4.

6.1K 202 26
                                    

Cade

 Tudom, hogy rólam sugdolóznak. Jézusom, annyira tipikusak. Mind egyformák. Ott állnak, rólam beszélnek, és úgy viháncolnak, mint az óvódások, ha egy jó játékot látnak. Most én voltam a játék a lányoknak. Itt flangálnak előttem fehérneműben a folyosón és komolyan azt hiszik, hogy őszinte a mosolyom, amit néha az arcomra erőltetek, amikor kacéran rám pillantanak. Ha tudnák, hogy ezzel csak lejáratják magukat a szememben, máshogy viselkednének. Minél kevesebbet mutatnak magukból, annál kíváncsibbak lesznek a férfiak. Így, hogy mindent közszemlére tesznek, teljesen hidegen hagynak.

Néhányan odajönnek hozzám és megkérdezik, mi járatban vagyok a Grayson Hallban. Egy kis erőltetett beszélgetés után lekopnak, majd pár perccel később úgy vonulnak végig előttem tangában és melltartóban, mintha nem tudnám, hogy eddig még fel voltak öltözve. Legszívesebben rájuk ordítanék, hogy hagyják abba ezt a szarságot és ne mutogassák magukat egy idegen srácnak, mert a szüleik nem erre tanították őket. Egyáltalán nem találom őket vonzóak. Ha legalább látszana rajtuk, hogy nem akarják, hogy így lássam őket, akkor mindjárt más lenne a helyzet.

Mint például Delaney Durante, aki annyira szorította magán a törülközőt 3 perccel ezelőtt, hogy azt hittem eltörnek az ujjai. Nem érezte magát kínosan vagy szégyenlősen, de iszonyú dühös volt, amiért majdnem meztelenül láttam. Én viszont annál boldogabb. Már eddig is úgy gondoltam, hogy a hatalmas férfiruhák alatt nem nézhet ki olyan rosszul, hiszen az arca nagyon szép. De azt még csak nem is sejtettem, hogy egy ilyen csodát rejteget.

Alig tudtam levenni a szememet a hosszú, izmos combjairól, amibe legszívesebben belemarkoltam volna. Nem is beszélve a melléről, ami majdnem kibuggyant a törülköző alól. Úgy vonzott magához, mintha az ellenpólusom lett volna. Majd feltűnt a szőke haja és elvesztem. Arra már a hét elején, az első találkozásunkkor felfigyeltem, hogy gyönyörű hosszú, dús haja van és nagyon különleges arca. De ez a szőke haj annyira észveszejtően vonzóvá tette, hogy legszívesebben ráugrottam volna. Bár lehet, hogy ennek inkább a teste volt az oka, de közrejátszott a szépsége is.

Kinyílik az ajtó mellettem, ami kizökkent a gondolataimból. Jó ötlet a koleszban, hogy az ajtó külső részén ajtógomb van, és csak kulccsal lehet kinyitni, de most eléggé rosszul érintett. Szívesen berontottam volna, miközben Delaney öltözködött. Kikészített a gondolat, hogy egy ilyen csaj meztelenül van tőlem pár méterre és én nem láthatom.

Delaney áll az ajtóban és a mellkasán összefont karokkal néz rám miközben arrébb lép, hogy bemehessek a szobába. Végigmérem és elnyomok egy vágyakozó sóhajt. Ez a csaj vajon tudja, hogy mit művel egy férfi fantáziájával, ha rendesen öltözködik?

A kötött pulcsi és a jóganadrág között kivillan egy csík a kreol színű bőréből, ez pedig megőrjít. Minden erőmre szükségem van, hogy ne nyúljak oda és simítsak végig rajta. A combja a nadrágban is olyan elképesztő, mint meztelenül. Magamban fohászkodok az Istenhez, hogy csak a feneke legyen rossz, mert ha még az is tökéletes, az már egyszerűen pofátlanság.

- Csak utánad – biccentek előre a fejemmel.

Della felvonja a szemöldökét és lekicsinylően néz rám.

- Meg akarod nézni a fenekem?

Basszus, ez a csaj simán átlát a férfiakon.

- Hát, nem lenne egy utolsó szempont – elhúzom a számat és vonakodva bemegyek az ajtón.

Amikor ellépek mellette isteni vanília illat csapja meg az orromat, amitől majdnem felnyögök. Inkább gyorsan Laura ágyához megyek és lehuppanok rá a húgom mellé.

FRIENDZONEWhere stories live. Discover now