39. BÖLÜM🌷 (SEZON FİNALİ)

6.2K 214 110
                                    

Bu bölümü okumaya başlamadan önce lütfen bir önce ki bölümü okuyun. Ondan sonra bu bölüme geçin. Eğer direkt bu bölümü okursanız, başlarını anlamayabilirsiniz büyük ihtimal.

🌷🌷🌷🌷🌷

4 GÜN ÖNCE

YAZAR'IN AĞZINDAN

Yaşlı kadın depoya girdi ve odalara tek tek bakmaya başladı. Bir kaç gün önce öğrenmişti Elif'in tutulup, işkence edildiği depoyu. Kerem telefonda bir adamıyla konuşurken onu gizlice dinlemiş, ve öğrenmişti.

İçinden bir sesin, bu depoya gelmesi gerektiğini söylüyordu sürekli. O da, içinde ki o sesi dinledi ve soluğu da burada aldı işte. En son kalan ve tek bakmadığı odaya girdi hemen. Etrafında gözlerini gezdirince onu görmüştü işte. İleride, bir duvar kenarında ki büyük akvaryumun içindeydi. 'Lanet olası kız, onu oraya mı kapattı yani' diye öfkeyle söylendi içinden. Elbette Adel Melek'ten bahsediyordu.

Su da doldurmuştu akvaryumu. Boğuldu boğulacaktı yani. Yaşlı kadının da, hiç vakit kaybetmeden oraya gidip akvaryumun kapağını açması bir oldu. Ve eş zamanlı olarakta genç ve bitkin kızın yere yığılması aynı anda oldu. Yaşlı kadın, yere çömelip ellerini de kızın yanaklarına koydu.

"Elif aç gözlerini. Lütfen aç kızım. Hadi." diyip duruyordu. Aynı zamanda da gözyaşları yanağından doğru süzülmeye başlamıştı. Genç kızın ise bedeni çok bitkindi. Şu an kendinde de değildi zaten. Şuuru kapalıyla açığın arasındaydı. Gözleri yarı açıktı ama ağzını açacak hali bile yoktu.

Yaşlı kadın ise bunu anladı ve fazla zorlamayıp ayağa kalktı. Hemen telefonunu çıkarıp ambulansı da araması eş zamanlı oldu. Onu ölmekden kurtarmalıydı. İçinde ki ses yanıltmamıştı. Sonuçta o sese uyarak bu depoya gelmişti ama iyi ki de içinde ki sesi dinlemişti. İyi ki...

Yaklaşık 10-15 dakika sonra falan ambulans geldi. Ambulans gelene kadar Elif'in yüzüne sürekli su serpip durmuştu yaşlı kadın. Biraz da olsun ayılması, gözlerini tamemen kapatmaması gerekiyordu çünkü. Hemen sedyeyle ambulansa taşıdılar onu.

Elif o akvaryumun içinde ölüm noktasına kadar gelmişti. Fakat akvaryum fazla büyük olduğu için içinde ki su da ancak dolmuştu. Eğer zamanında yetişemeseydi, 3-4 dakika sonra falan gitseydi oraya, genç kız çoktan ölmüş olacaktı. Yaşlı kadın da ancak onun orada cansız bedenini bulmuş olacaktı. Ama olmadı işte...

Ambulans hızlı bir şekilde ilerlerken görevliler de ilk müdahaleyi yapıyorlardı. Ve bu ilk müdahale sayesinde Elif yavaşça gözlerini açtı. Ama yine de yarısına kadar ancak açabilmişti. Ve karşısında ona endişeyle bakan kadını görünce, ağzından fısıltı şeklinde, tek bir kelime döküldü.

"Anne."


* Önce ki bölümde, son kısımda Elif ortaya çıkmadan, 4 gün önce onun nasıl kurtulduğunu anlatan olaydır!

* Ve Adel'le diğerleri Elif'i gördükten sonra aradan 1 hafta geçmiştir.

ADEL MELEK'TEN DEVAM

1 HAFTA SONRA

Odamda ki camın önünde ayakta dikilmiş bir şekilde durup sadece düşünüyordum. Geçen 1 haftayı.

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now