Δίνοντας της δεύτερη ευκαιρία

4.2K 94 32
                                    

Dr. Nίκολας Γουάτσον POV: 

Αφού συνάντησα την Μαίρα, ναι το σχεδόν ανήλικο παρθένικο κορίτσι στο ξενοδοχείο άρχισα να βγαίνω μαζί της λίγο, σαν φίλος τις πρώτες μέρες. Τότε την κάλεσα να περάσουμε μερικές μέρες στο ξενοδοχείο μαζί. Δεν μπορούσα να βρω κάποιο λόγο για αυτό που έκανα, έτσι κάλεσα την μητέρα μου και της ζήτησα την συμβουλή. Η μητέρα μου, στην αρχή, ανησύχησε για μένα έχοντας σεξουαλικές σχέσεις με ένα κορίτσι σαν εκείνη, αλλά της εξήγησα τα πάντα ότι δεν έχω σκοπό να παίξω με αυτό το κορίτσι συναισθηματικά ή σεξουαλικά. Ήταν τόσο αγνή και καλή.

Να μην αναφέρω ότι καταλάθος την πέρασα από ένα τεστ την ώρα που κολυμπούσαμε και παίζαμε την θάλασσα. Άγγιξα τα στήθη της και διάβολε,  γαμώτο αυτό το κορίτσι έχει δυνατή λαβή. Μου έδωσε μπουνιά απευθείας στην μούρη μου. Σκέφτηκα ότι τα δόντια μου έσπασαν ή κάτι τέτοιο, αλλά την καλή και ευγενική πολύ. Πήγαινε να φύγει από το ξενοδοχείο επειδή έκανα αυτή την κίνηση ακόμα της ζήταγα συγγνώμη συνέχεια. Σαν αθώο κορίτσι που είναι που πίστεψε κάθε λόγο που της είπα οι οποίοι ήταν βλακείες στην πραγματικότητα. Της είπα ότι θα μου αρέσει να έχω ένα τόσο καλά μεγαλωμένο κορίτσι και παρθένικο να δουλεύει για μένα σαν νοσοκόμα επειδή δεν έχω σκοπό να έχω μια πουτάνα νοσοκόμα. Έτσι, ναι, αμέσως με πίστεψε και με ότι είπα σε εκείνη παγίδεψα τον εαυτό μου να της προσφέρω δουλεία για μένα σαν νοσοκόμα που θα με βοηθάει στην κλινική. 

Δεν ήταν αυτό που ήθελα στην αρχή. Θα της πρόσφερα ένα ωραίο δωμάτιο στο σπίτι των γονιών μου και μια εξαιρετική δουλεία σαν δεύτερο χέρι της μητέρας μου. Όχι σαν υπηρέτρια. Το κορίτσι αυτό ήταν τόσο καλό ώστε να υποφέρει στην ζωή του. Ήταν πολύ ευγενική και σεβαστή, αθώα. Δεν είχε τίποτα ούτε πλάνα για το μέλλον της εκτός από το να έχει μια καλή δουλεία και να βοηθήσει τον πατέρα της. Δεν ήταν εγωίστρια ή καυλιάρα ή ακόμα και χρυσοθήρας σαν άλλα κορίτσια. Δεν έψαχνε για χρήματα ή κάτι φανταχτερό στην ζωή της. Ήταν ευθύς σε ότι έλεγε υπολόγιζε τα πάντα, ένιωθα τόσο άνετα όταν μιλούσα μαζί της. Δεν με ένοιαζε τίποτα από τότε με το ατύχημα με την μπάλα και από εκείνη την ημέρα αποφασίσαμε να είμαστε σαν αδερφός και αδερφή. Δέχτηκε απευθείας και υποθέτω ότι δεν ονειρευόταν να έχει ένα κομμάτι μου καθόλου. Απλά συμπεριφέρονταν σαν μικρή αδερφή. Δεν ξέρω γιατί όταν την κοίταγα, την έβλεπα σαν την σταχτοπούτα.

Την κάλεσα στο σπίτι των γονιών μου την ημέρα που γυρίσαμε από το ξενοδοχείο και η μητέρα μου της πρόσφερε ένα δωμάτιο να κοιμηθεί την νύχτα επειδή η μητέρα μου δεν με εμπιστεύονταν ώστε να αφήσει ένα αθώο κορίτσι μαζί μου στο σπίτι μου μόνοι μας. Ναι, η μητέρα μου με ήξερε καλά αλλά ορκίστηκα στον θεό ότι δεν την σκέφτομαι αισθησιακά ώστε να γεμίζω τις επιθυμίες μου αλλά ήταν κάτι σε εκείνη και βαθιά μέσα μου, κρατούσα ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά είχα αποφασίσει να το κρατήσω κρυφό για λίγο.

Naughty DoctorKde žijí příběhy. Začni objevovat