3.BÖLÜM: Kendimi Mahvediyorum Ama Önemsemek İçin Çok Yorgunum.

1.5K 150 12
                                    

1.Kısım -} 3.Bölüm

İkiye On Kala - Bazı Şeyler Telefonda Eksik AnlatılırWe İs Shore Dedicated - I Want To Die Easy

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İkiye On Kala - Bazı Şeyler Telefonda Eksik Anlatılır
We İs Shore Dedicated - I Want To Die Easy

***

Eve geri dönüşüm soğuk ve ıslak olmuştu. Yaz ayının artık bittiğini anlamam gerekmesi için kar yağmasını falan beklemeliydim sanırım, çünkü üzerime giydiğim şeye kazak dememiz için kazağın kısa kollu ve ince bir tişört olduğunu düşünmemiz gerekirdi.

Apartmana girip eve nasıl çıktım bilmiyordum. Asansörün en üst kattan inmesini beklemeye sabırım olmadığı için merdivenleri ikişer ikişer kat edip evimin kapısına ulaştım. Soğuktan titreyen ellerim çantamın içerisindeki anahtarlığı yakaladı ve hemen kapıyı açtım.

İçerisi mutfaktan gelen ışık dışında karanlıktı. Bizim evde zaten ışık yakma adeti yoktur. Salondaysak televizyon ışığı yeterdi mesela. Ama şimdi evde babamın olmadığını biliyordum. Yeni bir nefesin aramıza katılışına izin verme zamanım gelmişti.

Mutfağın önünden geçip odama gidecek, üstümdeki ıslak kıyafetlerden kurtulacak sonra da ona bir selam vereceğimi içimden tekrar edip sessiz ama hızlı adımlarla mutfak kapısının önünden geçmiştim ki kapı ben arkamı oraya dönükken hızla açıldı ve bir ses yükseldi.

"Merhaba Gölge.." Kibar ve genç bir kadın sesi. Arkama dönüp onunla tanışmamı bekleyen istek dolu bir tonda.

Aslına aileme katılan üvey kelimesini kullandığımız insanlara karşı olan korkumu yenmiştim. Kerem Amcayı ve ailesini tanıdığım şu bir kaç aylık sürede ne kadar iyi insanlar olduğunu görmüştüm. O yüzden arkamda duran babamın sevgilisi olduğunu anladığım kadın için de bunu yapabilirdim.

"Merhaba.. Oha.. Memnum oldum." Arkamı dönüp gördüğümü kavrayıp tepki vermeme kadar saniyeler içerisinde şaşkınlığın her tonunu yaşamıştım.

"Bende memnun oldum." derken uzattığım elimi sıktı ve şaşkınlığıma güldü.

"Babam seni zorla tutuyorsa seni kurtarmak için her şeyi yapabilirim."derken hala elini tutmaya devam ediyordum çünkü oldukça güzel ve genç bir kadındı. Ona kötü kadın gözüyle bakmam gerektiğini falan düşünmeme gerek olamazdı çünkü babam bu dünyada ki en insan sarrafı kişiydi. Ve bir insanın onu kandırması kolay değildi. Hele birde sevgili olup çoxuğu ile tanışacak kadar hiç değildi bu yüzden otomatik bir güven duygusu içimi sardı.

"Hahaha hayır, ne?" derken zayıf omuzları gülmesinden ötürü sarsılmaya başladı. "Baban ne kadar komik olduğundan bahsetmişti."

"Babam beni komik mi buluyormuş? Allah Allah genelde kızıp bağırırken böyle şeyleri bana da söylemek aklına gelmiyordur herhalde adamcağızın." derken söylediğim ona değil ama babama karşı imalı sözlerin ardından sahte bir gülümseme yaptım. O da gülmesine devam ederken omuz silkti.

GÖLGE (gxg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin