KUTUP MAVİSİ ∆ ON BİR ∆

3.9K 313 199
                                    

Bölüm şarkısı =Feridun Düzağaç - Alev Alev

Merhaba arkadaşlar lütfen hayalet okuyucu olmayın sizin düşünceleriniz bu kitabı sekillendirecek . O güzel yorumlarınızı çekinmeden paylaşın benimle 💞 KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM 🤩

Gök gürültüsü sesi hala kulaklarımda yankılanıyordu. Sanki dışarıda kıyamet kopuyordu. Usulca yerimden kalkmak istediğimde belimdeki baskı ile tekrardan yatağa gerisin geri yattım .

Gözlerimi ovuşturarak yan tarafıma baktığımda ise büyük bir şok yaşadım . O mendebur suratlı Kuzey yanımda yattığı yetmezmiş gibi bir de bana sarılmıştı . Sinirle ve tiksinerek tuttuğum elini bir hışımla belimden çektim ve yatağın üzerine geri bıraktım , pardon attım .

Ne olduğunu anlamayan Kuzey bir bana bir de eline bakıyordu .

"Senin derdin ne kızım ? İnsanı uyurken ne diye rahatsız ediyosun !"

Bana sarıldığı ve o halimden faydalandığı yetmezmiş gibi bir de üste çıkmaya çalışıyordu.

"Sen ne diyorsun be ! Hem bana sarıl bu halimden faydalan hem de hiçbir şey olmamış gibi yat burada oh ne ala ya !"

Dudaklarına çapkınca bir gülüş yerleştirerek bana doğru yanaştı ve belimden tekrar tutarak beni yatağa düşürdü .

"Senden faydalanmak mı ? Gerçekten bunu düşünebildin mi , en son aklına gelebilecek şey bile olmaması lazım bu fikrin bence . Senin o koca popona kalmadım ayrıca o koca memelerin de, hiç çekici değil yani git önce aynaya bak sonra yanıma gel. Ya da gelme istemem yani zaten yeterince maruz kalıyorum bu görsellere biraz uzak kalsam fena olmaz bence ."

Söylediği kelimeler kulaklarımda yankılanırken sinirden yerimde duramıyordum . Resmen etmediği hakaret kalmamıştı bana .

"Sen istediğin şeyi söyleyebilirsin mendebur suratlı Kuzey bey , senin de çekici falan olduğun yok kendini beğenmiş kas yığınısın yani . Kas demek çekici olmak demek değil sana bunu kim söylemişse yalan söylemiş . Olan malın üzerini kasla kapatamazsın, ayrıca kapatsan bile mal aynı mal değişen bir şey yok !"

Kuzey sinirle yerinden kalktı ve üzerime doğru yürümeye başladı. Gerçekten sinirle dediğim şeyleri daha yeni idrak ediyordum . Bu sefer fazla ileri gitmiştim mal falan .

" Senin dediklerini kulağın duyuyor mu Saye ? Yok hayır duymuyor ise sana küçücük bir operasyon yapıp o kulağını düzeltebilirim. "

Söylediği kelimeler kanımın donmasına sebep olmuştu . Odanın bir köşesinde öylece dururken birden kapı açıldı içeri giren kişiye bu kadar sevineceğim tahmin dahi edemezdim .

"Kuzey oğlum ne yapıyorsun ? Sana torun istiyorum dedim de evlenmeden mi istiyorum dedim . Çabuk üzerini giyin aşağı gel "

"Peki dede "

Kuzeyin o ak sakallı tontiş mi tontiş dedesi imdadıma yetişmişti . Hoş gerçi onu ilk gördüğümde sevmemiştim ama olsundu.

Kuzey hızlıca üzerini giyindi . Giyinirken de bana öldürücü bakışlarını atmayı unutmamıştı . Bu adam beni öldürmek istiyordu ama neden hemen yapmıyor da bana eziyet ediyordu anlamış değildim .

Kuzey odadan çıktıktan sonra derin bir nefes aldım ve koşarak banyoya girdim soğuk suyu da sonuna kadar açtım . Ne zaman kendimi kötü hissetsem hep böyle yapıyordum .

Soğuk suyun altına kıyafetlerimle birlikte girdim ve öylece durup düşünmeye başladım. Tabiki bu sessiz çığlıklarımda beni yalnız bırakmayan gözyaşlarım da hemen yanağımda bulunan yerlerini almışlardı bile .

 KUTUP MAVİSİ  Where stories live. Discover now