15.BÖLÜM: Bir Şarkı Söylüyorum Ve Beni Yalnızca Sen Duyabilirsin.

806 99 9
                                    

1.Kısım -} 15.Bölüm

PARTYNEXTDOOR - Not NiceReinaeiry - When The Sun Loves The Moon

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

PARTYNEXTDOOR - Not Nice
Reinaeiry - When The Sun Loves The Moon

***

Evin içine doğru yorgunca sürüklediğim bedenimin hareketlerini kısıtlayan şey zihnimde bana karşı çıkan düşüncelerdi. Bugün Riva'daki partiye gidecektik ve sadece birkaç saat sonra evden geri çıkmam gerekiyordu.

Sırtımdaki çantayı yere fırlatırken, kapıyı arkamdan sertçe kapadım. Bomboş evde bu kadar sesli hareket ettiğimden dolayı bana laf edecek kimse yoktu, bu yüzden rahattım.

Cuma günü olduğunda okuldan normalde çıktığım saatten yaklaşık 3 saat önce çıkıyorduk bu yüzden erkenden eve gelmiştim ve tüm gün Feris'in bu akşam ne giyeceği ya da neler yapacağımız hakkında ki konuşmalarını dinlemiştim. Bana kalsa sanırım gitmekten çoktan vazgeçmiştim. Ama Feris için yine de gidecektim.

Üstümdeki çıkara çıkara odama varıp her şeyi etrafta bırakıp üstüme rahat bir eşofman giyip sweatshirtümü de üstüme geçirdiğimde yatağımın karşısındaki boy aynasından kendime baktım.

Oldukça şapşal görünüyordum. Kafama şapkamı geçirip sweatin iplerini sıktım. Şimdi daha iyiydim. Beni şapşal gösteren salak yüz ifademmiş.

Yorgun bedenimi odamdan çıkarıp mutfağa doğru gittiğimde bu sefer açlığımı dindirecek bir şeyler bulmak için buzdolabını açtığımda yiyebilecek hiçbir şey yoktu. Başım buzdolabının kap

"Gölge Demirkan elektrik faturasının bu kadar yüksek gelmesinin nedenini çözmemde bana yardımcı olduğunuz için teşekkürler," Duyduğum ses ile afallarken "Ama şimdi orayı kapat." Arkamı döndüğümde babamın alaycı yüz ifadesi ile karşılaştım.

Sesli bir şekilde oflayıp buzdolabını kapattığımda onun evde olduğunu sorgulamadan edememiştim. "Bu saatte senin evde ne işin var acaba?" diye sorduğumda mutfak masasına doğru ilerliyordum.

Zişan abla planı unutmamıştır diye umdum. Yoksa tüm planlar iptal olacaktı... Aaa aslında bu iyi bir şeydi.

"Ben patronum kızım, istediğimde giderim, istediğimde gitmem." derken altındaki düşmek üzere olan eşofmanını çekip kulağının arkasına yerleştirdiği sigarası ile yanıma gelip masaya oturdu.

"Senin keyfinden izin yaptığını düşünmüyorum..." dediğim sırada bacaklarımı kendime doğru çekip kollarımı dizlerime sardım. Bu sırada babam düşünürmüş gibi yaptı. "Haklısın, bugün Zişan'la bir arkadaşıma yemeğe gideceğiz." dediğinde doğru cevabı almıştım.

"Hımm..."diye mırıldandığımda babam sigarasını yakmak için çakmak arasada bulamayıp "Şunu ocakta yaksana bebişim." diye bana uzattığında oturduğum yerden sigarayı ateşe tuttum.

GÖLGE (gxg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin