Όλα Έρχονται Πάνω Κάτω!

2.2K 65 9
                                    

Νικόλας Γουάτσον POV:

"Μητέρα, τι συνέβη; Γιατί μου το λες αυτό;"

Ρώτησα την μητέρα μου απλά με έναν τρόπο σαν να πνίγομαι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που το άκουσα αυτό. Αλλά...τι έκανε η Μαίρα για να κάνει την μητέρα μου τόσο θυμωμένη σε τέτοιο βαθμό ώστε να μου πει να την ξεφορτωθώ?! Η μητέρα μου φουφούλησε και με υπέδειξε με το δάχτυλο της.

"Άκουσε γιέ μου, για πρώτη φορά στην ζωή μου, θα παρέμβω στην ζωή σου. Αυτή την φορά δεν πρέπει να ρωτάς για την ευτυχία σου. Απλά δώσε της διαζύγιο."

Κούνησα το κεφάλι μου προσπαθώντας να επεξεργαστώ ότι μου έλεγε η μητέρα μου ακριβώς. Δεν παρέμενε ποτέ στην ζωή μου ή στην ζωή των αδερφών μου πριν και αυτή την φορά δεν ήταν απλά μια φυσιολογική παρεμβολή για μια συμβουλή ή για το κορίτσι μου, ήταν για την γυναίκα μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου πει χωρίς να μου πει ούτε ένα λόγο. Οι διαβολικές σκέψεις μου έλεγαν ότι η Μαίρα ίσως με κεράτωνε ή κάτι άλλο με κάποιον άλλον. Αλλά....δεν ήταν αυτή, δεν ήταν αυτός ο χαρακτήρας της.

Ξεφύσιξα μια βαθιά ανάσα ώστε να προσπαθήσω να συγκρατήσω το νευρικό μου χαρακτήρα. Είπα στην μητέρα μου με ένα τόνο σαν την παρακαλάω.

"Μητέρα, σε παρακαλώ, δεν είναι εύκολο. Είναι γάμος. Απλά πες μου, σε παρακαλώ. Δώσε μου έναν λόγο."

Αναστέναξε και ήρθε πιο κοντά μου βάζοντας τα χέρια της στους ώμους μου.

"Γιέ μου, ξέρεις γιατί; Στην πραγματικότητα, προτιμώ τη Τάνα περισσότερο από την Μαίρα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαλέξεις αυτό το κορίτσι! Δώσε μου ένα λόγο που την παντρεύτηκες πρώτη τότε θα σου πω τον λόγο."

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now