KUTUP MAVİSİ ∆ ON YEDİ ∆

2.7K 257 149
                                    

Merhaba arkadaşlar lütfen hayalet okuyucu olmayın sizin düşünceleriniz bu kitabı sekillendirecek . O güzel yorumlarınızı çekinmeden paylaşın benimle 💞 KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM 🤩   

¶        KUZEY        ¶

"Saye kaçırıldı "

Özgenin söylediği kelimeler kulaklarımda yankılanırken hala daha  düşünmeye çalışıyordum .  Kim olabilir di ? Saatlerdir düşünüyordum kim ölmek için bu kadar çabalayabilirdi ?  Ben böyle düşünüp dururken birden duvara fırlatıp attığım telefonum çalmaya başladı .

Ekrana baktığımda her ne kadar çatlamış olsa da çalışıyordu . Hemen açıp karşı tarafı dinlemeye başladım. 

"Merhaba Kuzey Bozoğlu nasılsın beni tanıyabildin mi ? "

Sesinden tanımıştım onu senelerdir intikam diye diye delirmişti

"Merhaba Miraç Soysuz !"

"Hahaha " histerik bir şekilde gülmüştü. Şu an içten içe beni öldürmek için kıvrandığını biliyordum .

" Unutmamışsın beni , unutacak insanoğlu da tanımıyorum zaten . Miraç Soylu yu kim unutabildi ki bu zamana kadar . "

Kendinden çok emin bir şekilde konuşuyordu . Sayeyi her ne kadar merak etsem de sormaya cesaret edemiyordum . Biliyordum ki benim canımı yakmak için gözünü bile kırpmadan Sayeyi öldürebilecek birisiydi . 

" Duydum ki benden intikam alamadığın için kafayı yemişsin . "

Bir kaç dakika sessiz kalsa da sonrasında uzun uzun kahkaha atıp yine sessizleşmişti

"Ne oldu Miraç Soysuz ses tellerin mi koptu "

Cümlemi bitirdiğim anda Saye'nin çığlıkları kulağımı doldurmuştu. 

"Senin kız birazcık çelimsiz çıktı . Benim bu işkencelerime daha fazla dayanamayacak gibi istersen gel de bunu al " 

Sayeden bir nesne , bir obje gibi bahsediyordu . Hayır bahsetmesi bir yana canını yakıyordu . Ona uzun uzun işkence edip vücudunun her bir zerresinin bu acıyı hissetmesini sağlayacaktım.  Benim Sayeme kimse dokunamazdı.

"Sen o suçsuz kızı boşuna kaçırmışsın , içimde ona karşı hicbir şey yok ."

"Öyle mi diyorsun , peki "  deyip telefonu yüzüme kapattı . Sayeyi korumak için elimden ne geliyorsa yapıyordum . Kalbimin her bir zerresine bıçaklar saplanıyordu sanki . Acı tüm vücudumu esir almıştı . 

Tüm korumaları yanıma toplayıp Miraçın ne kadar Sayemi saklayacak ini varsa araştırıp Sayemi bulup yanıma , yuvasına getirecektim. Onun yeri benim yanımdı. Eğer ona dokunmak gibi bir hata yaparsa kolunu yerinden söküp atacağımı biliyordu , bilmiş olması lazımdı .

İçimde tilkiler dönüp dolaşıp kendi kuyruklarına takılıp düşüyorlardı . Sayemi bir türlü bulamıyordum .  Saatlerdir bir ev , bir depo  ve iş yerinden başka hiçbir yer  bulamıyordum  .  Sayemi nere kaçırmış olabilirdi . 

¶          SAYE        ¶

Gözlerimi yavaş yavaş aralamaya başladığım esnada vücudumun her bir zerresi acıdan dile gelmişti resmen . Kuzeyin sesini duyduğumu hatırlıyordum sonrasında ise o iğrenç adam bana gelişi güzel vurmaya başlamıştı.  Şimdi ise acıdan iki büklüm bu soğuk zeminde yatıyordum .

"Vay vay vaayyy kimler uyanmış , günaydın hanımefendi . İstek arzunuz var mı ? " 

"Sen çok pislik ,iğrenç , psikopat bir insansın  hatta insan bile değilsin seni insan sıfatına  koyamam !"

Sinirli bir şekilde yanıma geldi ve saçlarımı avcunda toplayıp kafamı aşağı doğru eğdi . İğrenç nefesi tenimi yalayıp geçmişti .

"Benim aslında nasıl birisi olduğumu görmek ister misin ?" Yüzünde mide bulandırıcı bil ifade vardı .

Bir eliyle saçımı tutarken diğer eliyle de pantolonunun kemerini açmaya çalışıyordu . Aklıma gelen düşünceler ile panikle debelenmeye başladım . O adam ise daha bir kuvvetle saçımı tutuyordu . Artık ağlıyordum ve yalvarıyordum çünkü elimden başka hiçbir şey gelmiyordu .

Adam ne kadar sıska görünse de güçlüydü . Kemerini açamamış  olacaktı ki diğer elini de saçımdan çekti ve kemerini büyük bir gayretle açmaya başladı . Etrafa bakınıyordum çünkü elime böyle bir fırsatın geçmeyeceğini biliyordum .

Yan tarafıma baktığımda orada olduğunu daha önce fark etmediğim küreği gördüm . Uzansam alacağım bir mesafedeydi, adam hala kemeri ile uğraşıyordu takılmış olacaktı ki küfürler edip duruyordu .

Bir hızla yerimden kalktım ve küreği elime alıp o adamın kafasına vurdum . Vurmanın şiddeti ile ses tüm duvarlarda yankılanmıştı.

Bedenimi her ne kadar korku esir alsa da kaçmak zorundaydım . Adam kanlar içerisinde yerde yatıyordu göz ucuyla ona bakıp çıkış olarak tahmin ettiğim kapıdan hızlıca çıktım ve uzun bir koridora girdim . Korumalar koridorun sonunda görünüyordu , sessiz olmak zorundaydım . Başka bir çıkış yolu aramak için geri döndüğümde adam hala yerde yatıyordu ölmüş müydü yoksa ! Ben birisini mi öldürmüştüm .

Olayın şokunu hala üzerimden atmamıştım ki ayak sesleri duymuştum galiba korumalardan birisi bu tarafa doğru geliyordu . Hızlı olmak zorundaydım , etrafa bakındıgımda odanın diğer ucunda küçücük bir cam görmüştüm . Koşarak o tarafa gittim ve camı açıp etrafa bakındım,  yüksek değildi atlayabilirdim . Kendimi gerip camdan tutundum ve sıçrayıp kendimi yukarı çektim . O küçücük camdan çıkabilmiştim , aşağıya doğru atlayıp arkama bakmaksızın koşmaya başladım . 

Ne kadardır koşuyordum bilmiyorum ama bacaklarım artık beynimle olan iletişimini koparmış kendi halinde yürümeye çalışıyordu . Biraz soluklanmak için durduğumda arkama dönüp baktım , kimseyi göremeyişimle derin bir nefes alıp verdim .

Galiba o iğrenç yerden ve adamdan  kurtulmuştum . Ormanda olduğumu  kuşların cıvıltılarıyla anlamıştım , ne ara bu ormana girdiğimi hatırlamıyordum . Biraz etrafa bakınırken uzaktan gelen arabaların sesini duymamla birlikte koştuğumdan daha da hızlı koşup kendimi bir an önce anayola atmak istiyordum .

Yarım saat koşmanın ardından iyice tükenmiştim hava da kararmaya başlamıştı . Artık yerde sürünerek ilerlemeye çalışıyordum .

Uzaktan gelen ışık gözlerimi yakarken  hala sesimi duyurmak için bağırmaya çalışıyordum.  Işık yavaş yavaş geldi ve yanımda durdu , sonrasında ise ışığın önüne gelen bir adamın siluetini gördüm . Ruhum bedenimden çıkmak için yalvarsa da bedenim ellerinden sıkıca tutmuş onu engelliyordu . Gördüğüm siluet beni eğilip kucağına aldığında ruhum da fırsattan istifade bedenimin ellerinden kayıp gitmişti...



Merhaba arkadaşlar bölümün sonuna geldiniz lütfen duygularınızı düşündüğünüz her şeyi benimle paylaşırsanız sevinirim sizleri çok seviyorum ❤️

 KUTUP MAVİSİ  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin