Είμαι η καλύτερη στο να δώσω πίπα

13.9K 209 41
                                    

Τανας POV

Η πρώτη μέρα πήγε καλά, και το σχέδιο μου έδειξε ότι είχε μια επιτυχία. Το ήξερα ότι δεν θα τελείωνε καλά. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, ένα επικίνδυνο βήμα που θα μπορούσε να με στείλει στην κόλαση. Δεν έκανε τα πράγματα πιο άνετα όταν ανακάλυψα ότι ο Dr. Νικολας Γουάτσον είναι τόσο σέξυ όπως μια κόλαση. Ήταν, όπως περιέγραφε και το site με τους πιο σέξυ άνδρες, ο Θεός του σεξ.

Ξέρω ότι είμαι παρθένα, αλλά δεν είμαι καθόλου αθώα. Το να είσαι παρθένα δεν σημαίνει ότι είμαι φυτό ή ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σεξ ή πως να αντισταθείς σε έναν καυτό άνδρα. Ενώ αντίθετα με το τι είχε συμβεί και τι είχα δει από την παιδική μου ηλικία μέχρι τα εφηβικά μου χρόνια, μου έδωσαν αρκετή εμπειρία  ώστε να μπορώ να παίξω το κορίτσι που είναι παιχνιδιάρικο αλλά και αθώο που μπορεί να απορρίψει κάθε άνδρα, χωρίς να μπει μέσα του.

Ναι, είμαι έξυπνη και πάντα είχα έλεγχο στο σώμα μου και στο μυαλό μου. Δεν επέτρεπε σε κανένα αγόρι να με γαμήση επειδή δεν τους ήθελα, όχι επειδή έψαχνα ένα άνδρα σαν τον πατέρα μου, όπως είπα και στο Dr. Γουάτσον. Ήταν επειδή υπέφερα, θεωρητικά και συναισθηματικά, που έχω μια μάνα που απατά τον άνδρα της.

Έμαθα ότι η μητέρα μου είναι πουτανα όταν ήμουν μόλις οκτώ χρονών. Έτσι, ναι, ήταν πολύ νωρίς ώστε ένα μικρό κορίτσι σαν εμένα και στην ηλικία που ήμουν να μάθει κάτι τέτοιο για την μητέρα του.  Προσπάθησα να διχάσω τον εαυτό μου και μην πιστέψω. Δεν μπορούσα να το κάνω, μέχρι που τα είδα με τα δύο μου μάτια τότε αποδέχτηκα την αλήθεια. Έδερνε άλλον άνδρα παθιάρικα. Τότε ήμουν μόλις έντεκα.

Από τότε, αποφάσισα να μείνω παρθένα. Ήθελα να πάρω την εκδίκησή μου από κάθε άνδρα που είχα γνωρίσει, κάθε γουρούνι, που πάνω απ όλα, ήθελε να με γαμήση. Το πιο γελοίο πράγμα ήταν ότι ήμουν το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο. Συνήθως έτσι απλά χώριζα με ένα νεο αγόρι αφού είχα βγει μαζί και χρησιμοποιώντας τον συναισθηματικά. Κάπως έτσι πήγαινα στον επόμενο.

Αλλά κανένας από αυτούς δεν κέρδισε το σώμα μου ή την καρδιά μου. Κρατούσα τον εαυτό μου αθώο, αλλά απολάμβανα να αγγίζω τον εαυτό μου και να είμαι σκληρή, σε όλο μου το σώμα. Άφηνα τα αγόρια να μου γλύφουν το μουνί μου, ενώ εγώ έχω βάλει στο στόμα μου πολλούς πούτσους. Το τσιμπούκι ήταν μια από τις ειδικότητες μου. Ήθελα να δείξω πόσο μπορώ να ικανοποιήσω ένα άνδρα χωρίς να του δώσω το μουνάκι μου και πάντα το πετύχενα.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now