×KIRKİKİNCİ BÖLÜM×

16 1 0
                                    

Sonunda Berkhan'ın sırrına giriş yapıyoruuuz! E hadi öğrenelim bakalım sırrı neymiş! İyi okumalaar!

× × ×

Buğra'nın Ağzından;

Bugün çikolatalı güzelimin doğum günüydü. Gece sonlanmadan ona hediyesini vermek istiyordum. Elimdeki çiceklerle ve küçük bir ayıcıkla birlikte evinin önüne geldim. Ona mesaj atıp aşağıya çağırmaya hazırlanacakken görmüş olduğum manzara ile adeta olduğum yerde donup kaldım. O şerefsiz benim güzelimi öpüyordu. Benim çikolatalı güzelimi!

Olduğum yerde durup olanları izledim. Defalarca öpüşmelerine ve konuşmalarına şahit olmuştum. Miray Berkan'ı seviyor olamazdı. Olamazdı. Böyle bir şey mümkün değildi. O hâlâ beni seviyordu. Sadece beni sevdiğini inkar ediyordu. Ama beni hâlâ sevdiğini ve Berkhan'ı sevmediğini ona kanıtlayacaktım. O yine benim olacaktı. Benim çikolatalı güzelim olacaktı.

Onlar beni görmeden oradan sinirle ayrıldım ve elimdekileri çöpe atıp eve doğru yürümeye başladım.

"Sen hâlâ benimsin. O şerefsize aşık değilsin. Sana ne yaptı bilmiyorum ama ondan nefret etmen için elimden gelen her şeyi yapacağım."

× × ×

O günden sonra tam 1 ay boyunca Berkhan'ı takip ettim. Ne yapar, ne eder, kimlerle takılır hepsini izledim. Elimde önemli olan tek küçük bir an için etrafında dönüp durdum. Ve o bunu fark etmedi bile. En son onun şirkette olmadığı bir anda şirkete girip onun hakkında bilgi edinmeye karar verdim.

Güvenliğe gidip, "Merhaba. Ben Berkhan Bey ile bulaşacaktım ama. Kendisine nasıl ulaşabilirim?" diye sordum.

"Randevünüz var mı?"

"Evet, evet."

"Tamam. Şu ilerideki asansöre binip 3.kata çıkın. Orada asistanı var. Onunla konuşun. O sizinle ilgilenecektir."

"Çok teşekkür ederim."

Dediğini yapıp 3.kata çıkıp asistanın yanına geldim.

"Merhaba. Ben Berkhan Bey ile buluşacaktım. Kendisi içeride mi acaba?"

"İsminiz nedir?"

"Alp Yılmaz." diyerek aklıma gelen ilk şeyi uydurdum. Buraya geldiğimi bilmemeliydi. O yokken ancak buradan bilgi edinebilirdim.

"Beyefendi çok üzgünüm ama burada adınız yazmıyor."

"Yazmıyor mu? Bir yanlışlık olmuş olmalı. Bana tam bugün bu saatte gelmemi söylemişti."

"Berkhan Bey buluşacağı herkesi bana yazdırır. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum. Hem kendisi bugün gelmeyecek. İsterseniz bana numaranızı verin. Ben onunla konuştuktan sonra size döneyim."

"Yaa öyle mi? Peki, ben sonra gelirim. Telefon numaramı vermek isterdim ama telefonum maalesef arızalı. Teşekkürler."

"Rica ederim. İyi günler."

"İyi günler." diyerek aşağıya doğru inmeye başladım. Şansımı bu sefer temizlikçilerden yana kullanmaya karar verdim. İlk görmüş olduğum 30-35 yaşlarındaki bir kadının yanına doğru ilerledim.

"Merhaba. Kolay gelsin."

"Sağ olun."

"Bir şey sorabilir miyim?"

"Tabii ki."

"Bu Soylu ailesi nasıl biri? Buraya iş başvurusunda bulunacağım da. İşe alınır mıyım? Alınırsam para konusunda sıkıntı çıkar mı? İyi bir yer mi?"

 İLANİHAYE Where stories live. Discover now