3.0

587 58 44
                                    

Bu bölüm hızlı geçişlere sahip bir bölümdür.. Geçen günlerin hepsi ard arda değildir. Bazen aralarından günler geçmiş olabilir...

- Sehun ve Yixing ilişkisi herkes tarafından öğrenildi ve destekledi.

- Baekhyun ve Minseok iyi birer arkadaş oldular, Jongdae bu duruma hala şaşkın.

- Jongin ve Sehun başta şaşırdılar ama Baekhyun'u aralarına kabul ettiler.

- Jongin ve Kyungsoo'nun güzel bir ilişkisi var.

- Chanyeol ve Baekhyun artık tamamen hayatlarının birer parçası.

- Jongdae kabullensede yakın arkadaşlarının, Minseok'un arkadaşlarıyla birlikte olmasına hala alışamadı.

~~~

Gün bir..

Minseok Jongdae'nin kucağına yerleşmiş birlikte film izliyorlardı. Her zaman ki gibi küçüğün saçlarını okşuyordu ve bu halinden memnundu.

"Baba." Dedi küçük olan bir şey istercesine.

"Efendim bitanem." Merakla küçük olana baktı.

"Yarın akşam Baekhyun da kalabilir miyim?" Büyük olanın şaşkın gözlerine baktı. Bunu beklemediğimiz farkındaydı. Çünkü Minseok ilk kez kendisinden ayrılmak, bir başkasıyla kalmak istiyordu. En tuhafı ise bu kişinin Baekhyun olmasıydı.

"Baekhyun da mı?" Diye sordu.

"Evet, arkadaşlığımızı kaynaştıracağız. Bay Park evde yokmuş, o da beni ve çocukları davet etti." Hevesle söyledi küçük olan. Baekhyun'dan çok şey öğreneceğinin farkındaydı ve bunu değerlendirmek istiyordu. Jongdae filmi durdurup küçüğe baktı, gayet istekli görünüyordu.

"Yani gece, gelip seni almamı istemeyeceksin öyle mi?" Tek kaşı havalandı. Küçük olan Hayır anlamında başını salladı, İlk kez bunu istemeyeceksin.

"Ya kötü rüya görürsen sarılmak istemeyecek misin?" Diye sordu ardına. Neden bilmiyordu ama küçüğü vazgeçirmeye çalışıyordu. Böyle şeyler yapmak en doğal hakkı olsa bile.

"Seni ararım, sesini duymakta yeter. Lütfen gideyim." Burnunu Jongdae'nin burnuna sürttü.

"Sadece sesim mi? Sahi mi?" Endişeyle baktı, küçük olanın uzakta olmaktan korkmaması Jongdae için bir kabustu.

"Evet, gidebilir miyim?" Sevimlice sordu Minseok. Ona nasıl hayır diyebilirdi ki?

"Peki, eğer çok istiyorsan gidebilirsin." Minseok sevinç çığlığı atıp babasını yanağından öptü. Baekhyun'a zor olsada anlattığından beri Jongdae'yi dudağından öpüyordu. Onun söylemine göre bu eğer seviyorsa Çin işkencesiydi. Bu zamana kadar süründün mahrum bırakma sanatı. Jongdae'nin kısa bir an kaşları çatıldığındaysa, planlarının işe yaramaya başladığını düşündü küçük olan.

"O zaman ben odama çıkıp bizimkileri arayayım. Teşekkür ederim baba." Dedi Minseok ve hızla Jongdae'nin kucağından sıyrıldı. Bu da ikinci maddeydi. Ona hayatında başkalarının da olduğunu göster ve ara sıra düşüncelerinde boğulması için yalnız bırak. Sürekli yanında olmana alışmasın.

Sadece Beni Sev/chenminWhere stories live. Discover now