei mai dărui, sa ma gandesc la bine nu de alta ( râde)
Raluca : Cati vrea Dumnezeu, nu?
Ianis: ce m-aș face fără tine . Te iubesc!
Raluca : Si eu te iubesc, va iubesc pe toți!
Ianis: Va iubesc, va mulțumească că ma faceți fericit
Raluca Maria: Si eu va iubesc. 
Ianis : Ce moment frumos 
După momentul frumos petrecut cu minunata familie ,Vine si ziua botezului ,toată lumea era emoționată, de la venirea de la biserica până la petrecerea  de la restaurant. 

vara Where stories live. Discover now