zi liberă

206 11 3
                                    

După terminarea filmului am adormit îmbrățișați,era un moment frumos, ceva frumos,doar in filme vedeam cum e iubirea,acum o simt . Cel mai frumos e atunci când iubești și ești iubit . Dimineața Ianis se trezește si îmi pregătește micul dejun  ,era foarte frumos din partea lui ,un gest frumos și plăcut . Ma surprins plăcut. Pune tava cu mâncare în pat și mă sărută pe frunte ,eu mă uit la el mirată,nu mă așteptam la gestul asta din partea ta (ii zic) adică ești băiat și nu prea am văzut gesturi de genul din partea băieților ,dar îmi place ....
Ianis : am făcut gestul asta pentru o persoana specială
Raluca : cât de drăguț ești tu
Mă simțeam bine , când îl vedeam cât de bine se comporta cu mine ,mă simțeam răsfățată 😁 . Nu mă așteptam să fie așa romantic ,dar aparențele înșeală ... După ce am luat micul dejun împreună ,am mai stat puțin în pat și după ne-am pregătit sa mergem la cumpărături ,e ziua unui coleg din echipa si trebuie sa îi cumpărăm un cadou . Mergem la cumpărături ii cumpărăm  un  ceas, o  brățara  și un tricou cu idolul lui ... După cumpărături o sunam pe kira ca să fie gata pe la 19, era și ea invitata .... Mergem la hotel  și ne pregătim .
E ora 19 mergem și o luam pe kira și ne îndreptăm spre locația unde e petrecerea . Era foarte multi invitați ,iar eu nu cunoșteam pe nimeni ,e bine că nu sunt singura .... Totul era frumos , atmosfera , colegii lui Ianis erau prietenoși ,sociabili ...etc .  După terminarea petreceri ,am mers cu Ianis pe malul unui râu și ne uitam la stele și ne aminteam momentul când ne-am recunoscut sentimentele unul față de celălalt ... Eu trebuia să plec mâine seară și voiam să petrec cu el ultimele momente sa fie ceva unic .... Ne aminteam momentele frumoase care sau întâmplat decând ne-am cunoscut și am început să plâng fără să vreau , mă întrista faptul că nu o să îl m-ai văd foarte curând . El mă ia în brațe și mă sărută și îmi zice că mereu va fi lângă mine ....
Dar eu știam că va fi oarecum bine , adică din cate am auzit eu nu prea ar ține relațiile la distanta ,iar eu nu voiam să îl pierd .
Raluca : știu și îți mulțumesc pentru tot
Ianis: Mai ști când ți-ai dat seama că ești îndrăgostită de mine și știind că plec ,ai vrut să nu îmi dau seama că mă placi și m-ai gonit din camera spunând că nu ai nimic ,a fost doar asa.
Raluca : da ,dar până atunci nu îmi dădusem seama
Ianis : știu , dar o să fie bine ,acum liniștește te
Îl tin în brațe  câteva minute și după îmi șterg lacrimile și plecăm spre casa era  ora 00:00 . Era foarte târziu , însă afară era foarte frumos și cald ...  Fiind ultima seară aici o sa dorm tot cu tine ( ii zic eu )
Ianis :  Nici nu mă gândeam să nu dormi ( râde )
Ajungem la hotel și ne punem in pat ,iar eu adorm cu lacrimi in ochii,dar nu înțelegeam de ce ... Ce se întâmpla cu mine ?
As vrea să îmi scrieți in comentarii de ce aveam lacrimi în ochii  ....😭

vara Where stories live. Discover now