KUTUP MAVİSİ ∆ ON ∆

4.2K 346 172
                                    

Bölüm  şarkısı =Anıl Emre  Daldal &  Dilara Aydemir -Belki o da üzgündür 

Merhaba arkadaşlar lütfen hayalet okuyucu olmayın sizin düşünceleriniz bu kitabı sekillendirecek . O güzel yorumlarınızı çekinmeden paylaşın benimle 💞 KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM 🤩

Havadaki keskin azot kokusu yağmurun yağacağını haber verirmişcesine boğazımı yakıyordu . Kara bulutlar da onu desteklercesine birbirlerine sokuluyorlardı.

Aralarındaki anlaşmazlık yüzyıllardır süregeliyordu. Onların her tartışmasında anneleri o yağmur damlalarını bir bir döküyordu işte yağmurun hikayesi de böyle sürüp gidiyordu .

Koltukta uzanıp battaniyenin altına iyice gömülmüştüm . Ev soğuk değildi ama ben her yağmur yağdığında gökgürültüsünden korktuğum için tek sığınağım olan bana göre kale gibi sağlam yorgan ya da battaniye fark etmez onun altına giriyordum .

"Battaniyenin altına neden girdin korkak . Gökgürültüsünden bu kadar çok mu korkuyorsun ? İstersen bana sarılabilirsin . Ben seni korurum tüm korkularından ."

Her şeyi fırsata çevirmeyi nasıl da biliyordu . Ama bende Saye isem eğer anasından emdiği sütü burnundan getirecektim!

"Gerek yok , sen çok film seyrettin herhalde orada kadınlar biraz ezik olurlar ama ben onlara benzemem anlad-"

Cümlemi tamamlayamamıştım. Büyük ve şiddetli bir gökgürültüsü duyulmuştu o sırada ben ise aşk yaşadığım battaniyemin altına gömülmüştüm .

"Belli gördük korkmadığını, kenara kay "

Onun bu hödüksü tavırları beni sinirlendirmeye yetiyordu.

"Sana ihtiyacım yok şimdi git de biraz uyuyayım ."

Beni kenara itmiş sonra da yanıma gelip oturmuştu . Bildiğin ruh hastası bir adamdı bu .

"Hadi utanma da gel başını omzuma koy "

"Ölürüm de koymam başımı senin o iğrenç kaslı mı kaslı omzuna . " Ben neler demiştim böyle . Adama hakaret ile karışık iltifatlar etmiştim.

"Bu omuzlara başını koymak için kaç kadın kendini feda etti bu yollarda biliyor musun sen "

Ciddi misin bakışı atmıştım . O ise bunu anlamadı tabi ki de .

"Beni o kadınlarla bir tutma Kuzey ! Ya biz neyi tartışıyoruz ki kalk git hemen yanımdan çok uykum geldi uyuyacağım . "

"İyi sen bilirsin . Biraz sonra korkudan ağlayarak yanıma gelme de "pis pis sırıtıyordu.

"Senin yanına iki cihan bir olsa yine gelmem !"

"Göreceğiz Saye hanım"

Saatler geçmek bilmiyordu ve gökgürültüsü gittikçe şiddetleniyordu . Ben ise battaniyenin altında nefes alamayacak raddeye gelmiştim . Daha ne kadar böyle dayanabilirdim bilmiyordum . Öylesine çok korkuyordum ki annem böyle gecelerde hep yanımda uyuyordu şimdi ise yalnızdım .

Gözlerimi kapatmış tam uykuya dalacak iken yine bir gökgürültüsü ise yerimden sıçradım ve çığlık atarak merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım . O kadar çok korkmuştum ki ağlıyordum hemde deli gibi . Yaşlardan önümü göremiyordum tam o sırada sert ve bir o kadar sıcak bir bedene çarptım.

"Biraz yavaş ol dağ keçisi , beni ezeceksin bu kilolu halinle sonrasında hastanelik olacağım senin yüzünden . "
Onun bu iğrenç şakaları midemi bulandırıyordu.  Korkudan zaten bedenim titriyordu onun bu hallerini gördükçe öfkem de korkumla birlik olmuş beni alt etmeye çalışıyorlardı.

"Sana korkarsın demiştim neden yanında kalmama izin vermiyorsun ki . Böyle havalarda yalnız uyumadığını biliyorum . Tıpkı küçük bir kız gibi annene sarılıp uyuduğunu da biliyorum.  Senin hakkında çok şey biliyorum ben dağ keçisi "

Her şey üzerime geliyordu.  Beni ağlamam için zorluyorlardı. Daha fazla direnebilir miydim bilmiyorum .

"Hadi Saye gel uykun bölünmeden uyuyalım . Korkma yemem seni.  "

O gülebilecek hala bir şeyler bulabiliyordu . Sinirlerim iyice bozulmuş her şey üst üste gelmişti.  Tabi ki de ağlamaya başlamıştım . Ben ne kadar güçlüyüm desem de yanımda kimsem yok yalnız başına da güçlülük bir yere kadardı.

Ben bağıra bağıra ağlarken o bir süre beni izlemiş içimdeki nefreti kusmamı beklemişti .

"Bana hakaretlerin bitti  mi ?"

Kafamı olumlu anlamda salladım ve sessizce ağlamaya devam ettim.

Biraz sonra o kaslı beden beni kendine sarmış sıcaklığı tenimi yakıyordu . Ben ondan ne kadar kurtulmak istesem de o bana daha fazla sarılıyordu.   Sonunda pes edip kollarına kendimi bırakmıştım .

Neden bilmiyorum ama kendimi huzurlu hissetmiştim e biraz mutluluk da vardı ama tüm bu hisler neden di ?

Yavaşça beni odasına getirdi ve yatağa yatırdı . Şu an aklıma kötü düşünceler tabi ki de gelmemişti çocuk Nuri Alço değildi ki gazozuma ilaç atıp beni uyutsun.   Kuzey kötü birisiydi kabul ama bu kötülüğü ondan beklemiyordum , bekleyemezdim de.

Biraz sonra yatağın yan tarafı aşağıya doğru eğildi Kuzey yanıma uzanmıştı . Biz biraz fazla mı yakın olmuştuk.

Çok geçmeden saçlarımda gezinen el ile tüylerim diken diken olmuştu . Korkuyor muydum hayır , öfkeli miydim eh o da hayır . Peki ya bu neydi ? 

Ona karşı koymak istesem de bir yanım bu anın tadını çıkarmak istiyordu ki şimdi o yanım ağır basıyordu .

Böyle huzur bulmuşken uykunun beni buralardan alıp götürmesi de uzun sürmemişti tabi ki de .

¶       KUZEY       ¶

Saye'nin gökgürültüsünden korkutuğunu biliyordum şimdi ise dışarıda hava deli gibi esip gürlüyordu

Acaba yanıma ne zaman gelecek diye saat tutmuş iken onun gelmesi fazla uzun sürmemişti . Küçük bir kız çocuğu gibiydi , çığlık atarak hatta bağıra çağıra ağlayarak gelmişti bana .

Onun huzur veren kokusunu şimdi doyasıya çekmenin tam vaktiydi . Günlerce bunun hayalini kurmuş şimdi ise yaşıyordum . Ona doğru baktığımda nefes alış verişi düzene binmişti . Uyduğu her halinden belli oluyordu. 

Elimle yüzüne düşen bir tutam saçı geri attım ve ipeksi saçlarında ellerimi gezdirmeye başladım. Sanki yeniden bir dünya keşfediyormuş gibi kalbim delice atıyordu .

Liseli aşıklara dönmüştüm . Ben böyle birisi değildim . Beni hiçbir kadın böyle etkileyemezdi . Kendimle tartışmam bittikten sonra tekrardan Saye'ye döndüm ve onun kırmızı dudaklarında parmağımı gezdirdim . Şu an kızın bu halinden faydalanıyor gibi görünüyor olabilirdim lakin bu anı bir daha   yakalayamayacağımı bildiğimden tadını çıkarıyordum .

Onu deli gibi öpmek istesem de kendimi engelliyordum . Bu kız uyurken bile beni kendimden geçirmeye yetiyordu . Ben onunla değişmeye başlıyordum .

Ben değişemezdim.   Karşımdakini değiştirir ama değişmezdim...

Merhaba arkadaşlar bölümün sonuna geldiniz lütfen duygularınızı düşündüğünüz her şeyi benimle paylaşırsanız sevinirim sizleri çok seviyorum ❤️ 

 KUTUP MAVİSİ  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin