13. BÖLÜM

7.8K 349 81
                                    

Bir zaman sonra yaşanan ne varsa siliyor hafıza. Bunu önceleri lanet olarak nitelendirirdim, şimdi ise bir mucize olduğu kanısındayım.

💖💖💖💖💖💖💖💖

Mert hoca ders işleyeceğimiz için hepimizi bahçeye çıkardı.

"Futbol oynamak isteyenler bir tarafa, voleybol oynamak isteyenler de diğer tarafa geçsin."

Hemen kızların bir tarafa, erkeklerin de diğer tarafa geçmeleri bir oldu. Böylelikle kızların voleybol, erkeklerin de zaten futbol oynayacaklarını anladım. Bir tek ben seçmemiştim tarafımı. Mert hoca bana bakınca, ben de erkeklerin geçtiği tarafa, yani futbol tarafına geçince bana şaşkınlıkla bakmaya başladılar. Ama Mert hoca gülümsüyordu.

Fakat diğerlerinin şaşkınlık bakışlarına omuz silktim sadece. Bu sefer de hayranlıkla bakıyorlardı bana. Mert hocanın sesini duyunca dikkatimi ona verdim.

"Aynı benim kız kardeşim gibisin biliyor musun? Zaten görür görmez anladım senin de aynı onun gibi olduğunu. Yani, topluluk içinde ki bakışların falan. Herkese soğuk bakman. Aynı kardeşim Nehir gibisin."

Onun söylediğine hafif tebessüm ederken, tekrar konuştu.

"Tanışsanız, çok iyi anlaşırsınız aslında."

Bu sefer sırıtmam, gülümsemeye dönüşmüştü.

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Daha oyun başlamadan şu çete yanımıza geldi. Ve aralarından bir erkek, ki o da Bora. İsimlerini öğrenmiştik yoklama alınırken.

"Var mısınız bir maça?"

Erkeklere bakarak söylemişti. Bulut hemen, "sizden mi korkacağız be, varız." dedi. Kaşlarımı çatıp Bulut'a bakmaya başladım.

"Ben de varım." dediğimde, o çete birden gülmeye başladılar. Ve çetenin lideri, ki onunda adı Ozan konuştu bu sefer ama alaycı bir sesle.

"Bu oyun erkeklerin işi. Sana noluyor?"

Benim grup sinirlenmişti onun söylediğine. Ben de aynı onun gibi alaycı bir ifade takındım yüzüme. Ardından kollarımı kucağımda birleştirdim.

"Egonuzu beslerken, karakterinizi aç bırakmışsınız siz."

Benim söylediğime etraftakiler oooo'lama eşliğinde gülmüşlerdi, hem de kahkahalarla. Onlar ise karşımda kıpkırmızı olmuşlardı sinirden. Bizimkiler ise sırıtıyorlardı.

"O zaman biz de oynuyoruz." dediler onun çetesindeki kızlarda. Onlar bize, biz onlara sırıtıyorduk.

Ve maç başladı... Tabi duyanlar da, sırf bizi izlemek için geldiler. Hepsi de bizim takıma tezahürat yapıyorlardı. Karşı takıma da, kendi kendilerine tezahürat yapsınlar.

🖤🖤🖤🖤

Maçı tabiki de biz kazanmıştık. Bizi izleyen herkes benim takıma tezahürat yapmıştı. Ve maç biter bitmez de herkes ıslıklar eşliğinde bizi alkışlamaya başladılar. O çeteye baktığımda yüzlerinin hali görülmeye değerdi.

"Demek bu futbol, erkeklerin işi haa." dedim alaycılıkla. Çetesinde ki kızlardan biri, onun da adı Banu, sinirli bir sesle konuşmaya başladı.

"Sen hep kendini yüksekler de mi görürsün böyle. Kazandıysanız nolmuş yani." diyince, ben hâlâ alaycılığımdan ödün vermedim.

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) حيث تعيش القصص. اكتشف الآن