Νίκησα Το Στοίχημα Και Παντρεύομαι

3.6K 68 14
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον:

Μετά από αυτην την νύχτα στο BDSM κλαμπ, δεν απάντησα στην Τάνα καμία κλήση της και απλά ακύρωσα όλα τα ραντεβού μου για όλο τον μήνα. Δεν πήγα σπίτι καθόλου εκείνες τις μέρες επειδή ο πατέρας της Μαίρας έπαθε καρδιακό επεισόδιο αλλά κατάφεραν να τον σώσουν. Έκλαιγε όλη την ώρα. Πέρασε το κρίσιμο σημείο μετά από μερικές μέρες στο νοσοκομείο αλλά αποφάσισα να κάνω ένα τεράστιο βήμα προς εκείνη και για να είμαι ειλικρινής ο πατέρας της χρειαζόταν να μείνει ήρεμος και να αναπνεύσει καθαρό αέρα.

Πήρα τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, την Μαίρα και τον πατέρα της και τους πήγα στο ξενοδοχείο που έκανα διακοπές συχνά και εκεί που γνώρισα την Μαίρα. Ήταν ένα βήμα που μας βοήθησε όλους μας να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Δέθηκαμε όλοι μεταξύ μας. Σαν να ήταν στενοί φίλοι χρόνια.

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι η οικογένεια μου να ξαναχαμογελασει αλλά χάρις αυτό το κορίτσι που όλα γύρισα ανάποδα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και γέμισε τον χώρο με μια λευκή και γεμάτη γέλια ατμόσφαιρα.

Μείναμε στο ξενοδοχείο τρεις βδομάδες και για να είμαι ειλικρινής ένιωθα λες και ήμουν ήδη ερωτευμένος μαζί της. Της έδωσα ένα μικρό στοιχείο για το πως νιώθω για εκείνη και με ενημέρωσε ότι δεν ήταν και πολύ του θέματος σχέσης αλλά με αγαπούσε και εκείνη. Τότε ήταν που εγώ, οι γονείς μου και ο πατέρας της ετοιμάσαμε μια μικρή τελετή γάμου στο ξενοδοχείο. Προσκάλεσαμε όλους από τις οικογένειές μας και τους πιο στενούς φίλους μας μυστικά. Εκείνη έφτασε στον χώρο με ένα ωραίο φόρεμα που ήταν λευκό και ήρθε μπροστά μου. Δεν μπορούσε να πει κουβέντα από την έκπληξη.

Έσκυψα και γονάτισα μπροστά της ζητώντας της να με παντρευτεί με την παρουσία όλων και του ιερέα. Και ναι, μου είπε το ναι και στην συνέχεια είπε το δέχομαι. Παντρευτήκαμε έτσι απλά. Αλλά γιατί έχω στις σκέψεις μου και εκείνη.

Η Μαίρα, η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω γιατί έχουμε πολλά ραντεβού και δεν γίνεται να ακυρώσουμε αλλά. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται ταξίδι του μέλιτος και ότι μπορούμε να αρχίσουμε την ζωή μας σαν παντρεμένο ζευγάρι σε ένα καινούργιο μεγαλο σπίτι. Τι εννοούσε με αυτό; Μου είπε να αγοράσουμε ένα μεγάλο καινούργιο σπίτι για να ζήσουμε όλοι μαζί. Ο πατέρας της, οι γονείς μου θα είναι μαζί μας. Μου είπε επίσης να υπάρχουν συν δύο δωμάτια για τα δύο μου αδέρφια ώστε να έρχονται οπότε θέλουν. Και το έκανα. Φυσικά στην αρχή ήμουν θυμωμένος, αλλά όταν το έκανα και όλοι μαζί μείναμε μαζί, κατάλαβα ότι το να είσαι με μια οικογένεια που φροντίζει ο ένας τον άλλον είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Το σπίτι ήταν μεγάλο αλλά άνετο και ζεστό από τα συναισθήματα που υπήρχαν εκεί μέσα.

Naughty DoctorWhere stories live. Discover now