Δεν Είμαι Άπληστη! Εκείνον Ή Τα Χρήματα Του!

2K 68 9
                                    

Μαίρα POV:

Είχα σοκαριστεί από τα λόγια που μου είχε πει ο πατέρας μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να μου πει κάτι τέτοιο. Αν δεν με υπερασπιζόταν τότε με ποιανού το μέρος θα πήγανε;

Πήρα μια βαθιά ανάσα προσπαθώντας να μην φωνάξω. Είναι πατέρας μου ούτως συ άλλος, δεν έχω τα κότσια ή τολμάω να σηκώσω την φωνή μου στον πατέρα μου.

"Μπαμπά; Τι εννοείς;" τον ρώτησα ήρεμα καταπιέζοντας πολύ θυμό μέσα μου.

"Εννοώ ότι τον αγαπάς πραγματικά; ΌΧΙ, τότε τι σε κάνει να είσαι καλή σύζυγος; Επειδή μαγειρεύεις καλά;" μου έλεγε ο πατέρας μου καθώς με κοίταζε θυμωμένα.

Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα και τον κοίταζα άφωνη αλλά είχε καταλάβει το point μου και δεν μπορούσα να τον βγάλω ψεύτη. Όμως ο πατέρας μου το πήγε και πιο κάτω.

"Τι σε κάνει καλή στο κρεβάτι; Τον είχε ρωτήσει ποτέ αν ένιωθε ευχαριστημένος και αν το απολάμβανε να κάνει σεξ μαζι σου; ΌΧΙ! Τον παντρεύτηκες επειδή ήταν κούκλος και πλούσιος. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τον είδες σαν σούπερ ήρωα που σε έσωζε και που θα δώσει στην ζωή σου αξία και από τον θάνατο θα σε ανεβάσει στα ουράνια σαν αστραπή. Είχες απορρίψει συτα τα αγόρια στο λύκειο που ήταν στην ηλικία σου... Επειδή ήταν παιδιά και ακόμα και πλούσιοι που ήταν, δεν μπορούσαν να σου δώσουν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι."

Ο πατέρας μου έβαλε και τα δύο του χέρια στους ώμους μου και τον κοίταξα κατάματα.

"Κάνεις δεν θα μπορεί ή μπορεί να σου δώσει την ίδια ζωή που σου έδωσε ο Νικόλας πάνω σε ένα διαμαντένιο πιάτο." μου είπε ανεστενάζοντας και κοιτώντας με απογοητευμένος.

Πάντα ξέρει τι έχω μέσα μου αλλά ποτέ δεν με σταμάτησε ή με εμπόδισε. Τότε γιατί είναι τόσο ευθείς τώρα. Το χέρι μου έκλεισε και έγινε μια μπουνιά και του απάντησα ανταγωνιστικά.

"Ποτέ δεν θα χάσω. ΝΑΙ! Ίσως ακόμα δεν τον αγαπάω αλλά είναι ο σύζυγος μου τώρα και είμαι τόσο πίστη και καλή σύζυγος. Τον βοηθάω στην δουλειά του. Δεν είναι έγκλημα να θέλω να ζήσω μια καλή ζωή.  Μου αξίζει να με μαλώνεις αλλά όχι δεν είμαι άπληστη." εξήγησα στον πατέρα μου. Ακόμα και αν δεν είμαι σίγουρη γι αυτό.

Εκείνος χασκογέλασε και με κοίταξε κάπως ενοχλημένα.

"Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι άπληστη; Ότι δεν είσαι προικοθύρας; Είμαι πατέρας σου δεν μπορείς να μου πεις ψέματα."

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now