10➰

3.1K 287 110
                                    

İyi okumalar 💜

-

Dans sınıfından çıkar çıkmaz bulduğum bir köşeye geçip boş boş etrafa bakmaya başlamıştım. Düşünmek istemiyordum ama minik kalbime o görüntü fazla geliyordu.

Jungkook bunu nasıl yapabilir diyordum ama sonra yapamaz mı diye düşünüyordum. Daha yönelimini bile bilmiyormuşum.

Ağlamamak için zor duruyordum ruh halimin iyi olduğunu sanmıyordum. İlk önce sınıftakilerden laf işitmiştim daha sonra sevdiğim adamdan darbe yemiştim.

Ben onu çözemeyecektim. Eğer bu bulmaca bu kadar zor ve kalbime iyi gelmeyecekse daha devam edebileceğimi sanmıyordum. Belki de şuan bunları düşünmemeliydim. Aklıma o görüntüden başka hiçbir şey gelmezken ne kadar mantıklı düşünebilirdim?

Sadece tek bir şey gerçekti. Jungkook ve benim artık bir arkadaş olduğumuz. Benim için başından beri olmayacak olan o arkadaşlık.

Gözlerimi kapatıp kafamı duvara yasladım. Bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmediği anlar olurdu kesinlikle böyle bir andaydım.

Jungkook'un ince dudakları benim dolgun dudaklarıma yakışmaz mıydı?

Ben ona gülümserken o gülümsememden öpseydi ne olurdu peki?

Dudakları dudaklarımda dans etse, galaksi bakışları gözlerimde olsa ona ne kadar güzel baktığını söylesem..

Sol gözümden birkaç damla boynumu ıslattığında sıcaklığı içimi yaktı. Neden kendime işkence ediyordum bunları hayal etmemin bana bir faydası bile yoktu.

Telefonumdan mesaj sesi gelince Taehyungtan geldiğini düşünüp acele ile telefonumu çıkardım fakat gördüğüm mesaj ile sinirlenmeme hakim olamadım.

"Temizleme işin bittiğinde müzik odasına gel."

-jungkook

Telefonu sinirden sıkmaya başlamıştım. Bu adam şaka mı yapıyordu? Tanrım bu kadar düşüncesiz olamazdı.

Dudaklarımı birbirine bastırdım. Onları gördüğümü bilmiyordu, bilse bile bir şey değişmezdi. Hesap sormaya hakkım yok.

Ellerim tuşlara gittiğinde sakin olmaya çalışıyordum.

"İşimi bitirip okuldan çıktım. Sonra görüşürüz Jungkook."

Zorlukla ayağa kalkıp arkamda kalan tozları temizledim. Temkili bir şekilde dans sınıfına girip soyunma odasına doğru yürüdüm. Kıyafetlerimi değiştirmeden gidemezdim.

Jungkook ve Hei'nin orada olmaması için içimden dualar ediyordum. Kapı aralıklı olduğu için gözlerimi içeri doğru diktim. Kimseyi görmeyince derin derin bir iç çekip içeri girdim.

Üstüm fazladıyla kirlenmişti ve ter kokuyordum normalde olsa duş almadan eve gitmezdim fakat acelem olduğu için eşyalarımı alıp sessizce çıktım odadan.

Okulun çıkışına kadar Jungkook'u görmediğim için içim rahatlamıştı. Onu görürsem işler iyi gitmezdi. Hem ona okuldan çıktığımı söylemiştim, hemde yüzüne bakmak benim için zor olurdu o gördüklerimden sonra ilk önce olayı sinirmem gerekiyordu.

Pekala asla olayı sindirecekmişim gibi hissetmiyordum. Taehyung'a sarılıp sonsuza dek uyumak istiyordum. Benim ilacım uzağa gitmişti.

&&&

"Seokjin'in yanına gitmeyecek misin?"

Havluyla saçımı kuruturken salona doğru geçtim. Annem televizyonun karşısında kumandayla kanal değiştirirken yanına oturdum.

𝙎𝙝𝙮 |𝗝𝗶𝗸𝗼𝗼𝗸Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin