Μπορεί να ζητήσει τον πούτσο μου!

2.5K 64 11
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον POV:

Μετά από αυτό που είπε η Μαίρα σε μένα σχετικά με την εγκυμοσύνη της, απλά δεν μπορούσα να αφομοιώσω την  πληροφορία κανονικά. Την τράβηξα πίσω στο δωμάτιο μας.

"Τι; Πώς;" την ρώτησα από περιέργεια.

"Είμαστε παντρεμένοι! Είναι φυσιολογικό και είπες ότι θες παιδιά. Τι συμβαίνει με σένα στα ξαφνικά;" μου είπε βάζοντας τα χέρια της σταυρωτά στο στήθος της.

"Τίποτα, απλά συνέβη τόσο γρήγορα και πως το κατάλαβες; Δεν έχεις καμία εμπειρία πάνω σε αυτά τα γυναικεία θέματα."

Ήταν η δουλειά μου και σκεφτόμουν την εξυπνάδα της ώστε να μπορέσεις να με εξαπατήσει αυτή την φορά. Υποθέτω ξέχασε τελείως ότι θα μπορούσα να ανακαλύψω εύκολα αν λέει ψέματα ή όχι στο κρεβάτι στο ιατρείο μου. Την έβλεπα να τρέμει και απέφευγε την οπτική επαφή μαζί μου.

"Ε...ε...εγώ άρχισα να κάνω εμετό πρωί και πήρα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ήθελα να σου κάνω έκπληξη." μου απάντησε μουρμουρόντας.

Έγνεψα καταφατικά και την κοίταζα με ένα ψεύτικο χαμόγελο και την τράβηξα σε μια σφιχτή αγκαλιά.

"Αυτό είναι υπέροχο μωρό μου, συγχαρητήρια."

Κατά κάποιον τρόπο εκείνη έτρεμε με το άγγιγμα μου και περισσότερο απ' όλα σχεδόν δεν ανέπνεε. Δεν θέλω να πω ότι λέει ψέματα γιατί ίσως είναι φοβισμένη ή εξαντλημένη λόγο της εγκυμοσύνης ή ίσως άκουσε ότι μου είπε η μητέρα μου. Πρέπει να απλά να περιμένω μέχρι να εξετάσω το μουνάκι της και αυτό θα είναι σύντομα. Τράβηξα τον εαυτό μου μακριά της κοιτάζοντας της.

"Λοιπόν, θες να μου πεις κάτι;"

"Όχι, ας φάμε βραδινό τώρα."

Απέφευγε την ερώτηση μου και τότε ήταν που άρχισα να νευριάζω. Περπάτησε δειλά μέχρι την πόρτα και  την άνοιξε ώστε να βγει. Την τράβηξα νευριασμένος και χτύπησα δυνατά τη πόρτα κοιτάζοντας την επιθετικά.

"Γιατί δεν ρώτησε για την Τάνα; Σου είχα πει ότι θα πάω να μιλήσω μαζί της."

"Γιατί πρέπει να ρωτήσω; Ούτως συ άλλος είναι η γυναίκα σου, αυτή δεν είναι τίποτα στην ζωή σου."

Μου απάντησε με έναν εκνευριστικό τόνο στην φωνή της. Ουάου, τι εγωπάθεια και εγωισμός είναι αυτός! Νομίζει ότι μου ανήκει τώρα επειδή είμαστε παντρεμένοι; Υποθέτω ότι έχει ξεχάσει ένα χαρτί που λέγεται διαζύγιο! Χασκογέλασα διαβολικά.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now