Όχι άλλες πουτάνες ασθενείς

10.6K 178 8
                                    

Δρ. Νίκολας Γουάτσον

Ναι, αφού με φίλησε στα χείλη έφυγε! Την φίλησα και εγώ πίσω? Για το γαμημένο δίκαιο ποτέ δεν έχω αφήσει γυναίκα να με φιλήσει. Δεν έχω φιλήσει ποτέ γυναίκα στα χείλη πριν. Δεν έχω επιτρέψει σε καμία τόσο κοντινή επαφή.

Το ξέρω ότι ήμουν σκληρός μαζί της, δεν ξέρω καν γιατί έγινα τόσο πολύ. Αλλά το έκανα με στόχο. Τα συναισθήματα για εκείνη ήταν διαφορετικά. Δεν μπορούσα να το συνηθίσω ότι δεν μπήκα μέσα στο μουνάκι της ή να μπω στον κώλο της αλλά για όλα υπάρχει χρόνος.

Ξέρω ότι όλοι νομίζουν ότι οι κυρίαρχοι είμαστε ίδιοι στο κρεβάτι και ότι χρησιμοποιούμε όλοι βίαιους τρόπους και κάνουν την υποτακτική να υποφέρει από τον πόνο. Αλλά όχι, αυτό είναι τελείως λάθος. Οι ταινίες και τα βιβλία καταστρέφουν την πραγματικότητα. Είμαστε απλά υποταγμένοι να βρίσκουμαι τρόπους ώστε να ικανοποιούμαστε, αυτό μονο.

Ίσως να κάνουμε περίεργα πράγματα παίζοντας με την υποτακτική μας σαν παιχνίδι αλλά όχι με άγριους τρόπους. Μερικές φορές δίνουμε λίγο πόνο αλλά μόνο αν αρέσει της υποτακτικής αυτό.

Αλλά είναι διαφορετική, με κάνει να θέλω να της δώσω περισσότερη ηδονή ή ικανοποίηση χωρίς να την κάνω δική μου. Το ξέρω ότι θέλει να κάνει πράγματα με εμένα, αλλά δεν ξέρει το πως και αυτό είναι το σημείο του Κυρίαρχου. Δόξα τον Θεό ότι δεν έχει καμία εμπειρία. Αυτή είναι η αποστολή μας και ο κανόνας μας. Δίνουμε οδηγίες ή στοιχεία για το επόμενο και τους λέμε τι να πρέπει να κάνουν και πότε.

Παίρνουμε τον έλεγχο από κάθε εκατοστό του σώματος τους και του μυαλού τους κι αυτό πραγματικά είναι το πως παίρνουμε την ηδονή και την ικανοποίηση. Να είναι κάτω από τον έλεγχο. Σαδιστές άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν τους εαυτούς του ένα όνομα που να μην τρομάζουν οι σκλάβες από εκείνον, έτσι αυτοαποκαλούμαστε Κυρίαρχοι. Αλλά όχι, αυτό δεν είναι καν κοντά σε αυτό που κάνουμε.

Ένας αληθινός Κυρίαρχος είναι ένας κυρίαρχος και στην ζωή του επίσης. Γεννήθηκε σαν κυρίαρχος και θα πεθάνει έτσι. Είναι ο άνδρας με δυνατή προσωπικότητα, τρομακτικός μερικές φορές αλλά μαλακός και ευγενικός όλες τις άλλες φορές. Δίνει περισσότερα απ' ότι παίρνει. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας αποκαλούν SUGAR DADDY. Κάθε DADDY 'κυρίαρχος' είναι υπεύθυνος για την υποτακτική του, την λούζει την υποτακτική του με λεφτά και δώρα επειδή είναι άνδρας με κατηγορία. Έτσι το να είσαι FEMDOM δεν είναι ο σωστός όρος, δημιουργήθηκε και προσκολλήθηκε αυτή η λέξη από τις γυναίκες που θέλουν μόνο να κλέβουν την τσέπη του άνδρα.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now