Αυτό το κορίτσι μου θυμίζει την μητέρα μου

4.7K 110 20
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον POV

Έφυγα χωρίς να πω ούτε λέξη σε κανέναν τους αλλά τα μάτια του δεν μου πήραν το μυαλό μου όπως όταν ήταν μπροστά μου όλη την ώρα.

Ήμουν μπερδεμένος με το τι θα κάνω με την Τάνα. Η Μιρέλα δεν επικοινωνούσε καν με μενα και ευτυχώς ήμουν τυχερός σε αυτό, τελικά κατάλαβε ότι εξ θα της δώσω άλλη ευκαιρία ώστε να είναι δίπλα μου. Ίσως φοβήθηκε ή κάτι άλλο επειδή μιλούσα με τον άνδρα της ιδιαιτέρως. Μάλλον νόμιζε ότι θα του έλεγα την αλήθεια.

Το ξέρει ότι είμαι έντονος και ώμος και ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε θέλω. Ούτως συ άλλος την είχα απειλήσει πριν από αυτό ότι θα κάνω οτιδήποτε που δεν μπορεί να περιμένει.

Αλλά η Τάνα...την θέλω αλλά την ίδια στιγμή... θέλω να την αφήσω να φύγει μακριά μου. Ήθελα να κάνω αυτή την οικογένεια φυσιολογική και να ζει χωρίς εμένα.

Ίσως να γάμησα τα σώματα τους αλλά αυτοί με γάμησαν διανοητικά κι αυτός ο υπερβολικός και στρεσαρισμενός άνθρωπος. Ακόμα που απόσπασε την προσοχή και ξόδεψα χρόνο πολύ από την ζωή μου. Ήθελα να γυρίσω πάλι πίσω στον μεθοδικό τρόπο που γαμούσα χωρίς να νοιάζομαι για κανενός τα συναισθήματα. 

Έφυγα από το σπίτι των γονιών μου ήταν πολύ αργά αλλά έπρεπε να τους δω. Μου έλειψαν και χρειαζόμουν να αισθανθώ άνετα, ζεστά και ασφαλείς στο σπίτι αυτό. Ναι, δεν είμαι παιδί πλέον αλλά όλοι μας κάποια στιγμή χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά από τους γονείς μας. Αυτοί είναι το πραγματικό μας σπίτι. Όταν τους χάσουμε τότε θα καταλάβουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε και πως η καρδιά μας θα θαφτεί μαζί τους. Τουλάχτιστον αυτό το κομμάτι.

Η μητέρα μου κοιμόταν δίπλα στον παράλυτο πατέρα μου όπως πάντα. Δεν φεύγει από το πλευρό του ούτε μια μέρα. Ήταν ακόμα το σπίτι του και εκείνης ήταν πάντα η ζωή της και η ασφάλεια της. 

Τους αγαπούσα όχι όπως οι άλλοι, ούτε καν το πως τους αγαπούσαν τα αδέρφια μου, ίσως γιατί κατάλαβα και ανακάλυψα ότι είναι απαραίτητο να φροντίζεις και να προσφέρεις στην οικογένεια σου από νωρίς. Επιπλέον επειδή έφτασα στην θέση που είμαι αυτή την στιγμή σαν γιατρός και κέρδισα πολλά λεφτά για το δικό τους καλό. Πήρα έναν όρκο μόνος μου να τους δώσω περισσότερα απ' ότι χρειάζονται και υποθέτω ότι το κατάφερα. 

Περπάτησα στις μύτες των ποδιών μου, φιλώντας και τους δύο τους στο μέτωπο απαλά. Η μητέρα μου άνοιξε τα μάτια της σε μένα ανήσυχα "Υιέ μου;" 

Naughty DoctorOnde as histórias ganham vida. Descobre agora