10.BÖLÜM: Bir Tür Delilik Ve Bedeli Ödenmeye Yanlışlar

1K 112 21
                                    

1.Kısım -} 10.Bölüm

Camilla Jansen – LouiseHoizer – İt Will Come BackArctic Monkeys – Riot Van

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Camilla Jansen – Louise
Hoizer – İt Will Come Back
Arctic Monkeys – Riot Van

Gölge'nin Anlatımı;

Bir gün biter, bir gün başlar.

Bir gece biter, bir gün doğar.

Bir ışık söner...

Bir yangın başlar.

Son dersinde bittiğinde haberci olan zilin sesi tüm sınıfta yankılanmaya başladığında herkes hızlı adımlarla okulu terk etmeye başlamıştı. Siyah sırt çantamı da omuzuma takıp kapının önünde beni bekleyen arkadaşlarıma doğru ilerlerken ellerimin arasındaki birbirine dolanmış kulaklığımı çözmeye çalışıyordum.

"Eee Gölge, bugün Doktorun yanına gitmiyor musun?" Meva ben onun yanına gelir gelmez bir kolunu omuzuma atmıştı.

"Doktorunun olacak o Meva. Malum hastamızın hayati riski hala devam ediyor. İlacı da bir o biliyor." Hazen, Meva'ya dalga geçmeye devam etmesi konusunda gaz verirken kaşlarımı çatıp bir elimle Hazen'in kafasına elimle bastırdım.

"Ahh manyak!" Hazen benden oldukça kısa olduğundan rahatlıkla bu hareketi yapmış olsam da kısa olduğunun imasına bile gelmeyen Hazen kendini yerden yere atmak üzereydi.

"Bokunu çıkarıyorsunuz ha..." diye sert bir ses tonuyla konuşmaya çalışsam da onlar beni ipine bile takmamış, öylesine bir muhabbete girmişlerdi. Gözlerim etrafta gezindiğinde yanımızda olmayan Feris'i fark etmemle "Feris nerede kızlar?" Diye sordum.

"Eski sınıfındaki arkadaşlarının yanına gitti o.." Hazen yüzünde garip bir ifade ile bana baktığı sırada kaşlarım çatıldı. Sanki bir şey söylemek ister gibiydi.

"Ne oldu Hazen?" Diye sorduğumda sıkkın bir tavırla beni cevapladı.

"Ya aslında söz verdim ama bu muhabbetin uzamasına katlanamayacağım... Sen şimdi Ayhan'lara gidiyorsun ya.. Şura da orada. Şimdi seni davet edip ona görmemezlikten gelince baya kırıldı Feris." dediğinde canım sıkılmıştı. Feris'i seviyordum ve Şura'yı da öldürmek istiyordum. Ama bugün Ayhan'la aramızı düzeltmek için oraya da gitmek istiyordum. Kafam karışıktı.

"Ne yapmam lazım sizce?" diye sorduğumda Meva sessiz dinleyici rolünden sıyrıldı ve "Hiç bir şey. Bu durum seninle alakalı değil. Hem senin Şura ile bir muhabbetin bile yok sen onun kuzeniyle yakınsın." Meva oldukça duygusuz bir yorumda bulunduğunda ona ters bir bakış attım ama ona göre doğru buydu.

Aslında zaten mantıklı açıklama buydu ama sizi seven bir insanın kalbi kırılmasın diye olayı çok farklı bir noktaya çekmek zorunda kalabiliyordunuz.

GÖLGE (gxg)Where stories live. Discover now