Momentul când Ianis pleacă

334 13 0
                                    

Era ziua pe care nu o așteptam ,plecarea lui Ianis ,voiam să mai dureze sa apuc să îl cunosc mai bine ,dar totul se întâmplă cu voia lui Dumnezeu,nu? Mă trezesc frumos ,eram puțin obosită ,dar era bine . Știind că Ianis are avion la 18:30 de la București la Bruxelles ,ii pregătesc un cadou. Cumpărasem doua tricouri cu numele noastre ,o agendă și o brățară . In agendă o sa ii scriu tot ce simt pentru el și tot ce sa întâmplat de când ne-am cunoscut. După ce ii împachetez cadoul ,cobor jos la bar . Bineînțeles trebuia să îmi respect jobul. Acolo toată lumea lucra ,era prima dată când venisem fix la ora 8 . Peste câteva minute ,Ianis vine la mine și îmi zice :
Buna dimineața,soare , te-ai trezit ? Și mă pupa pe obraz 😊
Raluca : buna dimineața,da ,tu ești bine ?
Ianis : Da ,veni să mănânc ceva și după mă duc la academie .
Raluca : Am înțeles
Ianis : Hai sa mâncăm împreună
Raluca : Acum vin ,ia loc la masa ,vin și eu imediat .
Terminăm de mâncat ,el pleacă eu îmi continui munca ,totul pare a fi fericit , până în momentul când Ianis vine și îmi spune că trebuie să plece . In momentul ăla uitasem absolut totul și încercam din răsputeri să mă abțin să nu plâng ,aveam lacrimi în ochi,dar parcă nu voiau să curgă . Îl iau în brațe îi dau cadoul și îi zic :
Sa ai grija de tine și vreau să deschizi cadoul când ești singur . Sper sa ți se îndeplinească visul . O să îmi fie dor de tine !
Ianis : și mie de tine ,îți mulțumesc că mi-ai făcut ultimele zile acasă mult mai frumoase ,ai grija de tine ,o sa mai vorbim
Il fineam strâns în brațe și nu voiam să îi dau drumul ,voiam să rămânem așa pentru totdeauna ,dar nu se putea bineînțeles. Îmi trag mâinile de pe talia lui și îmi șterg o lacrimă ce căzuse pe obraz ca să nu mă vadă plângând și atunci el mă sărută,nu mă așteptam la asta ,era primul sărut ,mă găsesc că e sărutul de adio,nu ? Dar eu nu știam dacă suntem sau nu împreună . El pleacă la aeroport ,eu mă duc în camera mea și încerc să mă liniștesc ,dar nu puteam ,am coborât jos sa o rog pe Andreea daca poate sa imi ia locul ,nu eram in stare sa mai fac ceva , bineînțeles că Andreea a înțeles și ma lăsat să mă duc în camera mea . Ajung in camera ,îmi fac o baie și mă pun in pat și voiam să dorm ,dar nu reușeam ,parcă totul era negru ,nu mai vedeam nimic . Nu voiam nimic altceva decât să ies din ceața asta și să îmi revin . Mă sună cea mai buna prietena Ana și vorbesc cu ea și încep să îi povestesc tot ce sa întâmplat până acum și încercam să mă liniștesc vorbind cu ea . Am stat cu ea la telefon aproape până dimineață ,și pe la 04:45 am încheiat de vorbit cu ea și am încercat să închid doua ore ochii sa pot lucra .....

vara Where stories live. Discover now