• Cüretkâr Teklif •

18.4K 248 8
                                    

Cüretkâr TeklifGünaha Davet – II

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cüretkâr Teklif
Günaha Davet – II

Hüma, çevresindeki arkadaşları bir bir evlenirken kendisi doğru düzgün bir sevgili bile bulamamaktan yakınmaktadır. Arkadaşının düğününe davet edilen Hüma, boş bulunarak düğüne nişanlısıyla katılacağını söyler ancak ortada ne nişanlı vardır, ne de nişanlı olmaya aday bir adam.

Yakın çevresinden tanıdığı Çınar'a, cüretkâr bir teklifte bulunur. Çınar'ın kendisiyle düğüne katılması ve nişanlı rolü yapmasının karşılığında, Hüma, Çınar ne isterse onu yapacaktır. Ancak bilmediği bir gerçek vardır, Çınar, ondan hiç de masum bir şey istemeyecektir.

Düştükleri bu karmaşık durum onların daha da yakınlaşmasına sebep olurken, aralarında karşı konulmaz bir çekim başlar. Ve bu süreçte hesaba katmadıkları şey, oynadıkları bu küçük oyunun, onlara gerçek aşkı ve mutluluğu getireceğidir.

~~~

16 Yaşından büyük okuyucuların okumasını tavsiye ederim. Hikâyede yetişkin içerik bulunmaktadır.

 Hikâyede yetişkin içerik bulunmaktadır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Cüretkâr TeklifWhere stories live. Discover now