8martie

109 14 0
                                    

E dimineața, astăzi era ziua femei . Mă trezesc langa Raluca Maria,o trezesc și pe ea fiindcă trebuia să mergem la grădiniță. Ne trezim ,ne spălăm și coborâm la masă. După care ne îmbrăcăm și plecăm la grădiniță. În mașină îmi zice : Tati azi ii e ziua mamei ,nu?
Tati: Da e și ziua ta ,și tu ești fata ,dar puțin mai mititică
Raluca Maria: Doamna ne-a pus sa aducem o poza cu mama și să facem o felicitare,dar eu nu am cum sa i o dau mamei
Ianis : Mi-o dai mie sau bunici tale
Raluca Maria : Nu , lasă , văd eu . E secret
Ianis : Bine ,tati ,hai fugi că am ajuns
Raluca Maria: Am uitat că trebuie să vi cu mine sa vorbești cu doamna
Ianis: Trebuie neapărat acum ?
Raluca Maria: Da ,scuze
Ianis : hai că vin ,dar altădată sa nu mai uiți,bine ?
Raluca Maria: Promit !
Intrăm în grădiniță acolo ne întâmpină doamna educatoare
Ianis :Buna dimineața!
Raluca Maria: Bună dimineața!.
Educatoarea: Bună dimineața,va așteptam
Ianis : îmi cer scuze că am venit așa ,dar în mașină mi-a zis Raluca .
Educatoarea: Nu este nicio problemă, haideți cu mine in birou
Ianis : Bine
Educatoarea: v-am chemat să vă informez că Raluca e din ce in ce mai tristă,o afectează foarte mult lipsa mamei și uni copiii sunt puțin răi,eu am vorbit și cu părinții acelor copii,și sper că se vor schimba
Ianis : Ce îmi propuneți sa fac ? Nu înțeleg
Educatoarea: Nu știu să încercați să căutări o mamă pentru ea ,sa va recăsătoriți sau . Nu știu
Ianis : Îmi pare rău așa ceva nu se poate o să mă gândesc la alta soluție .
Educatoarea: Sper că nu v-ați supărat.
Ianis : La revedere
Plec foarte supărat,cum poate sa îmi ceara așa ceva ? Nu gândește când vorbește. Eu am iubito și o iubesc ,nu pot sa fac așa ceva . Iar cu Raluca o sa văd ce se întâmplă cu ea . Ajung acasă ii povestesc mamei ce se întâmplă și când ajunge Raluca acasă încerc să vorbesc cu ea ...
Raluca ajunge acasă mănâncă și merge in camera noastră și o întreb ce se întâmplă cu ea de e așa tristă la grădiniță.  Nu vrea să îmi răspundă : Vorbim mâine că sunt obosită ,imi e somn , noapte buna ,tati!
Ianis : Noapte buna,fetița mea
Niciodată nu mai evitase sa vorbească cu mine oricât de obosită era . Mă pun in pat și sub perna ei văd o hârtie,o scot încet de acolo,era o felicitare. O deschid și o citesc " Azi e ziua ta mamă ,e despre tine  , despre femeia din tine ,deși n-am apucat sa te cunosc mama ,sa fim prietene așa cum sunt mamele cu fiicele lor . Nu ai putut fii lângă mine când am început să zic mama  ,să îmi dai sfaturi sa vezi primi mei pași ,dar a fost tati, datorita ție tati a văzut toate aceste lucruri,îmi e dor de tine ,te văd doar în poze ,as vrea să fi lângă mine să te văd și să văd eu cum ești,nu doar cum spune lumea despre tine .  Ești așa frumoasă și specială,sper ca într-o zi să fiu și eu la fel ca tine . Te iubesc și sunt mândră că sunt fata ta ! La multi ani ! ❤️❤️❤️" Rămăsesem fără cuvinte , lacrimile îmi curgeau pe obraz și mă uitam la ea cât de frumos dormea și nu îmi venea să cred că scrisese ea scrisoarea și că desenase atât de frumos portretul mamei sale . Pentru ea mama ei e un înger și așa va fi mereu.

vara Where stories live. Discover now