3.5 #Cülüşselsancılar

492 38 34
                                    

Minseok gözlerini araladığında boş, bembeyaz bir odadaydı. Jongdae 'nin yanında olmayışı korkmasına sebep oluyordu. Yine kabus muydu yoksa bu sadece bir rüya mıydı? Hayırlı hayır bu kesin kabustu, çünkü Jongdae'nin olmadığı her an küçüğe kabus gibi geliyordu. Etrafına bakındı ve bir ses aradı ama yoktu her yer bomboştu. Birkaç kere kendisini cimcikledi ve uyanmaya çalıştı ama faydasızdı. Gözleri dolmuş ağlamak üzereyken omzunda hissettiği elle irkildi.

"Hoş geldin kediciğim, biraz beklettim üzgünüm." Dedi beyaz elbisesiyle esmer genç bir kız, daha önce görmediğim bu yüz geri adımlar atmasına sebep oldu.

"80 yol Minseok birazcık dertliydi bugün, ayrılamadım yanından." Kız kendince açıklamalar yaparken küçük sesiz kalmaya devam etti. Bu olanlara anlam vermiyordu.

"Ayyy ben sana kendimi tanıtmadım, bu şekilde karşına ilk kez çıkıyorum. Hata bende özür dilerim." Kız neşeyle küçüğe yaklaşıp elini uzattı.

"Ben Cülüş, sana hayat veren yazarım." Dedi ve gülümsedi. Deli gibi bir şeydi ama Minseok tereddütlü de olsa elini sıktı. Tek kelime etmedi, zaten onu tanıdığını her halinden belli ediyordu ve şaşkındı.

"Burasıda benim hayal dünyam ama şimdi sen neden burada olduğunu merak ediyorsundur?" Sözlerinin bitiminde bir anda avuç içine üfledi ve Minseok'un oluşan buluta oturmasını sağladı. Küçük neye uğradığını şaşırdığında, aynısından kendisine de yaptı ve bağdaş kurarak üzerine yayıldı. Hayran hayran bakışlarını bir saniye olsun küçükten ayırmıyordu. Minseok'un korkak tavırlarınaysa güldü.

"Korkma Jongdae şu an eviniz de mışıl mışıl uyuyor, tekrar onun yanına göndereceğim seni ama önce biraz gaza gelmen gerekiyor." Dedi bir bulutun içinde Jongdae'yi göstererek. Kesinlikle tam olarak odasında uyuyordu.

"Aslında onu çağıracaktım ama o sabit fikirliyi ikna etmekle uğraşamazdım. Akılsız olduğu için farkında bile değil. Onu yazarken kalpsel zekayı unutmuşum, duygularını görmüyor aptal." Kız hiçbir nefes alamadan konuşuyordu ve Minseok ne olduğuna hala anlamamıştı.

"Neden buradayım?" Diye sordu konuşmasını bölerek küçük.

"He o konu, şey senin artık bu herife açılman gerekiyor güzelim." Gülümsedi ve oturduğu bulutu biraz daha Minseok'a yaklaştırdı.

"Hahaha şaka yapıyorsun değil mi?" Diye sordu küçük olan.

"Yoo.. Çok ciddiyim hayatım, valla seninkinin talibi çok. Cülüş dedi dersin. Öyle babaya can kurban, düşmeyen yok. En çokta sana düşüyorlar ama konu bu değil." Omuz silkerek söyledin. En baştada kendisi düşüyordu Jongdae'ye ama çaktırmama ya çalışıyordu.

"Tamam güzel şaka, artık evime gitmek istiyorum." Minseok yerinden kalkmaya çalışırken, bulut onu yerine sabitledi.

"Yorumlar şaka yapmaz kedişim." Cülüş anında yorumları gözler önüne serdi ve aralarından seçip seçip okumaya başladı.

*Baba gibi baba be..

*Keşke bende Jongdae'yi böylesi öpsem..

*Ne şanslısın Minis..

*Artık açılsanız mı diyorum, yoksa Jongdae'yi yicem..

*Cülüş artık ikisi de üzülmesin, birbirlerine yar etmeyeceksen bana yar et Jongdae'yi..

"Falan filan işten." Eliyle yorumların toz bulutunun dağıtıp tekrar küçüğe döndü. "Ya gördüğün mü?" Dedi imayla.

"Gördüm, sağol." Somurttu küçük olan.

"Ne demek, her zaman." Sırıttı Cülus.

"Gıcık ve kaoscu bir yapın var." Gözlerini kısıp kaşlarını sattı Minseok.

"Gun ve 80 Yol Jongdae de aynısını söylüyor ama ben bu halimden çok zevk alıyorum. Ayrıca en çok chenmin seviyorum ben, sizi ayırmam ki." Dedi gülerek, oldukça eğleniyordu.

"Yaaa.. tabii, ben açılsam nolur. Jongdae beni görmüyor ki, onun küçük bebeğiyim sadece. Bu hikayede bir benim yüzüm gülmüyor, vicdansız Cülüş."  İsyan edercesine söyledin küçük olan.

"Onun küçük bebeği olman benim gerçeklerimi değiştirmez." Küçüğün saçlarını okşadı.

"Senin gerçeklerin?"

"Sizi birlikte seviyorum olmam." Bu Cülüş için değişmez bir gerçekti.

"Sahi mi?" Heyecanla sordu küçük olan.

"Sahi ya, hadi seninki uyanmadan git sen şimdi. Ona açıl kedişim, gerisi ben halledeceğim." Cülüş son sözleriyle gözden kaybolduğunda Minseok kendi odasındaydı. Sahiden artık Jongdae'ye her şeyi söyleyebilir miydi? Yoksa Cülüş'e asla güvenmemeli miydi?

~~~

Bir hikayemede girmesem olmaz değil mi? Kambersiz düğün olmadığı gibi Cülüşsüz hikayede olmuyor gördüğünüz gibi 😇😈

Sadece Beni Sev/chenminWhere stories live. Discover now