8.BÖLÜM: Bir Duygudan Fazlası

1.1K 112 6
                                    

1.Kısım -} 8. Bölüm

Tab Benoit - DarknessThe Marías - Only In My Dream

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tab Benoit - Darkness
The Marías - Only In My Dream

***

Ayhan'ın Anlatımı;

"Bip Bip Bip...."

Telefonun kapanma sesini duymam şaşkın bir şekilde ekrana baktım. Az önce Gölge yüzüme telefonu kapatmıştı ve sonuna kadar haklıydı..

Karşımda oturan Aşkın'ın bakışlarını üzerimde hissediyordum. Bir şeyler söylemek üzere olduğunu fark etmiştim.

"Ayhan biraz ters konuştun kızla sanki, yani sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz, öyle değil mi?" Yemek masasında oturmuş yemek yiyen Şura ile İzem de ona katılmıştı.

Hala ağzım açık bir şekilde kendi yaptığım salaklığa şaşkınlık içinde bakarken olduğum yere sırtımı sertçe yaslandım.

"Off ne bileyim ya sinirliydim zaten." Sıkıntıyla ensemi ovaladım. "Salak gibi hesap sormaya kalktım bide off..."

"Ayhan bugün ne öğrendim biliyor musun?" Şura ağzına doldurduğu yemekten dolayı boğuk çıkan sesi konuştuğunda bakışlarım yemek masasına doğru döndü. Kaşlarımı çatarak bu iğrençliğine baktım. "Gölge ile aynı sınıftaymışız.."

Hızla oturduğum yerde dikildim. "Ne!? Aptal daha önce neden söylemedin?" Şaşkın bir şekilde Şura'ya bakıyordum. Eliyle 'bekle' dermiş gibi bir işaret yapıp tıka basa doldurduğu kaşığını ağzını gösterdi.

"Lan önünden kaçıran mı var? Düzgün yesene şunu!" Aşkın sinirle arkasına koyduğu yastığı Şura'ya fırlatmıştı. Şura eliyle yastığı engellemiş konuşmaya çalışıyordu.

"Bu benim yemeğimi yiyor ama..." İzem'i göstermişti. İzem dirseklerini yemek masasına yaslamış, hafif bir sırıtışla telefonuna bakıyor, hızlı hızlı bir şeyler yazıyordu. "...Hey, İzem hanım, napıyorsunuz?"

Şura elini İzem'in telefonuna attı ama İzem ondan daha hızlı davranıp geriye kaçmıştı. "Rahat dur yoksa yemeğini yerim." Bakışları hala telefonundayken Şuraya kısa bir tehdit sallamadan geri durmadı.

"Bak gördün mü!" Aşkına İzemi göstermiş, tabağını kendine çekmişti. Bu hallerine göz devirdim. Şura yemek yemeyi çok seviyordu.

"Lan oğlum o kadar süredir aynı sınıftasınız, yeni mi aklına geldi bunu söylemek?" Ellerimi dizlerimi yaslamış, öne doğru eğilmiştim. Niye bana söylemiyordu ki bu?

"Ya sen kıza hep kelebeğim falan diyorsun ya bende adını bilmiyordum hiç. Bugün İzem'in yanında görünce anladım." Umursamaz bir sesle söylemişti ama sonra aklına bir şey gelmiş olmalı ki aniden daha ilgili bir hale bürünmüştü. Kaşlarımı çatarak İzem'e baktım. İzem ne alaka?

GÖLGE (gxg)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin