• Kızıl Güz •

7.9K 193 8
                                    

Kızıl GüzGünaha Davet – III

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kızıl Güz
Günaha Davet – III

Eylül, maskeli balo konseptine sahip doğum günü partisinde kısacık bir an yakınlaştığı ama bir türlü aklından çıkaramadığı adamı aramaktadır. Ne var ki arayıp bulamadığı bu adam kendisinden köşe bucak kaçtığı Aslan'ın ta kendisidir.

Aslan, yıllar önce bir hataya düşüp Eylül'ün gururunu incitmiş ve onu tamamen kaybetmiştir. Ancak maskeli baloda onunla yakınlaşma fırsatını tepmemiş, bu fırsatı sonuna kadar kullanmıştır. Bu yakınlaşma Aslan'ın yıllardır baskıladığı hislerini yüzeye çıkarmış ve onu dönüşü olmayan bir yola sokmuştur.

Aralarındaki muazzam çekim her geçen gün daha da dayanılmaz bir hal alırken Eylül ve Aslan birbirilerinden beceriksiz bir şekilde kaçmaya devam etmektedir. Ancak akıllarının ucundan geçirmedikleri şey başlarına gelecek ve birbirilerine geri dönüşü olmayacak şekilde âşık olacaklardır.

~~~

16 Yaşından büyük okuyucuların okumasını tavsiye ederim. Hikâyede yetişkin içerik bulunmaktadır.

 Hikâyede yetişkin içerik bulunmaktadır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Cüretkâr TeklifWhere stories live. Discover now