Η παρθένα

19K 248 36
                                    

ΤΑΝΑ POV:

Περίμενα στην γυναικολογική κλινική, αλλά οι φωνές ου έρχονταν μέσα από το γραφείο του γιατρού με φόβισαν μέχρι θανάτου. Η γυναίκα που μπούκαρε μέσα στο γραφείο του γιατρού φαινόταν καυτή μέσα στο κόκκινο φόρεμα που φορούσε. Δεν σκέφτηκα ότι θα φορούσε κάποια ένα τέτοιο φόρεμα σ'ένα μέρος σαν αυτό. Σύμφωνα με αυτά που φορούσε θα έπρεπε να ήταν σε ένα φανταστικό εστιατόριο.

Ξαφνικά ένα πολύ δυνατό ουρλιαχτό αντήχησε στα αυτιά μου και ήμουν σοκαρισμένη. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήθελα να το ακυρώσω ή να το αναβάλλω για την άλλη μέρα ή απλά να το βγάλω τελείως αυτή την ιδέα από το κεφάλι μου να ζήσω την ζωή μου με την υγεία μου καλή όπως τώρα χωρίς να υπάρχει ο γυναικολόγος.

Όσο οι σκέψεις μου περνούσαν συνέχεια από το μυαλό μου και με δείλιαζαν ο χρόνος πέρασε γρήγορα. Δεν πίστευα ότι μισή ώρα είχε κιόλας περάσει. Μάλλον το σώμα μου αντιδρούσε σε αυτούς τους καυλωμένους ήχους. Δεν ξέρω και εγω δεν ήμουν έμπειρη σε αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Γύρισα ξανά μέσα από τις σκέψεις μου στην πραγματικότητα καθώς η γραμματέας φώναξε το όνομα μου " Μις Τανα?" Με κοίταζε με ένα μπερδεμένο ύφος στο πρόσωπο της.

Με έκπληξη, σήκωσα το κεφάλι μου και της απάντησα " Ναι, εγώ είμαι."

Γέλασε για λίγο. " Το ξέρω, Μις Τανα. Μόνο εσείς είστε εδώ πέρα κανένας άλλος." Η γραμματέας ήταν πολύ όμορφη και εμφάνιση κοπέλα, ακόμα και έτσι ήταν στα μέσα της ηλικίας της. Αναρωτιόμουν ότι δεν ενοχλούνταν συνέχεια με αυτούς όλους τους ήχους σεξ που άκουγε και αντηχούσαν μέσα στην κλινική. Μπορεί να το είχε συνηθίσει αφού δούλευε πολλά χρόνια εδώ. Ίσως να είχε κάνει και καμία συμφωνία μαζί του. Άκουσα ότι είναι ο καλύτερος γιατρός αλλά επίσης είχα ακούσει και άλλα πολλά. Όπως ότι ήταν γυναικάς πολύ και άλλα.

Έπρεπε να φύγω, αλλά αν το κάνω, το σχέδιο μου να μείνω έγκυος θα κατέρρεε. Δεν μπορείς να φύγεις τώρα, έλεγα στον εαυτό μου. Πρέπει να ξεπεράσω τους φόβους μου. Το ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Ούτως συ άλλος ένα ρητό λέει '...Όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος καίγεται...' ψιθύρισα στο μυαλό μου.

"Μις Τανα " άκουσα την νοσοκόμα να λέει " Ο γιατρός σας περιμένει. Παρακαλώ ελάτε μαζί μου." Ήταν αυστηρή και το χαμόγελο της ήταν ψεύτικο. Φαινόταν, ότι ήταν η τελευταία εδώ και τους έκανα να περιμένουν.

Μου άνοιξε την πόρτα για να μπω στο γραφείο του γιατρού και την έκλεισε καθώς μπήκα μέσα ενώ εκείνη γύρναγε στο γραφείο της. Κάμπλαρα λίγο. Ο γιατρός κάτι Κάνε και ήταν γυρισμένος από την μεριά μου. Χωρίς να με κοιτάει μου λέει "Παρακαλώ Μις Τανα καθίστε." Η φωνή του ήταν σέξυ. Ήταν ψηλός, με μεγάλους ώμους και μπορούσα να δω του μυς που είχε κάτω από την ρόμπα και το πουκάμισο που φορούσε. Δεν έκανα ούτε ένα εκατοστό βήμα ούτε είπα λέξη. Αντίθετα, γύρισα το σώμα να και ήμουν έτοιμη να φύγω. Δεν ήξερα καν τι να φορέσω σ'ένα τέτοιο μέρος. Φόραγα ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ένα παντελόνι τζιν. Τα μακριά μαύρα μαλλιά μου τα είχα πιάσει μια αλογοουρά, αλλά ακόμα έφταναν την μέση μου. Δεν ήξερα καν τι είναι ο γυναικολόγος. Θα έβαζε τα δάχτυλα του στον κώλο μου ή κάτι τέτοιο?

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now