Χρήση και κατάχρηση

18.9K 249 11
                                    

Δρ. Νικόλας Γουάτσον POV

Αφού τελείωσα από την Κρίσταλ, την καυλωμένη ασθενή, έπλυνα τα χέρια μου και είπα στην Κρίσταλ να φύγει. Μπορεί να έφυγε αλλά είχε η καρδιά της σπάσει αλλά τουλάχιστον πήγε στον δρόμο της με ήρεμο και ικανοποιημένο το μουνάκι της και τον κώλο της. Ήταν μια γρήγορη συνεδρία θεωρώντας τι είχα χρησιμοποίηση για να την κάνω έτσι, ενώ ήξερε ότι δεν θα την ερωτευομουν. Συνήθως μου έπερνε πάνω από μια ώρα, αλλά αυτή την φορά έγινε γρήγορα, όχι μόνο επειδή η καινούργια πελάτισσα περίμενε απέξω αλλά επειδή κιόλας ήμουν κουρασμένος και ήθελα να πάω σπίτι γρήγορα.

Είχα προσαρμόσει τον εαυτό μου και κάλεσα την γραμματέα μου να φέρει μέσα την τελευταία πελάτισσα. Αυτό που έγινε μέσα, μόνο στην σκέψη μου φαίνεται περίεργο. Δεν ειχε συνέβει ποτέ στην ζωή μου.

Όταν μπήκε μέσα, δεν την κοίταξα απευθείας. Τελείωνα την τελευταία αναφορά για μια πελάτισσα και έβαζα τα καθημερινά στατιστικά μέσα στο κομπιούτερ.

Είναι ο πιο πετυχημένος γυναικολόγος μέσα στην ειδικότητα μου. Με ενδιαφέρει πολύ η εικόνα μου σαν γιατρός. Είμαι γνωστός σαν ένα playboy, γυναικάς, αλλά λόγο της δουλειάς μου, ποτέ δεν είχα γίνει ανεύθυνος. Πάντα κρατούσα την υπευθυνότητα νούμερο ένα προτεραιότητα. Γυναίκες ταξιδεύουν από μίλια μακριά για να κάνουν το καθημερινό checkup τους, όχι μόνο επειδή με ήθελαν αλλά δεν ήταν και όλες τόσο πικάντικες σαν την Κρίσταλ. Άλλες όντως ερχόντουσαν επειδή ήμουν ο πιο πετυχημένος γιατρός.

Μερικές εφημερίδες και περιοδικά έγραφαν για μένα και για την επιτυχία μου και για τις αξιοσημείωτες έρευνες μου. Είχα πάρει ΜΑΣΤΕΡ σαν γυναικολόγος και ο κόλπος της γυναίκας ήταν η ειδίκευση μου που γραφόταν και στα χαρτιά. Είμαι κάτι σαν ένα διάσημο ηθοποιό και πράγματι μερικές ηθοποιοί έρχονται σε εμένα να τους κάνω τα checkup τους. Όλοι οι ασθενείς μου είναι απίστευτα πλούσιοι επειδή πρέπει να πληρώσεις 300 ευρώ ανά μέρα για τις συνεδρίες. Είμαι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους γιατρούς στον κόσμο και βγάζω περισσότερα από κάθε άλλο γυναικολόγο.

Δεν άκουσα ούτε μια λέξη από την καινούργια πελάτισσα όταν μπήκε μέσα στο ιατρείο μου, κάνοντας με να σταματήσω αυτό που έκανα και να γυρίσω να δω τι συμβαίνει. Η καινούργια μου πελάτισσα, φαίνονταν, ότι είχε πάρει τον δρόμο για να φύγει.

Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο της, αλλά η πλάτη της και τα πόδια της ήταν αρκετά για να μπορέσω να πω ότι ήταν σέξυ όπως φαινόταν. Η μακριά μαύρη αλογοουρά της έφτανε μέχρι την μέση της. Ο στρογγυλός κώλος της έδειχνε τέλειος, σαν Ροδάκινο ώριμο για να ζουλιχτεί ή για ένα καλό γαμήση. Η μικρή μέση της με έκανε να θέλω να την πιάσω από εκεί και να την κάνω να είναι εδώ μαζί μου με τον δικό μου τροπο, αλλά σταμάτησα τον εαυτό μου λέγοντας της που πήγαινε. "Σε παρακαλώ, κάθισε." Είπα. Ήθελα να δω το πρόσωπο της και περισσότερο ήθελα να δω τον κόλπο της. Εξάλλου είναι ασθενείς, σκέφτηκα. Φυσικά, ήθελε να της δω εγω τον κόλπο επίσης. Αυτό ήταν αμοιβαίο. Αλλιώς, γιατί να πλήρωσε 300 ευρώ για μια επίσκεψη.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now