Πρώτη Φορά Από Κώλο

12.7K 173 10
                                    

Τανα POV

Γλίστρησα στο κάθισμα του οδηγού και οδήγησα για λίγη ώρα σκεπτόμενη το τι συνέβη και τι έκανα μαζί με τον Νίκολας δημόσια. Δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι ότι μπορεί να κρύβω μια μικρή πουτάνα μέσα μου. Καθώς ανακάλυπτα την σεξουαλικότητα μου πρώτη φορά στην ζωή μου. Αλλά ο Νικόλας ήταν αυτός που ξέθαψε όλα αυτά από μέσα μου.

Αυτός ο θαυμασμός του με έκανε να λιώσω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με έκανε να αλλάξω σε ένα μανιακό κορίτσι που κοίτα για ηδονή και περισσότερες επιθυμίες. Έχει επιρροή πάνω στο σώμα μου που μόνο με ένα κλείσιμο του ματιού του μπορώ να λιώσω. Ένιωθα ασφαλείς ανάμεσα στα χέρια του. Το να είμαι υποτακτική δεν είναι τόσο άσχημο όσο νόμιζα. Αλλά είναι κάτι που έχει ένα μαγικό συναίσθημα το να είσαι κάτω από τον έλεγχο κάποιου. Το να είσαι απλά ακολούθως, όχι αρχηγός. Το να αποφεύγω να έλεγχο το μυαλό μου και να υπακούω τις εντολές άλλου. Και δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος άνδρας, αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους άνδρες.

Είχα πάρα πολλές σχέσεις πριν, αλλά ποτέ δεν είχα αφήσει τις σκέψεις μου να με οδηγήσουν περισσότερο με κανέναν, ίσως επειδή δεν είχαν αυτή την επιρροή επάνω μου ώστε να με προκαλέσουν να προχωρήσω. Μου αρέσει, είμαι σίγουρη και το παραδέχομαι. Θέλω να μου πάρει εκείνος την παρθενιά μου και να με αφήσει να ανακαλύψω περισσότερο τον εαυτό μου.

Απλά ελπίζω να είναι ερωτευμένος όπως είμαι και εγώ. Αναρωτιέμαι πως όλα έφτασαν σε αυτό το σημείο μέσα σε λίγες μέρες. Οχι, μόνο μέσα σε τέσσερις μέρες στην πραγματικότητα!
Έκανα τα πάντα για να μπορέσω να πάρω εκδίκηση από εκείνον και για να τον κάνω δικό μου τότε θα το έδιωχνα σαν σκουπίδι. Αλλά η μοίρα είχε άλλο λόγο! Ένιωθα την καρδιά μου να λιποθυμάει και να ερωτεύεται άσχημα κάποιον που θα έπρεπε να είναι εχθρός μου!

Δεν αναρωτιέμαι γιατί η μητέρα είναι τρελή για εκείνον. Θα πέθαινα για εκείνον και ακόμα δεν ξέρω τίποτα για τον εαυτό του! Στην πραγματικότητα, όχι! Η μητέρα του είπε ότι ήμουν το πρώτο κορίτσι που επέτρεψε να μπει μέσα στο σπίτι των γονιών του. Μου είπε πόσο  γενεόδωρος και ευγενικός είναι απέναντι στην οικογένεια του. Ίσως το να είσαι άδειος και αχάριστος είναι αυτό που ήθελε οι άλλοι να σκέφτονται για εκείνον. Αυτό ήταν απλά μια μάσκα για να κράτηση το αδύνατο σημείο του μέσα του. Ίσως να έφτιαξε απλά μια ασπίδα ώστε να κρατήσει τον εαυτό του ασφάλη από το να ερωτευτεί.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now