19. BÖLÜM

5.6K 291 29
                                    

Aslında kim olduğunu merak ediyorsun? Duvardaki aynaya bakarak bunu öğrenemezsin. Bakman gereken kalbindeki aynadır. Kim olacağını mı merak ediyorsun? Bakman gereken hangi davranışları sergilediğindir.

💝💝💝💝💝

"Siz yeni öğrencilersiniz. Kendinizi tanıtır mısınız?"

Serhat'ın söylediğiyle birlikte hepimiz sıra sıra ad ve soyadlarımızı söyledik. Bulut'un soyadını duyunca şaşırmıştı. Onun okulu olduğunu bilmiyordu tabiki. Biz bilmiyorduk, o nasıl bilsin.

"Ben de Beden Öğretmeninizim. Adım  Serhat-"

Lafının kesilmesinin sebebi sınıf kapısının açılması oldu. Müdür Serhat hocayı çağırıyordu. Ve ben yine soyadını öğrenemedim. Kim bu yaaa. Neden içimde ki ses, onu aslında çok yakından tanıdığımı söylüyor.

"Ne düşünüyorsun canım?"

Bulut'un sorusuyla ona döndüm.

"Serhat'ı. Yani, içimde bir yerlerde onun bana çok yakın olduğunu hissediyorum."

Kaşları çatılmıştı. "Nasıl yani?"

Gülümsedim. Ben ciddiyim ama o beni kıskanıyor yaaa. Fakat kızamıyorum da. Tam sorusunu cevaplayacakken zil çalınca hepimiz ayağa kalktık. Bahçeye çıktığımızda herkeste kısaca göz gezdirdim. Kendi halindelerdi. Tabi bazı erkekler biz kızlara, bazı kızlarda yanımızda ki erkeklere bakıyorlar orası ayrı. Ama onun dışında çete gibi dolaşan, ya da kendilerini bir şey sananlar yoktu en azından. Hatta çoğu kızlar iyiye benziyorlardı. Umarım böyle olmaya devam eder. Artık okul değiştirmek istemiyorum ben. Sıkıldım bu durumdan.

Biz de boş bir banka oturduk ve sohbet etmeye başladık. Telefonuma bir mesaj gelince hemen açıp baktım. En güvendiğim adamımdanmış. Serhat'ı araştırmasını istemiştim ondan. O da araştırmış anlaşılan. Daha fazla merakıma engel olamayıp baktım. Fakat gördüğüm bilgilerle gözlerimi pörtleterek bakmaya başladım. A-ama bu na-nasıl olur. Diğerleri de benim bakışlarımı farkedince ne olduğunu sormaya başladılar. Ama ben sadece önümde ki bilgilere odaklanmıştım.

AD: SERHAT

SOYAD: KARAMAN

Ama, ama bu soyad... Bizi bırakıp giden adamın, yani maalesef ki öz babamın soyadıyla aynı. Nasıl yaaa. Yoksa onun şimdi ki karısından mı.  Bilgileri okumaya devam ettim.

BABASI: HALİT SOYLU

Değilmiş. Üvey babamın oğluymuş. Ama eğer onun oğluysa, neden öz babamın soyadını taşıyor kiii. Kafam allak bullak oldu. Ben, ben hiç bir şey anlayamıyorum. Daha fazla kafamın karışmasına izin vermeyip bilgileri okumayı bıraktım.

Diğerleri de benden bir cevap alamayınca benim baktığım yere, yani telefonuma bakıp okumuşlardı bile. Ve onlarda hiç bir şey anlamamış gibiydiler.

"Bu da ne demek şimdi?"

Hira benim aklımda ki soruyu sesli bir şekilde sorarak ilk tepkisini vermiş oldu. Gerçekten hiç bir şey anlamadım. Bunların cevabı tek bir kişi de olabilir. O da Serhat'ta. Acaba babam biliyor mudur. Yani üvey babam. Diğeri beni alâkadar etmez zaten.

Zilin çalmasıyla birlikte düşüncelerimden sıyrılmak zorunda kaldım. Arel ve Selin kendi sınıfına giderlerken, biz de kendi sınıfımıza geçtik. Bir süre sonra da Serhat hoca girdi sınıfa. Ve girer girmez de konuştu hemen.

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ