😢

132 12 0
                                    

Trei luni mai târziu ne hotărâsem sa facem botezul fetiței însă pe drum  spre restaurantul  unde aveam de gând să organizăm botezul am avut un accident de mașină ,eu însă nu aveam nimic ,dar lui Ianis ii trebuia neapărat un donator ,am așteptat o săptămână în care situația lui se agrava și nu găseam niciun donator . Nu mai puteam să aștept simțeam că explodez așa că mă hotărâsem să îmi fac analizele să văd dacă sunt compatibile. După câteva zile aflu că sunt compatibile însă acest lucru  acea și riscuri . Domul doctor mă întreabă dacă cred că sunt sigură sa fac asta ?
Raluca : Da ,foarte sigura ,mă puteți lăsa o zi să termin ce am de făcut . Și vă rog ca nimeni sa nu știe ceea ce vreau sa fac .
Doctor:  sunteți majora și va trebui sa semnați aceste acte că ști în ce te vei băga . Nu o sa le spun ,noi avem obligația să respectăm decizia pacientului. Vineri la ora 10 sa fi la spital,înainte să începem operația
Raluca : Va mulțumesc frumos!
Lacrimile începeau să îmi curgă pe obraz ,inima mă durea foarte tare . De ce trebuia să nu se întâmple tocmai acum ? de ce?
Lângă Ianis era toată familia . Iar eu am mers la ei sa le spun că plec până acasă aveam niste treabă și o să mă întorc.
****
Ajung acasă era fetiță mea de doar 4 luni care mă privea râzând și se uită de tatăl ei . O iau în brațe și îi șoptesc la ureche  sa ai grija de tatăl tău ,mami te iubește mult . Ii simt mirosul ei de trandafir așa mirosea șamponul pe care tatăl ei îl cumpărase . Lacrimile incep sa îmi curgă și ea da cu mana pe fata mea ,simțeam că viața era foarte cruda.  După ce adoarme merg in sufragerie și îi sun pe părinți mei și le cer iertare pentru tot ce am făcut și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine . Mami simțise că ceva e în neregulă ,nu îi spusesem de Ianis și nici de decizia mea . Termin de vorbit cu ei și mă uit pe albumul cu pozele de când am început să ies cu Ianis și până în momentul de față și încep să plâng și să mă gândesc la Ianis și la fetița mea cum le va fi ....
Iau o agendă și încep să scriu :
" Au trecut 2 ani jumătate de când ne-am cunoscut ,in acești ani am petrecut momente foarte frumoase alaturi de tine ,de familia ta , mi-ați daruit cea mai frumoasa viața , mi-ai dăruit o fata de milioane și pentru asta îți mulțumesc enorm ,nu știu cum as putea sa te răsplătesc pentru tot ce mi-ai dăruit . Însă acum câteva zile înainte de accident mai întrebat ce simt in momentul de față iar eu ți-am zis iubire și tu  mai întrebat ce e iubirea și am zis că vei afla . Acum îți voi răspunde la întrebarea ta " Iubirea e atunci când iubești o persoana și ești în stare să îți dai și viața pentru ea " asta cred eu că e iubirea . Acum vreau decât să te rog sa nu te superi pe decizia pe care am luat-o ,asta era singura soluție... Dacă te întrebi de ce nu te-am lăsat pe tine și  să trăiesc eu alaturi de fata noastă , răspunsul e că eu nu voi putea trăi fără tine și nu voi putea sa îmi refac viață însă tu vei putea și te rog din suflet dacă m-ai iubit  îți vei reface viața pentru fericirea fetiței noastre . Ești prima și ultima iubire a mea . Te iubesc mai mult ca orice pe lumea asta !  După acest incident îți vei ridica capul sus și îți vei împlini visul de a deveni cel mai bun jucător și când îmi vei simți lipsa uită-te în sus ,iar eu îți voi zâmbi de acolo . Și când fetița noastră te va întreba de mama ei ,tu ai sa ii povestești  de mama ei când va fi momentul. Nu vreau sa te superi pe mine și să mă ierți pentru tot ce am făcut greșit. Te iubesc foarte mult!"

vara Where stories live. Discover now