Μετά Απ' Οτι Έκανα Για Εκείνον!

2.1K 68 10
                                    

Μαίρα POV:

Πήρα τα κλειδιά μου και οδήγησα πίσω στο σπίτι μας. Ήμουν θυμωμένη και νευριασμένη χρειαζόμουν να μιλήσω με κάποιον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσα. Αφού παντρεύτηκα όχι μόνο τον Νικόλας αλλά και τον πατέρα μου και τους γονείς του ζούσαμε όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Ήμουν το χαρούμενη που ζούσα με μια μεγάλη οικογένεια. Η μητέρα του Νικόλας δεν μου συμπεριφέρονταν σαν πεθερά αλλά σαν μητέρα που φροντίζει την κόρη της. Το παραδέχομαι ότι κάνει τα πάντα για να είμαι χαρούμενη. Μου έδειξε όλη την εμπειρία της το πως να είσαι σύζυγος αφού είναι παντρεμένη περισσότερα από 35 χρόνια.

Όλα πήγαιναν τέλεια έως ότου εμφανίστηκε η Τάνα σήμερα στην κλινική ζητώντας το δικαίωμα να είναι στην ζωή του Νικόλας. Για να είμαι ειλικρινής, ο Νικόλας ήταν στο πλευρό μου και επέλεξε εμένα αντί για εκείνη αλλά βαθιά μέσα μου και βαθιά μέσα στα μάτια του κάτι πιυ δεν είχα δει ποτέ από τότε που παντρευτήκαμε.

Είδα στα μάτια του η επιθυμία και να πεθαίνει για την Τάνα. Ήταν κάτι που εγώ δεν το είχα αυτό. Πότε δεν με έχει κοιτάξει έτσι. Ακόμα και αν της φώναξε και την κοίταζε με αηδιαστικό βλέμμα αυτό δεν μου έδειξε εμένα ότι την μισεί. Ήταν φανερά θυμωμένος και ζηλιάρης. Κάτι που γίνεται συνέχεια ανάμεσα σε εραστές. Αν την αγαπάει, τότε γιατί με παντρεύτηκε.

Αυτή ήταν η μόνη ερώτηση και το πιο σημαντικό που ήθελα να μάθω την απάντηση. Γι αυτό γύρισα γρήγορα σπίτι και δεν σταμάτησα τον Νικόλας ακόμα και όταν μου είπε ευθέως ότι θα πάει να δει την Τάνα.

Αυτό ήταν βαρβάτο από την μία αλλά από την άλλη προσπάθησα να συγκρατήσω τον θυμό μου και να είμαι φρόνιμη να το πω έτσι. Ούτως συ άλλος ο Νικόλας είναι άνδρας μου, είναι δικός μου, όχι δικός της και πρέπει να το κρατήσω στην αγκαλιά μου.

Δεν μπορούσα να μιλήσω με την μητέρα του Νικόλας και να ζητήσω συμβουλή αυτή την φορά. Ήταν μητέρα του και είμαι σίγουρη ότι θα τον υπερασπιστεί με όλη της την δύναμη και θα προσπαθήσει να πείσει ότι όλα θα πάνε καλά και ίσως του πει να με αφήσει και να τρέξει πίσω στην Τάνα. Δεν θα σταθεί στο πλευρό μου. Κάθε μάνα θέλει τον γιο της ευτυχισμένο.

Γι αυτό μπήκε τρέχοντας στο δωμάτιο του πατέρα μου για να του μιλήσω ιδιαιτέρως. Δεν ήταν μέσα οπότε υπέθεσα ότι θα είναι μάλλον στον γατωειο του Νικόλας. Ο Νικόλας άφηνε τον πατέρα μου να χρησιμοποιήσει όσο ήθελε το γραφείο του οποιαδήποτε στιγμή ήθελε. Ήταν κάτι γενναιόδωρο από εκείνον δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι από τότε πιυ παντρεύτηκα ίσως και πιο πριν ο Νικόλας ήταν πολύ καλός με τον πατέρα μου.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now