Σκύλα, Θες Κιάλους Πούτσους?

11.2K 151 10
                                    

Dr. Νίκολας Γουάτσον

Το ξέρω ότι ένιωσε ζήλια και ήθελε κιάλλ αλλά δεν καταλάβε ότι η ζωή μου δεν περιλαμβάνει εκείνη μόνο και στην πραγματικότητα, έχω χορτάσει από πουτάνες. Ήθελα ένα αγνό κορίτσι να πάρει την καρδιά μου. Μέχρι τώρα, ήλπιζα ότι η Τανα θα ήταν εκείνη η γυναίκα. Η ομορφιά της σου έκοβε την ανάσα και όλοι θα έδινε την μισή ζωή τους για μπορούσαν να είναι απλά μαζί της. Αλλά γιατί δεν μπορώ να την δω την σύζυγό μου. Δεν έχω ιδέα. Ήταν ένα ένστικτο ότι μπορεί να είναι σαν τις άλλες. Ίσως περισσότερο.

Μεγάλωσα με γονείς που σεβόταν ο ένας τον άλλον και αγαπιώντουσαν μέχρι τώρα και έφτιαξα τον όρκο αυτό στον εαυτό μου να μην ερωτευτώ πουτάνα. Συνέχεια ονειρευόμουν να ερωτευτώ μια καλή γυναίκα που θα είναι ικανή να μεγαλώσει τα παιδιά μας όχι να ψάχνω μια γυναίκα να μου γεμίζει τις επιθυμίες μου. Δεν είναι κανένας πεινασμένος άνδρας, το ξέρω ότι είμαι βρώμικος, αλλα απλά περνάω καλά μέχρι μα βρω την τέλεια για μένα.

Στο εντωμεταξύ, ποτέ δεν έχω αποπλάνηση ή κυνηγήσει καμία γυναίκα, συνέχεια έκαναν αυτές το πρώτο βήμα για να με κάνουν να τις ερωτευτώ. Ήταν τρελές που μπορούσαν να σκέφτονται ότι το μουνί μπορεί να αγοράσει την καρδιά μου. Αντίθετα, θέλω ένα αγνό παρθενικό κορίτσι που μα της τα δώσω όλα και κάθε εκατοστό από εμένα. Να την κάνω σαν βασίλισσα. Όσο χρειάζομαι την υποτακτική μου στην ζωή μου άλλο τόσο θέλω και χρειάζομαι μια νορμάλ σεξουαλική ζωή. Μια υγιεί ζωή.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον κυρίαρχο και την υποτακτική και στην σκλάβα και τον αφέντη.

Ο κυρίαρχος γεννήθηκε και είχε το δώρο αυτό από το θεό να είναι τυπικά και απλά ο αρχηγός και στην σχέση και στην ζωή. Να είναι ασφαλής και προστατευτικός και το σπίτι της υποτακτικής. Να κάνει τα πάντα και μα μαλώνει την υποτακτική. Χωρίς μα την πονάει, χωρίς αγριότητα ή πόνο στην σχέση. Είναι απλά ένα αληθινός άνδρας και μια αδύναμη, απαλή γυναίκα. Ο κυρίαρχος μπορεί περήφανα να ντύσει την υποτακτική του και να της μαγειρέψει. Να την ταΐσει. Δεν υπάρχει τίποτα το λάθος σε αυτό. Δεν εξ αι αδυναμία, αλλά σημαίνει ότι είναι ο υποστηρικτής και ο άνδρας. Οι άνδρες πρέπει να καίμε τους εαυτούς μας σαν κεριά για τις γυναίκες. Πρέπει να κάνουν τα πάντα επειδή ο Θεός αυτό το σώμα γεμάτο ενέργεια και το μυαλό που χρειάζεται. Ενώ οι γυναίκες είναι το απαλό, γλυκό σημείο που δεν μπορούν να χειριστούν ή να υποφέρουν στον κόσμο. Και αυτός είναι ο κύριος ρόλος του Κυρίαρχου.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now