Γαμήση στο ασανσέρ μια τελευταία φορά

19.3K 216 11
                                    

Κυρ. Νικόλας Γουάτσον

Περπάτησα έξω από την χλιδάτη κλινική μου. Ήταν σε έναν από τους δύο πλούσιους ουρανοξύστες στην πόλη. Πήρα το ασανσέρ, μόνο για να δω αυτό, μέσα ήταν ήδη μια από τους ασθενείς μου. Ήταν στα φόρτε της, αλλά ήταν καυτή σαν φωτιά για κρεβάτι να πω την αλήθεια. Ήταν η μοναδική που είχα γαμήση πάνω από τρεις φορές ήδη. Αλλά η υπόθεση της ήταν διαφορετική.

Δεν ήταν μια μόνιμη ασθενής και είχε επισκεφτεί την κλινική μου μια φορά. Δεν κάναμε τίποτα τότε. Δεν ήρθε ξανά στο ιατρείο αλλά βρεθήκαμε κατά τύχη μετά. Όπως και να είχε, ήμασταν γείτονες. Η πανσιόν που εμένα ήταν πολύ κοντά στην δική μου. Μόνο μια βίλλα μας χώριζαν.

Μου είπε ότι είχε ένα σύζυγο και μου ζήτησε να κρατήσουμε την σχέση τους κρυφή από τον σύζυγό της, που ήταν το καλύτερο για μένα. Το χρειαζόμουν να είναι μια σχέση χωρίς δέσμευση και δεν είχα καμία όρεξη να κυνηγάω γυναίκες. Ήξερε καλά ότι αν έκανε καμία φασαρία, χωρίς κάποια προειδοποίηση, θα πήγαινα και θα έκανα μια επίσκεψη στον σύζυγό της και θα τα έλεγα όλα.

Ήταν λίγο κολλημένη. Άρχιζε να εμφανίζεται παντού όπου πήγαινε και μερικές φορές με καλούσε και μου έγραφε μυνήματα πολλές φορές την ημέρα, ενώ έπερνε προτεραιότητα πρώτη στην σεξουαλική μας σχέση. Έτσι αποφάσισα να την κάνω σκλάβα μου κάθε Σαββατοκύριακο.

....Αλλά τώρα ήταν εδώ, μπροστά μου αυτή την στιγμή. Της άξιζε αυτό που ερχόταν σε λίγο, το αποφάσισα, αλλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε όντως να την γαμήσω άλλη μια τελευταία φορα για το καλό του παρελθόντος.

Είμαι 26 χρόνων, αλλά φαίνομαι πολύ άνδρας δίπλα από κάθε γυναίκα, ακόμα και αν ήταν 40 όπως η Μιρέλα από εδώ. Δεν βαριόμουν το σώμα της, αλλά φοβόμουν μήπως δημιουργήσει κάποιο σκάνδαλο. Πάντα προσπαθούσε να μάθει περισσότερα, πάντα να ζητάει παραπάνω.

Η πόρτα του ασανσέρ έκλεισε, και η Μιρέλα έβαλε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου, γλύφωντας τα χείλη της πολύ προκλητικά. Την κοίταξα και έβγαλα τα χέρια της από πάνω μου. ''Τι τώρα, Μιρέλα? Νομίζω ότι σου είπα, ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩ!'' της είπα στεγνά δίνοντας εμφάνιση σε κάθε λέξη.

Έβαλα τα χέρια της μέσα από το πουκάμισο μου και πολύ προκλητικά είπε "αλλά μου έλειψες. Θέλω να με γαμήσεις τώρα. Εδώ."

Σήκωσε τα φρύδια και γύρισα τα μάτια μου και την ξανά κοιτάζω με έκπληξη "Τι? Εδώ? Τώρα? Αυτό είναι ασανσέρ για όνομα του θεού."

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now