mai târziu

283 13 0
                                    

Câteva zile mai târziu după plecarea lui Ianis ,mă trezesc mă duc la baie ,mă îmbrac și cobor la masa . După ce am terminat de mâncat mă pregăteam să îmi incep serviciul ca un om normal , când dintr-o dată mă trezesc cu prietenele mele , cerând un suc ,nu îmi venea să cred ce îmi văd ochii . M-am dus la ele ,le-am strâns tare în brațe și le-am mulțumit pentru surpriza asta minunată ,îmi era tare dor de ele .  Am mers la un suc ,nu era foarte aglomerat la bar și am luat un suc și să stăm de vorbă . Le-am povestit tot ce sa întâmplat de când sunt aici , toată povestea cu Ianis . Am mai vorbit puțin și după ele au plecat la mare ,iar eu m-am apucat de lucru . După 3 ore mă suna și Ianis .
Ianis : Buna !
Raluca : Buna !
Ianis: cum ești ,ce faci?
Raluca : Bine ,puțin obosită . Tu?
Ianis : Bine
Raluca : te-ai acomodat ,cum te înțelegi cu echipa ?
Ianis : Bine , m-am integrat bine , colegii sunt buni ,mă ajută să mă acomodez
Raluca : Super ,mă bucur
Ianis : da
După ce am mai vorbit noi ,cum e pe aici de când a plecat ,cât o sa mai stau la Constanța ...etc . Mi-a zis că vorbim mai încolo că începe antrenamentul și trebuia să mă duc și eu până la cumpărături cu Andreea pentru bar . După ce am făcut cumpărături și tot ce aveam de făcut ,eram pe drum spre hotel ,iar Andreea mă întreabă :
Cum e treaba cu  Ianis ,îl placi sau e doar așa de fațadă?
Raluca : Nu e nimic de fațadă ,îl plac ,daca era ceva de fațadă ,se întâmplau multe până acum
Andreea: Am înțeles ,da nu știu ce să zic , sunteți împreună sau?
Raluca : Nu știu ,încă nu am vorbit despre asta ,ne cunoșteam. Nu se știe dacă chiar va fi o relație ...
Andreea : Pfff
Nu înțelegeam de ce toată  lumea,îmi adresa această întrebare,că stau cu el doar pentru bani ,faima ...etc . Nimeni nu mă cunoștea și își făceau o părere negativă despre mine . Părerea mea e că înainte să judeci o persoana  trebuie sa o cunoști,nu?
Așa că am incercat ii schimb părerea Andreei despre mine ,că nu sunt pe interes , deși știind că Andreea îmi era foarte apropiată trebuia să știe cum sunt eu . Lăsând totul la o parte ,ajung la hotel despachetez și aud zvonuri cum că am venit aici să îl fac pe Ianis să mă placa și să ii iau bani ... Wow așa ceva ,nu mă așteptam să aud asta ,toată lumea din jurul meu credea asta și persoanele dragi mie . Dar nu era așa ,nu am venit aici nici macar pentru bani ,am venit doar sa lucrez să văd cum e sa ai banii tăi ,nu vreau un salariu mare ,pentru o pâine îmi ajungeau ,vorba aia . Dar lumea e rea și invidioasă . Am încercat să nu îi bag in seama și să îmi văd de treaba mea  ....

vara Where stories live. Discover now