Το όργιο είναι η φαντασίωση μου στο ΣΕΞ

11K 196 14
                                    

ΤΑΝΑ POV

Όλα πέρασαν και συνέβησαν ανεξέλεγκτα γρήγορα, που με έκανε να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέπτη προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται, που είναι το μυαλό μου και πως τελείωσε έτσι με τον εχθρό μου. Να κοιμηθώ με τον εχθρό μου? Παίρνοντάς του πίπα! Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Πήγα και έκανα αυτά τα πράγματα με αυτόν τον άνδρα μόνο για εκδίκηση, όχι να το ερωτευτώ το άγγιγμα του και εκείνον!

Γαμώτο!? Αγάπη? Αποκλείεται. Δεν μπορώ να ερωτευτώ αυτόν τον άνδρα! Κάνει έρωτα με την μητέρα μου και εξάλλου είναι ένας πούστης. Μπορεί να υπάρχει μια παρεξήγηση, απλά αισθάνομαι έτσι επειδή ποτέ δεν είχα καμία εμπειρία στο σεξ. Τίποτα περισσότερο από τα τυπικά αθώα αγγίγματα. Πρέπει να τον βγάλω έξω από το μυαλό μου και να το αφήσω να φύγει.

Το παραδέχομαι, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτόν τον άνδρα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι εχθρός μου, για να τον πω εχθρό πρέπει να είμαι στο ίδιο επίπεδο με εκείνον και όπως είπε....είμαι το μηδέν που έρχεται αντιμέτωπο με εκείνον επειδή αυτός είναι το χίλια!

Ναι, αυτό ήταν μόνο η αρχή! Το πρώτο μάθημα. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνει επιπλέον? Τι! Όχι, αποκλείεται δεν αναρωτιέμαι. Η περιέργεια σκότωσε την γάτα και αυτός είναι λιοντάρι. Εγώ πρέπει να είμαι ο λαγός τώρα και δεν τρέχω προς το δέντρο για να κρυφτώ. Θα με φάει ζωντανή.

Τον άφησα με ένα φιλί και για να είμαι ειλικρινής, αυτό το έκανα επειδή ένιωσα τόσο ταπεινωμένη με τον τρόπο που με συμπεριφέρθηκε σαν μια πουτάνα αφού τελείωσε με το παιχνίδι που έπαιζε με το σώμα μου σαν να ήμουν μια κούκλα και με βαρέθηκε. Αλλά ήθελα να κάνω τα πάντα ώστε να τον κάνω να νιώσει πιο συνδεδεμένο και πιο εκλυομένο από μένα, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα είμαι εγώ αυτή που θα σκύψει και θα λιώσει στο φιλί αυτό και πηγαίνοντας πιο βαθιά αναζητώντας την γεύση από κάθε εκατοστό των χειλιών του και του στοματός του.

Είναι ένας εξπέρ και το ήξερα πριν πάω και μπω σε αυτή την μάχη, αλλά...δεν βγήκε όπως το όραμα μου, ακόμα και ένα τοις εκατό ότι θα πεθαίνω για το άγγιγμα του απλά για δύο μέρες που τον έχω γνωρίσει. Νόμιζα ότι ήμουν δυνατό κορίτσι που έχει τον έλεγχο του εαυτού της και της καρδίας της, αλλά ανακάλυψα ότι ήμουν λάθος, είναι η <<μοίρα>> ή ίσως επειδή κάθε δυνατός άνθρωπος έχει ένα αδύνατο σημείο προς την <<αδερφή ψυχή>> του. Τι αδερφή ψυχή για όνομα του θεού? Είναι όντως έρωτας με την πρώτη ματιά? Mπορεί από το πρώτο άγγιγμα! Πρέπει να είναι. Ή ίσως η χημεία ανάμεσα στην επικοινωνία μας έδεσε τα σώματα μας. Ή πιθανότατα είμαι μια πουτάνα όπως η μητέρα μου και ότι χρειάζομαι είναι κάποιος να μου αρέσει για να δείχνω τι μπορώ να κάνω στο ?κρεβάτι?!

Naughty DoctorOnde histórias criam vida. Descubra agora