Τι Στο Διάολο Εκανα;

2.3K 63 13
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον POV:

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έκανα με την Τάνα! Αν ήταν καλό με αυτό που έγινε να μείνει μακριά μου και να ζήσει την ζωή της μακριά από τα διαβολικά μου χέρια ή αν ήταν κακό για εκείνη. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δράσω φυσιολογικά για μια φορά και να είμαι καλός άνδρας, αλλά όχι, ο διάβολος θα είναι πάντα διάβολος. Η καλή της τύχη και το ότι είναι χαζούλα την έκανε να είναι μέρος της ζωής μου αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμα μέρος της ζωής μου.

Αν μπορούσα να της εξηγήσω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ επειδή δεν το είχα φανταστεί να έχω πηδήξει την μητέρα της και τον πατέρα της! Ναι, ίσως νευρίασα επειδή την γαμιόταν με άλλους άνδρες μπροστά στα μάτια μου, αλλά κάτι με τραβούν ώστε να την σκέφτομαι συνέχεια. Σαν να είχα ακόμα συναισθήματα για εκείνη, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είχα άλλα συναισθήματα ή έχω ακόμα για την Τάνα!

Αυτό είναι πολύ περίεργο. Ίσως πρέπει να συγκεντρωθώ στον γάμο μου, στον εαυτό μου και στην αξιαγάπητη γυναίκα μου την Μαίρα και όλα θα είναι τέλεια.

Να πω την αληθεια, άρχισα να βαριέμαι την Μαίρα. Όχι επειδή δεν έχει εμπειρία στο κρεβάτι μόνο αλλά επειδή δεν υπάρχουν σπίθες έρωτα μεταξύ μας. Κάτι είναι κρυμμένο και προσπαθεί να διώξει μακριά από εκείνη. Ίσως αυτό το θέμα να ήταν η Τάνα.

Σαν να ήταν ένα τεράστιο τοίχος σαν της Κίνας κάνοντας νοητές γραμμές μεταξύ εμένα και της Μαίρας. Ισως όμως να ήταν και το ηλικιακό μέσα σε όλο αυτό. Στο εντωμεταξύ ήταν ένα κορίτσι για μέσα στο σπίτι, δεν της άρεσε η ιδέα να βγάνει έξω έστω μαζί μου. Με ήθελε συνέχεια σπίτι να βλέπουμε ταινίες ή να τρώμε στο κρεβάτι.

Ναι έτσι είναι και η σεξουαλική μας ζωή είναι βαρετή τουλάχιστον από την μεριά μου μόνο γιατί εκείνη ήταν καυλωμένη όλη την ώρα και μου ζητούσε κάθε μέρα και περισσότερο σεξ και φυσικά απολάμβανε τα πάντα που έκανα σε εκείνη δηλαδή ήταν όλες οι σεξουαλικές στάσεις. Αλλά, σύμφωνα με όλα αυτά ήταν τελείως βαρετό. Από την δουλειά στην γυναίκα μου στο σπίτι. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Και παρόλα αυτά δεν την έχω κερατώσει ακόμα. Δεν έχω πάει στο BDSM κλαμπ. Δεν έχω αγγίξει κανένα μουνάκι καμίας γυναίκας αλλά όταν εμφανίστηκε η Τάνα μπροστά μου και είδα τα δάκρυα της μου ράγισαν την καρδιά και μου έδωσε πόνο.

Να πω την αλήθεια μου έλειψε πολύ. Έχασα το άγγιγμα της, το δέρμα της που όταν την άγγιζα ανατρίχιαζε και το πως μου δινόταν ολοκληρωτικά. Μάλλον ήμουν θυμωμένος που με αγνοούσε για να είναι με άλλους άνδρες. Ίσως ένιωσα ανασφαλής και ότι δεν της είμαι αρκετός. Αλλά ξέρω ότι χρειάζομαι να τη δω ξανά, χρειάζεται να μιλήσω ιδιαιτέρως μαζί της. Χρειάζομαι το άγγιγμα της για να καταλάβω αν όντως την αγαπάω ή όχι επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο για σεξ. Όχι αυτή την φορά.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now