Συναντώντας τον πρώην εραστή μου

8K 134 35
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον POV

Ανοιγόκλεινα τα μάτια μου και ξαφνικά τα ορθάνοιξα τα μάτια μου με αυτό που είπε και πήγα πιο κοντά σε εκείνον, προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό το οικείο πρόσωπο. Το μισούσα όταν οι άνθρωποι με φώναζαν γλυκά μου ή γλυκιέ μου.

Αλλά αυτό είναι γιατί υπάρχει λόγος...Συνήθιζα να είχα καινούργιο καθηγητή στο κολλέγιο. Ήταν ένας γοητευτικός και εγώ μου πρώτο ετής. Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μισούσα αυτό το συναίσθημα. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην γοητεία σου αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου να γίνει γκέι επίσης. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να είμαι μια μέρα.

Γι'αυτό τον κατέστρεψε και τότε τον έδιωξα μακριά και εγώ από το σχολείο  και έξω από την ζωή μου σαν να μην υπήρχε ποτέ. Από εκείνη την ημέρα και υπέφερα για τις τύψεις του εαυτό μου και αισθανόμουν ένοχος που δεν με άφησα να γίνω χαρούμενος. Επιτέλους, ξέχασα τις ημέρες αυτές αλλά μετά την αποφοίτησή. Μου πήρε 4 ολόκληρα χρόνια για να ξεχάσω αυτό τον γαμημένο άνδρα.

Αλλά δεν του γάμησα την ζωή επειδή απλά επειδή άρχιζα να πιστεύω ότι τον ερωτεύομαι. Ήταν ένα κανονικός άνδρας σαν εμένα αλλά γάμησα την γυναίκα του όταν άκουσα ότι παντρεύτηκε και αυτό με έκανε να ζηλέψω. Μισούσα να τον βλέπω να μιλάει για την κόρη του και για την αγαπημένη του γυναίκα.

Τον κοίταζα και του πήρα τα πάντα και τον έκανα να αναζητάει την ηδονή. Δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ ότι τον αγάπησα περισσότερο από κανέναν σε όλη την ζωή μου αλλά αυτό ήταν κάτι που ήταν ξεχασμένο. Έχω τα όρια μου αλλά δεν μπορούσα να αντέξω ή να λογαριαστό κάνοντας κάτι ξεχασμένο να εμφανιστεί για όνομα του Θεού.

Ήταν μπερδεμένος και εκείνος. Ίσως επειδή δεν ήξερε πως και τι πρέπει να κάνεις με την οικογένεια του. Και αυτός μου τον θύμιζε. Αυτός ήταν ο μόνος που με αποκαλούσε έτσι, τότε που το αγαπούσα να το άκου και πέθαινα να το ακούσω αυτό το παρατσούκλι από τα σέξυ χείλη του. Αλλά μετά όταν τον έχασα τελείως. Δεν μπορούσα να καταλάβω αυτό το όνομα από κανένα κορίτσι ή γυναίκα ή ακόμα και από άνδρα.

Κούνησα το δάχτυλο μου στο μάγουλο του αργά με αυτά τα γαλάζια μάτια του "ΒΛΑΝΤ?" πήρα μια βαθιά ανάσα αλλά αισθανόμουν την καρδιά μου να πονάει μέσα στο στήθος μου. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν εδώ και μάλιστα δίπλα μου χωρίς να το ξέρω. Δίπλα από το σπίτι μου και εγώ κοιμόμουν με την γυναίκα του και την κόρη του? Θα τον γαμούσα ξανά και θα του κατέστρεφα την ζωή! Ήταν πάντα δικό μου το φταίξιμο που τον έκανα δυστυχισμένο και ναι κλαίει! Γιατί?

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now