Θέλω Να Σου Κάνω Έρωτα!

3.1K 72 9
                                    

Τάνα POV:

Δεν μπορούσα καν να πιστέψω ότι ο Νικόλας ήταν στο σπίτι μου και θα μίλαγε με τους γονείς μου και μάλιστα να ζητάει συγχωρέσει. Πότε δεν είχε έρθει στο κεφάλι μου ότι μπορεί να με ήθελε πραγματικά!? Γιατί; Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά με αγαπάει;
Αυτό σημαίνει ότι ο Κρίστιαν που συνάντησα νωρίτερα ήταν σωστός όταν μου είπε ότι ο Νικόλας θα με πλησιάσει πιο γρήγορα πάρα αργά.
Αλλά πως το ήξερε αυτό; Ήταν τόσο σίγουρος και είχε τόση αυτοπεποίθηση πάνω σε αυτό που είπε. Αλλά αυτό έγινε πραγματικότητα.

Το αστείο είναι ότι μου έλειψε τόσο πολύ που ξέχασα ότι θέλω να πάρω εκδίκηση από εκείνον. Σοβαρά, λες και δεν έγινε ποτέ τίποτα. Εκείνη την στιγμή που τον είδα ήθελα να τον αγκαλιάσω να τον φιλήσω από το πρώτο λεπτό που τα μάτια μου έπεσαν πάνω του.

Η αγάπη είναι περίεργη αλλά από την πρώτη μέρα που τον είδα το ήξερα ότι θα τον ερωτευτώ πολύ αυτόν τον άνδρα. Με όλα του τα λάθη με όλες του τις αμαρτίες και με τις δικές μου αμαρτίες που έχω τώρα πια είμαστε ίσοι υποθέτω.

Το είχα σκεφτεί ότι κάποιος σαν αυτόν δεν μπορεί να είναι με ένα κορίτσι σαν την Μαίρα. Δεν λέω αν είναι καλύτερη από εμένα, επειδή ποιος ξέρει; Ίσως απλά είχε τους λόγους της που τον παντρεύτηκε. Δεν έμοιαζε τόσο αθώα και καλή σε μένα καθόλου. Δεν είναι το κάθε παρθενικό κορίτσι καλό! Ναι, ήμουν παρθένα αλλά βρώμικη, έβγαινα ραντεβού και έγλυφα πούτσους! Έτσι, μπορεί να είναι σαν εμένα ή μάλλον έτρεξε πίσω από τον Νικόλας για τα λεφτά και τις διασυνδέσεις ή απλά τον ερωτεύτηκε για τα πάντα του. Ναι, ποια ούτως συ άλλος θα μπορούσε να απορρίψει την πρόταση του; Καμία γυναίκα πάνω στην Γη θα μπορούσε να του αρνηθεί.
Έδινε τα πάντα αρχίζοντας από τα καλά του στοιχεία και το σεξυ μυώδη σώμα του με αργότερα για τα λεφτά του και τις διασυνδέσεις του! Είναι ένας άνδρας με φουλ πακέτο που τον αποκαλούμε Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!

Αλλά φυσικά, βαθιά μέσα του ήταν αμαρτωλός. Απλά θυμάμαι το ποσό καλός ήταν με τους γονείς του και το ποσό ευγενικός και ήρεμος και πόσο τους φρόντιζε. Χαμογέλασα αλλά είπα με αυτοπεποίθηση σε εκείνον χωρίς να χάσω χρόνο.

"Υπό έναν όρο!"

"Και ποιος είναι αυτός;"

Τον είδα να τρέμει καθώς μου απαντούσε αργά φαινόταν ανύσηχως και πραγματικά δεν του πέρασε από το μυαλό ότι θα τον ρωτήσω αυτό το θέμα. Σχεδόν τον ρώτησα να αφήσει την ζωή του και την καριέρα του με όλα αυτά τα χρόνια που έχτισε τα πάντα αλλά δεν μπορούσα να του το κάνω αυτό. Η αγάπη είναι εγωίστρια και ήμουν σίγουρη ότι δεν θα τον ξανά εμπιστευόμουν αν είναι στην κλινική και εξετάζει άλλων γυναικών κόλπους. Αυτό απλά δεν ήταν δίκαιο. Τον ήθελα για μένα και μονο για μένα. Ήθελα να αρχίσω μια καινούργια ζωή μαζί του πάνω σε μια καινούργια σελίδα χωρίς φόβους και ανυσηχίες και το πιο σημαντικό χωρίς να  κερατώνουμε ή να εξαπατάμε ο ένας τον άλλον.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now