KUTUP MAVİSİ ∆ OTUZ YEDİ ∆

1.4K 127 354
                                    

Ruken_dzn bu bölümü sana ithaf ediyorum kuzum ❤️

Emoji ve randomsuz en çok yorum atan bir sonraki bölümün ithafını alır 🌺

Ve Ayşe de sonunda Ali'yi sevmişti. Hiçbir aşk , hiçbir duygu karşılıksız kalamazdı . Koca koca duvarlar da olsa bu sevdanın karşısında tuzla buz olup yıkılırdı daima .

Sabah gözlerimi açtığımda beni izleyen bir çift göz ile karşı karşıya gelmiştim. Gözlerinden anlaşıldığı üzere , Kuzey sabaha kadar uyumamış beni seyretmişti.

"Günaydın Sevgilim ." Dedi o huzur veren sesiyle .

"Günaydın Bitanem ." Diye karşılık vermiştim .
Yüzünde aldığı bu cevaptan dolayı memnun olmuş bir ifade vardı .

Dün yaşadıklarımızdan sonra birbirimize daha sıkı sarıldık ve hiçbir zaman terk etmeyeceğimize dair sözler vermiştik.

Çünkü benim ondan , onun da benden başka ailesi yoktu bu dünyada .

~ 1AY SONRA~

Kuzey ile artık tam bir aile olmuştuk , ne annem ne de Kuzeyin ailesi bizim yanımıza gelmiyor hatta aramıyorlardı bile. Bu konuyu Kuzeye açtığımda ise " Dedemler bizi bir süre başbaşa bırakma kararı almışlar , neymiş daha yakın olacakmışız birbirimize ." Diyor dalga konusu yapıyordu.

Evet bir bakıma doğruydu aslında çünkü birbirimize sarmaşık misali sımsıkı sarılmış , kenetlenmiştik adeta .

Oturduğum koltuktan yavaşça kalkıp mutfağa doğru birkaç adım atmıştım ki birden başım dönmeye başlamış , dengemi kaybetmiştim . Kuzey koşarak yanıma geldi ve belimi sımsıkı kavrayıp beni kendi bedenine yapıştırdı.

Kuzey ; "Canım iyi misin ? Neyin var ne oldu ?" Gibi bir sürü soru yöneltmeyi de ihmal etmemişti .

Kendimi yorgun , bitap düşmüş bir halde hissediyordum . Koltuga Kuzeyin yardimi ile oturmuş baş donmemin geçmesini beklemeye başladım. Günlerdir süren mide bulantım da artık dayanilamayacak bir hal almıştı . Kuzey korku dolu gözlerle bana bakarken gözlerimi kapatıp biraz dinlenmeye çalıştım .

Kuzey tabi ki de rahat vermiyor soru üzerine soru soruyordu . Biraz sonra kapının çalması ile Kuzey yanımdan ayrılmış az da olsa nefes alma fırsatı bulmuştum . Çok telaş yapıp beni de tedirgin ediyordu .

Özge önde Kuzey arkasında yanıma gelirken Batu da arkalarından kafasını uzatmış bana bakıyordu . Bu durumda ne kadar olacaksa içtenlikle gülümsemeye çalıştım ve oturduğum koltuktan kalkarak Özgeye sarılıp ; " Hoş geldin canım " dedim .

O da aynı samimiyetle bana sarılıp ; " Hoş buldum ." Dedi . Gözlerinin içi gülüyordu resmen .
Batu da yanıma gelip gülümseyerek ; " Bende hoşbuldum yengeciğim ." Dedi bu çocuk çok komikti ve bir o kadar da sempatik.

Başım dönmeye devam ediyordu . Kimseye çaktırmadan özellikle de Kuzeye biraz da olsa dinlenmek için koltuğa yaslandım. Bu sırada Özge ile göz göze gelmiştik , ne oldu dercesine kaş göz işareti yapıyordu .

Ayağa kalkıp peşimden gel dercesine işaret etmiş yavaş yavaş yürümeye başlamıştım. Özge de hemen kalkıp yanıma gelmiş ne olduğu anlamaya çalışıyordu .

 KUTUP MAVİSİ  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin