Άγγιξε Την Μαίρα Και Θα Σε Σκοτώσω!

2.2K 63 5
                                    

Τάνα POV:

Ούρλιαξα από την χαρά μου. Τουλάχιστον τώρα έχω κάποιον δίπλα μου και με την μεριά μου και θα με βοηθήσει να πάρω εκδίκηση. Αλλά....αυτό σημαίνει ότι θέλει εκδίκηση από την Μαίρα; Στην πραγματικότητα θέλω να σκοτώσω αυτή την μάγισσα! Μακάρι να μπορούσα. Άνοιξα το στόμα μου και του χαμογέλασα.

"Εκδίκηση; Και η Μαίρα;"

"Αν την αγγίξεις, σου ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω χωρίς έλεος!"

Μου απάντησε χτυπώντας και τα δύο χέρια του στο τραπέζι. Με απειλούσε με αυτά τα μάτια που είχαν αλλάξει χρώμα και με την φωνή του αυστηρή.

"Τότε αποπλάνησε την άσε τον Νικόλας να σας δει στο κρεβάτι μαζί τότε εκείνος.... "

"Γαμώτο! Νόμιζα ότι ήσουν έξυπνη! Όχι απλά κάποια χαζή. Δεν μ' ακούς; Είσαι κουφή; Την ΑΓΑΠΑΩ! Δεν με αγαπάει και δεν πρόκειται. Δεν είναι πουτάνα και κανένας γαμημένος  άνδρας δεν μπορεί να την αγγίξει. Αυτό το σχέδιο δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει. Πρέπει να βρεις κάτι άλλο."

Είπε αγριεμένος αλλά κατάλαβα το σημείο που έλεγε και τώρα κατάλαβα γιατί ο Νικόλας άφησε εμένα παντρεύτηκε εκείνη. Έτριβα νευρικά το μάγουλο μου προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να την παγιδεύσω ή να κοροϊδέψω αυτό το κορίτσι.

"Τότε μπορείς να αποπλανήσεις τον Νικόλας; Κάποτε του άρεσαν οι άνδρες και σίγουρα εσύ θα του αρέσεις."

Εντάξει, αυτό κου ήρθε στο μυαλό μου. Αλλά μάταια! Κούνησε αρνητικά το κεφάλι του και είπε με αυτοπεποίθηση.

"Όχι, θα έρθει για σένα."

"Γιατί είσαι τόσο σίγουρος; Μπες στο θέμα."

Ο θυμός άρχιζε να παίρνει την θέση του μπροστά και να μεγαλώνει κάθε δευτερόλεπτο. Πραγματικά άρχισα να βαριέμαι αυτή την κουβέντα επειδή δεν πρόκειται να πάρω αυτό που θέλω. Ξαφνικά βλέπω το πρόσωπο του και μοιάζει λες και είναι κουταβάκι.

"Το σχέδιο είναι να περιμένεις. Περίμενε. Θα προσπαθήσει να σε βρει νωρίτερα απ' ότι φαντάζεσαι."

"Γιατί;"

"Επειδή αγαπάει εσένα. Η Μαίρα δεν είναι ο τύπος του!"

"Αυτός ο άνδρας δεν ξέρει καν τι πάει να πει αγάπη!"

Του μουρμούρισα και ξαφνιάζοντας με  μου τράβηξε το χέρι και μου το κρατούσε απαλά.

"Περίμενε Τάνα, απλά άκου την καρδιά σου. Μάθε από τα δικά σου λάθη. Αγνοησε τον και κάντον να καεί από μέσα προς τα έξω για σένα. Κάντον να σε παρακαλεί για το άγγιγμα σου. Άστον να σε δει μπροστά του όπου πηγαίνεις. Αλλά....έχε υπομονή και μόνο. Απλά μην συμπεριφέρεσαι σαν πουτάνα."

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now