5. BÖLÜM

12.7K 486 669
                                    

MEDYA: Bulut

😍😍😍😍😍😍😍😍

Acıya sabredersin adı metanet olur, insanlara sabredersin adı hoşgörü olur, dileğe sabredersin adı dua olur, duygulara sabredersin adı gözyaşı olur, özleme sabredersin adı hasret olur, sevgiye sabredersin adı aşk olur…

💕💕💕💕💕

Sabah Kuzey ve Hira'yla birlikte okulun önünde drift çekerek durduk. Benim arabamla gelmiştik ve Kuzey kullanmıştı. 3'ümüz indiğimizde bahçede ki bütün gözler bize dönmüştü bile. Benim yanımda daha önce hiç kimseyi görmedikleri için Hira ve Kuzey'i gördükleri için baya şaşkınlardı. Yüzlerinden belliydi.

Hira'ya baktığımda gözlerini doldurmamak için zor tutuyordu kendini. Hissetmiş gibi o da bana döndü. Destek olurcasına gülümseyince aynı şekilde gülümsedi. Sınıfa girdiğimizde bakışlar kapıya gitti. Yani bize. Kuzey'in kolu benim omzumdaydı. Selim'de sinirli bir şekilde bakıyordu bize. Tek o da değil. Bulut'ta. Ona şaşkınca bakmaya başladım. Enes'te öfkeli bakışlarını gönderiyordu. Hira ise ona bakmıyordu. Ya da bakmamaya çalışıyor gibiydi.

Ben Bulut'un yanına oturunca, Kuzey'in hafif kaşları çatıldı.

"Siz şu sıraya otursanıza. Benim yerim burası çünkü." dedim aynı zamanda sınıftan bir yeri gösteriyordum. Oturacak yer yoktu ama dün ben halletmiştim onu. Onaylayıp oturdular. Bulut'a baktığımda yanına oturduğum için mutlu olmuş bir şekilde gülümsüyordu. Onlar benim arkadaşlarım olduğu için onun yanına oturmayacağımı sandı kesin. Ama tabiki de oturacaktım. Bulut'a kötü davranmalarına izin veremem. Ben de ona gülümseyip önüme döndüğümde bu sefer de Hira ve Kuzey'in şaşkın bakışlarına yakalandım. Çünkü biliyorlardı değiştikten sonra bir daha hiç kimseye gülümsemediğimi.

🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️🏵️

Teneffüs zili çaldığında Hira'yla birlikte Kuzey'i beklemeye başladık. Bir önce ki teneffüste benim isteğimle bir açık bulabilmesi için okuldan çıkmıştı. Onlarla değişmeden önce tanıştığım için planımı biliyorlardı zaten.

Kuzey'de sürtük Yeliz'in bir açığını bulmaya gitti ona karşı kullanabilmek için. O da geçen sene benimle çok uğraşmıştı. Sadece Ceren'den değil, benimle uğraşan herkesten alacağım intikamımı. Sürtük falan diyorum ama sevgilisi var. Kuzey bu işlerde daha iyi olduğu için ondan rica etmiştim. O da kırmamıştı. Umarım bir şey bulabilir. Umarım...

Kuzey sınıftan içeri girip yanımıza geldi hemen.

"Bulabildin mi bir şey?" diye sormam bir oldu. Kafasını olumlu anlamda aşağı yukarı salladı ve elinde ki telefonu bana uzattı. Yavaşça aldığımda Hira'da en az benim kadar merak ediyordu. Kimin arkadaşları bee. Telefona baktığımda bir video vardı. Hemen açıp baktım. Sınıfta bizden başka kimse yoktu. Ama videoyu izlerken şok olmuştum. Sürtük işte. Ben boşu boşuna demiyorum sürtük diye. Sevgilisi var ama başkalarıyla öpüşebilen bir kız. Daha doğrusu sürtük.

Önce Hira'ya baktım. Daha sonra Kuzey'e. İkisi de sırıtıyorlardı. Bu video benim çok işime yarayacak.

"Daha videodan başka fotoğraflar da var."

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now