2. Fejezet.

4.3K 163 1
                                    

Szinte az egész napunk azzal telt, hogy ruhákat próbálgattunk, kozmetikusnál, körmösnél, és fodrásznál voltunk! Útközben megálltunk párszor enni is, végül felmentünk Susan-hoz, mert 15:00 fele ígérték a jegyek kiszállitását.

-Rendelek pizzát!- Jelentette ki, én pedig eltehénkedtem a kanapéján.

-Te még mindig éhes vagy?- Néztem a hosszú barna fürtös barna szemű barátnőmre, aki elvetemült bologatásba kezdett. -Hihetetlen vagy!- Nevettem fel, végül kihalásztam zsebemből, a telefonomat. Megnéztem a közösségi oldalakat, ahol elérhető vagyok.

[...]

Két óra elteltével a futár is megérkezett, igaz egy bő félóra késéssel. Susan átvette a jegyeket, és rábeszélt arra hogy aludjak nála.
Alvás előtt egy kicsit berúgtunk, közben bömböltettük a zenét.
Ez volt az első hétvégénk, ami végre szabad volt. Hát még szép hogy megragadtunk minden pillanatot arra, hogy jól érezzük magunkat!
Az önfeledt reggelig tartó mulatozás után, kidőltünk a nappaliban mint két kamasz. Hát igen, élni tudni kell! Na és persze majd tűrni a másnaposságot!

[...]

Vasárnap 15:02 óra.

-Basszus!- Ismételgette Susan idegesen, én pedig sikeresen fel is ébredtem. Tekintetemmel megkerestem, a fel alá mászkáló lányt a helyiségben.

-Mi a bajod?- Motyogtam.

-Van négy óránk arra, hogy elkészülődjünk, és beérjünk a színházba, ami innen rohadt messze van!- Hadarta.

-Nyugi!- Felültem a kanapéra, és megdörzsöltem az arcomat. -Igyunk egy kávét!- Egy fájdalmas nyújtózkodást, egy hatalmas ásítás követett.

[...]

Miután rendbe raktuk magunkat, és a lakás nagy részét is, hívtam egy taxit.

-Na hogy festek?- Forgott előttem egyet kettőt, egy szaggatott kék farmer nadrágban, és egy lezser rózsaszín, oldal vállas felsőben.

-Hát nem éppen színházba való öltözet!- Jegyeztem meg grimaszolva. -Bár mondjuk azt sem értem, hogy miért ott rendezik meg a koncertet. Majd azt hiszik, hogy mindenki ülve végig hallgatja?- Nevettem el magam.

-De most jó vagy nem?- Nézett végig magán.

-A koncertre tökéletes!- Válaszoltam. Mellé caplattam és belenéztem én is, az egész alakos tükörbe. Jómagam egy fekete bőrnadrágot választottam, egy szintén fekete toppal, amire egy béléses említett színű, bőrdzsekit vettem fel. Szőke fürtjeimet kibontva hagytam, a sminkem pedig a szerelésemhez megfelelő mennyiségben, és színben volt jelen rajtam. Egy szóval feketés ezüstös füstös színben pompáztak a szemhéjaim, amiket még egy nem túl vastag tusvonal ékesített, és persze egy kis szempillaspirál.

-Na induljunk, a Taxi már lent vár!- Szólt közbe, a még mindig egy ideg leányzó. Magamhoz vettem az újonnan vett fekete táskámat, és felvettem a magassarkú cipőmet.
Időt nem húzva le viharoztunk a taxihoz, és közöltük az úti célt a férfival.

[...]

Kicsit megkésve, de betértünk a koncert épületébe. Füleinket egyből az egyik legújabb száma fogadta, pontosabban a Lights Up. A színházban jelentésüket vesztették a székek, ugyanis mindenki a szinpadnál tombolt. Susan megragadta a kezemet, és bevitt a tömegbe. Sikeresen előre verekedtük magunkat, az ember lavinán. Pontosan a színpad előtt élvezhettük a számait, ami teljesen hihetetlen volt a számomra!
Azt kell mondanom, hogy egy igazán fergeteges bulit csapott Harry Styles! Vastapssal vissza hívták még két szám erejéig, majd rápillantottam barátnőm arcára. Meg sem kellett szólalnia, én tisztában voltam azzal, hogy szívesen magáénak tudna, egy aláírást tőle.
Amint véget ért a koncert, az emberek lökdösődni kezdtek, mert mindenki a közelébe akart férkőzni.

-Mindjárt jövök!- Susan vállára tettem kezemet. Szerintem sejtette hogy mire készültem, de nem akadályozott meg.
Átverekedtem magamat a tömegen, és csak néztem Harry után, ahogy egyre jobban távolodott, a folyosón sietve. Nem tudtam utána menni, mert egy kétajtós szekrény nagyságú férfi, elállta az utamat. -Mit csináljak?- Morfondíroztam, végül eszembe jutott egy frappáns ötlet. -Ha nem tévedek, akkor a színpad másik lépcsőjénél, meg lehet kerülni az egész területet.- Motyogtam. Rögtön útba is vettem a kiszemelt másik folyosót. Ott is volt egy testőr, azonban mákomra hátat fordított nekem, egy pillanatra. Ki kerülve őt, rögtön a folyosó végén balra fordulva, majd megkerülve mindent, elértem egy ajtóhoz, ahova Harry neve volt kiírva.
Már kopogtam volna ajtaján, amikor az kinyílt magától. Ledöbbenve álltam ott, a torkomon pedig egy árva hang sem volt képes kiszűrődni.
Szem és fültanúja voltam annak, ahogy Harry Styles bebizonyította, hogy mégsem egy szent ember! A szemem láttára fojtott meg egy nőt, aki mellékesen az egyik magazin szerint, a szeretője volt.

Ahogy észre vett, elsötétülő íriszei egyre élénkebbé váltak. Határozott lépteivel felém száguldott, én pedig már futásnak is eredtem volna, azonban ő a karomnál fogva berántott a helyiségbe, és neki lökött a falnak.

-Kérlek ne! Nem mondom el senkinek!- Félelmem oly szintre hatalmasodott, hogy háttal lassan lecsúsztam a lambérián, egészen addig, amíg a fenekem nem érintette a padlót. -Esküszöm befogom a számat, csak ne ölj meg!- Karjaimmal védtem fejemet, de ahogy észrevettem, nem állt szándékában megölni.

-Nagy hiba volt idejönnöd!- Adta tudtomra érdes hanglejtéssel azt, amire már magamtól is rájöttem, csak sajnos túl későn!

-Mi a fasz történt itt?- Kérdezte egy rekedtes férfi hang. Ekkor némaság ült a helyiségre.

-Sajnálom!- Mondta a férfi, egyszer csak fejbe vágott valami tompa tárgyal, végezetül minden elsötétült íriszeim előtt.



Na és ezt követően fog jönni a lényeg! ☺️ Remélem eddig tetszik nektek! Ha igen, akkor nyomjatok a kis csillagra. Köszi😍😘

꧁Fogságban Tartva꧂ [H.S] [1. ÉVAD BEFEJEZETT] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum