Την Ξεφορτώνομαι!

2.8K 73 8
                                    

Νικόλας Γουάτσον POV :

Η Τάνα δεν έκλεισες απευθείας την πόρτα στα μούρτα μου. Αλλά άφησε ένα κενό μεταξύ μας ώστε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Υποθέτω ότι θέλει χρόνο ώστε να σκεφτεί ότι της είπα. Θα ήταν τρελή να συμφωνούσε να κοιμηθεί μαζί μου μετά απ'ότι της έχω κάνει. Πέταξα αυτό το κορίτσι σαν σκουπίδι χωρίς καν να το κοιτάξω καλά.

Εγώ; Δεν περίμενα τίποτα...ξεφτύλισα την κόλαση μέσα της. Απέρριψα την αγάπη της και με πολύ σκληρό και άσχημο τρόπο. Την απάτησα με τον πατέρα της και τον άφησα να μου πάρει πίπα. Την έβαλα μέσα σε ατελείωτες σεξουαλικές φαντασιώσεις και τότε παντρεύτηκα άλλη γυναίκα.
Ναι, είμαι ένας μαλακάς και αν ήμουν στην θέση της δεν θα με συγχωρούσα ποτέ.

"Μείνε μαζί μου! Θέλω να σου κάνω έρωτα!"

Μου βγήκε χωρίς να το καταλάβω. Την ήθελα πολύ. Την επιθυμούσα. Της το είπα σαν να μην είχαν συμβεί ποτέ όλα αυτά. Σαν να ήταν κάτι φυσιολογικό. Την είδα και έτρεμε και κούνησε το κεφάλι της σαν να μην καταλάβαινε καλά.

"Τι ξέρεις εσύ για την αγάπη;"

Και ναι, δεν ξέρω τίποτα. Στάθηκα και την κοίταζα αμίλητος. Είχε δίκιο, ήμουν πεθαμένος. Χρειαζόμουν να βρω και να μάθω τι σημαίνει αγάπη. Τι σήμαινε για μένα. Ο καθένας έχει άλλη άποψη για το τι σημαίνει αγάπη.
Γι' αυτό και την τράβηξα πάνω μου και της άφησα ένα απαλό φιλί στο μέτωπο.

"Συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει να βρω τι πάει να πει αγάπη πρώτα πριν σου πω να είσαι μαζί μου."

Την κοίταξα, την χαιρέτισα με ένα χαμόγελο και μπήκα στο αμάξι για να οδηγήσω πίσω σε αυτό το διαολεμένο σπίτι.

Στην διαδρομή ρωτούσα τον εαυτό μου συνέχεια τι πάει να πει αγάπη. Χρειαζόμουν μια απάντηση για να μπορέσω να διαλέξω πια πραγματικά αγαπάω. Μπορεί να το ξέρω ότι είναι η Τάνα αλλά το χρειάζομαι.

Μπορεί η αγάπη να σημαίνει κάθε είδος σεξουαλικής επιθυμίας; Σωματικής και ψυχικής ή είναι η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων ή η έλξη αυτών ή τι άλλο;

Πιστεύω ότι είναι ένας χτύπος της καρδιάς. Ναι, κάτι που δεν μπορεί να εκφραστεί με τίποτα ούτε και να εξηγηθεί. Μπορεί να είναι μια έλξη και ένα μπέρδεμα συναισθημάτων τραβώντας κάποιον.

Μετά από πολύ ώρα έφτασα στο σπίτι μου αφού πέρασα και πολύ ώρα μόνος σκεπτόμενος. Πίσω στην οικογένεια μου και στην....γυναικα μου. Αλλά η μητέρα μου στεκόταν όρθια στον κήπο μαζί με την Μαίρα και θα έλεγα ότι της φώναζε ή την μάλωνε καλύτερα. Που να πω την αλήθεια είναι περίεργο. Καθώς πήγαινα πιο κοντά τους η Μαίρα άρχισε να τρέμει νευρικά μόλις με είδε να πλησιάζω. Η μητέρα μου όμως την κοίταζε με σιχαμένα και εκνευριστικά κοιτάγματα. Συνήθως ήταν η πιο καλή και η πιο ευγενική πάνω στην Γη.

Ποτέ δεν κοίταζε έτσι την Μαίρα. Νόμιζα ότι της άρεσε η Μαίρα.

"Τι συμβαίνει μητέρα; Δεν φαίνεσαι εντάξει! Έγινε κάτι;"

Την είδα να κατσουφιάζει και τότε γύρισα και κοίταξα την Μαίρα. Όπως είχε το κεφάλι της σκυφτό ήταν σαν να πήραν την απάντηση μου.

"Τι...Τιποτα γλυκιέ μου. Πάμε στο δωμάτιο μας."

Με πήρε από χέρι ώστε να με καθοδήγηση στο δωμάτιο μας αλλά η μητέρα μου μου φώναξε στεγνά.

"Νικόλας!"

Σοκαρίστηκα που την άκουσα να φωνάζει. Η μητέρα μου δεν φώναζε ποτέ ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος. Πονούσε όλο μου το σώμα όταν την άκουσα έτσι.

"Νικόλας, πρέπει να μιλήσουμε ιδιαιτέρως!"

Της έβγαλα τα χέρια της από το χέρι μου και ακολούθησα την μητέρα μου. Πήγαμε στο ιδιωτικό γραφείο μου μέσα στο σπίτι. Μόλις μπήκαμε μέσα και κλείδωσα την πόρτα ώστε να μην μπορέσει να μπει κανείς να μπει η μητέρα μου άρχισε ξανά να φωνάζει νευριασμένη.

"ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΗΝ!"

Κούνησα το κεφάλι μου προσπαθώντας να επεξεργαστώ αυτό που μόλις άκουσα από την μητέρα μου. Αλλά δεν κατάλαβα ότι έλεγε για την Μαίρα. Νόμιζα ότι έλεγε για την Τάνα. Κατάλαβα ότι κάπως ανακάλυψε για ότι έγινε μεταξύ εμένα και εκείνης. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι εννοούσε κάποιον άλλον. Απλά δεν μπορούσε το μυαλό μου να το επεξεργαστεί.

"Συγνώμη μητέρα, αλλά τι εννοείς με το εκείνη;"

Την κοιτούσα ανύσηχα και νευρικά. Σχεδόν είχα χάσει την αναπνοή μου καθώς περίμενα να απαντήσει και κάπως ευχόμουν να μην πει για την Τάνα. Ήθελα την Τάνα τόσο πολύ αλλά δεν θα είμαι ικανός να κάνω κάτι αν οι γονείς μου είναι εναντίον. Τους σέβομαι και τους αγαπάω περισσότερο απ' οτιδήποτε στο σύμπαν όλο. Η μητέρα μου ήρθε πιο κοντά μου έβαλε τα χέρια της στο στήθος μου και με αγκάλιασε απαλά και καθώς το έκανε μου απάντησε.

"Την Μαίρα!"

Ο Νικόλας θα κάνει ότι λέει η μητέρα;
Η Μαίρα πως θα το διαχειριστεί;
Τον αγαπάει πραγματικά ή απλά όλα αυτά ήταν ένα σχέδιο;

Όλα στην συνέχεια του

Όλα στην συνέχεια του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Naughty DoctorWhere stories live. Discover now