6➰

4K 315 75
                                    


İyi okumalar~

-

Yazardan:

Jin sinsice gülümseyerek uyuyan çifti izliyordu."Uyku hapı favori aşk kaynaştırıcım. Jungkook bu kadar saf mıydı? Bu konuda bana çekmemiş."

Burun kıvırarak güldü. Laptop ekranındaki iki genci izlemeye devam etti. Jungkook,Jimin'in kendi elinin yanında minik kalan elini tutmuş, ona çok fazla yakın bir pozisyonda uykuya dalmıştı. Jimin ise bir elini Jungkook'un omzuna atmıştı. Jin bu manzarayı yaklaşık bir saattir sıkılmadan izliyordu.

"Bir gün Namjoonla böyle olmayı diliyorum. Çok fazla şirin bir görüntü."

İç çekerek sandalyesinde geri yaslandı. Masanın üzerindeki telefonu çalınca dikkati laptoptan telefonuna kaymıştı. Bir süre telefonun üzerinde yazan isme odaklandı.

Bayan Kim

Parmaklarını dişlerinin arasına koyup kemirmeye başladı. Yine neden arıyor bu kadın diye düşündü. Eğer açmazsa Taehyungu arayacağını bildiğinden aramayı onaylatıp telefonu kulağına götürdü.

"Alo Seokjin,"

"Efendim, bayan kim."Umarım aynı şey için aramamıştır diyerek dua etti.

"Biliyorsun ki Amerikaya gideceğiz kocamla. Sen her ne kadar Taehyung orada kalsın diyorsan da çocuğumu özledim ve onun iyi eğitim alması için Amerika güzel bir başlangıç. Onu aramam gerekirdi ama bunu senin söylemeni istiyorum. Onu ikna etmelisin."

Seokjin sıkıntıyla nefes verdi. Asıl seni ikna etmem gerek inatçı kadın, diye düşündü.

"Bayan Kim,Taehyung da sizi özledi hasret gidermenize bir şey demiyorum ama o istemiyorsa onu zorlayamam. Onunla konuşacağım gelmek isterse gelir,şimdi kapatmam lazım."

Hızla telefonu masaya bıraktı. Laptop ekranındaki iki gence gözlerini çevirdi. Sakinleşmesi lazımdı. Taehyungun bir yere gitmesini istemiyordu.

"Ya gitmek isterse? Ne yapacağım!"

Elini saçlarına götürüp çekiştirdi. Taehyung'a çok bağlıydı. Onun gitmesi Seokjini çok fazla üzerdi. Bir anda laptoptan gelen sesle gözlerini kırpıştırdı. Dikkatini laptopa verdi.

"Jin hyung olmasa buraya bile gelmezsin. Beni görmüyorsun bile. Utangaç olduğum için kendimi ifade etmem zor. Keşke açık açık seni sevdiğimi söyleyebilsem. Ama söylesem bile sen beni sevmiyorsun ki. Yine üzüleceğim değil mi?"

Jimin yanında uyuyan bedenin yanağını okşayarak söylemişti cümlelerini. Sonra derin bir nefes aldı. Seokjin,Jiminin bu halini görünce üzülmüştü. Gözlerinin dolmasıyla yanağına yavaşça vurdu.

"Ağlamak yok. Drama izlemiyorum ama basbaya drama gibi. Jimin zavallı gibi davranma. Jungkook biraz öküz o yüzden görmüyordur."

Kendi kendine konuştu. Jiminin gözleri dolu dolu uyuyan genci izlemesi üzerine laptopu sertçe kapattı.

"Ay, yeter içim kötü oldu."

&&&

Jimin:

"Sakinim. Çok sakinim."

Jungkook'un dibinden ayrılmayan kıza öldürücü bakışlar atamama rağmen beni umursamıyordu. Yaptığı tek şey ona daha çok sokulmak olmuştu.

"Yaa öyle mi? Jungkook bugün çalıştığım barda şarkı söyleyeceğim. Senin gelmeni çok isterim."

Şirin gözükmeye çalışarak bir elini yanağına bastırarak söylemişti. Jungkook ifadesizce kıza bakınca sırıttım. Umarım kabul etmezdi.

𝙎𝙝𝙮 |𝗝𝗶𝗸𝗼𝗼𝗸Donde viven las historias. Descúbrelo ahora