7. Fejezet.

3.4K 138 3
                                    

A tétlenkedés uralt el a nappali közepén állva, közben ötletem sem volt, hogy mit is tehettem volna. Féltem valahol Harry-től, pontosabban a haragjától! Hiába tudom már, hogy nem szándékosan hagyta meghalni a szeretőjét. De akkor is az ott látottak, és az hogy úgy tüntetik el a nő tetemét, mintha egykor nem is egy érző emberi lény lett volna, az teljesen kiborít.
Gondolat menetemből, az ismét elém termett boxeres férfi térített vissza.

-Így akarsz bejönni?- Nézett végig testemen, közben rejtélyes modon, rászorított a boros üveg nyakára.

-Harry.. Én szerintem lefekszem.- Mutattam szerényen a lépcső felé.

-Te tudod!- Vállat vont, és elvette a telefonját a dohányzó asztalról.

-Most mit csinálsz?- Váltogattam tekintetemet az arcán, és a készüléken.
Elég könnyen vette az elutasítást.

-Hívok valakit partneremül.- Rám se nézett, és a füléhez emelte a telefont.

-Ne!- Vágtam közbe hirtelen.
Most miért szóltál bele Lauren?

-Miért ne?- Rám pillantott, és kinyomta a telefont. Szemei sejelmessé váltak, ajkai pedig majd hogy nem mosolyra húzódtak.

-Hát mert..- Forogtak agyi tekervényeim, de nem jutott eszembe egy frappans válasz sem. Lassan felém vette az irányt, én pedig megfeszültem. -Nem értelek!- Suttogta és megállt velem szemben. -De nem is baj!- Vágta rá vigyorogva, és felkapott a vállára. Hihetetlenül kiakadtam, és kapálózni kezdtem.

-Tegyél le!- Visítottam, de ő mit sem törődve velem, kivitt az itallal a kezében. -Ne hogy bele merészelj dobni!- Ugyan azt nem tette, azonban karjában tartva, megmártózott velem a kellemesen meleg vízben. Rögtön takargatni kezdtem melleimet, közben elhúzódtam tőle, amennyire csak tudtam. Ő csak röhögött a reakciómon.

-Most nem értem mit vagy úgy oda, szinte sötét van! Ebben a kis fényben meg nem látom semmidet!- Kibontotta a bort, és megtöltötte a poharakat. Felém nyújtotta az egyiket, én pedig nehezen de elfogadtam. -Csak lazulj el!- Beleivott az italába, karjait pedig a jacuzzi szélére tette. Arcát az ég felé emelte, és csak fürkészte a csillagokat.
Őszinte leszek! Nem tudtam mást csinálni, mint hogy csak ültem, és nem túl feltűnően néztem őt. Egyik kezemmel takartam kebleimet, a másikkal pedig belekortyoltam az édes alkoholba.
Egy kis idő elteltével próbálkoztam ellazulni, és én is pásztázni kezdtem a csillagos eget. Néma csendben ültem, tőle megtartva a biztos távolságot.

Félóra elteltével egyre kellemesebb lett a helyzet. A víz is jó meleg volt, így nem éreztem hogy fáznék. Azonban csak a csend volt kínos!
Bőrén csak úgy csillogtak, a jakuzzi tartalmának cseppjei. Jobb kezében lazán tartotta a borospoharat, amiből néha kortyolt egyet.

-Mondani akarsz valamit?- Rám sem nézve tette fel kérdését, majd sóhajtott. -Csak mert látom hogy bámulsz.- Ekkor gyanakvó tekintetét lassan felém szegezte. Arcom láng vörössé vált, és a szívem is szaporábban kezdett verni. Rajta pedig látni lehetett, hogy már nem kellett neki sok a lerészegedéshez.

-Nem akarok semmit.- Zavaromban jobb válaszra nem telt, azonban ő kételkedve vizslatni kezdett. Egy halvány csábos mosolyra húzta ajkait, végül közelebb húzódott hozzám. Rögvest úgy éreztem hogy menekülőre kellene fognom a dolgot, de ő áttette a jobb kezéből a balba a poharát, és átkarolta vállaimat, az említett szabad végtagjával.

-Most mondhatod!- Vigyorogva közelebb hajolt arcomhoz, de én csak némán meredtem zöld íriszeibe. -Vagy elvitte a cica a nyelvedet?- Ajkaimra pillantott.

-Nem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Nem. Mondom hogy nem akartam mondani semmit.- Böktem ki válaszom, ő pedig megitta az utolsó korty borát.

-Kár.- Poharára pillantott. -Kérsz még?- Vissza evickélt az üvegért.

-Nem köszi, és szerintem neked sem kellene többet innod.- Leraktam a kezemből a maradék italt, a jacuzzi szélére.

-Azt majd én szabályzom cicám. Annyit iszok amennyi jól esik!- Kiöntötte magának a maradék bort. -Ó van egy ötletem!- Izgatottan rám szegezte tekintetét. -Van kedved betépni?-

-Mi?- Kikerekedtek szemeim a döbbenettől. Sejtettem hogy drogozik, de azt nem hogy még meg is kérdezi, hogy van-e kedvem hozzá. -Bocsi de én nem élek ilyen szerekkel!-

-Hát te borzasztóan unalmas egy csaj vagy.- Vágta hozzám sértő szavait.

-Kösz.- Csalódottan és ingerülten elfordítottam a fejem. -Tudod mit?- Vissza néztem rá. -Szerintem tényleg jobban jártál volna, ha valaki mást hívsz a helyemre.- Köptem szavaimat, majd igyekeztem úgy kimászni a vízből, hogy ne lásson az átlátszó pólómon keresztül semmit.

-Na állj csak meg!- Kiszállt ő is, de én nem álltam meg. Már majdnem elértem a bejárati ajtóhoz, amikor ő megragadta a karomat, és vissza rántott mag felé. Némileg megmutatkoztak eltakarandó testrészeim, de azon nyomban ismét hasznát vettem karjaimnak. -Nagyon megeredt a nyelved kislány.-

-Nem mondtam semmit, csak a véleményemet fejtettem ki.- Sziszegtem.

-Ebben a házban neked nincs véleményed!- Köpte válaszát, és magához rántott erélyesebben.

-Ez fáj!- Ezzel a karomra céloztam. -Eressz el!- Azzal a lendülettel a szabad kezével megfogta a derekamat, majd erősen magához vont. Másik említett végtagját pedig az arcomra vezette, ujjaival pedig össze szorította két oldalt az.

-Jól jegyezd meg amit most mondok!- Ingerülten suttogta. -Ha én azt akarom hogy fürödj, igyál, füvezz velem, akkor te szó nélkül jössz, és azt teszed amit mondok.- Arcához húzta az enyémet, szájával pedig súrolni kezdte a vöröslő ajkaimat. -Megértetted?- A félelem és a vágy uralta el testemet. Nem tudtam felelni kérdésére, csak azt éreztem hogy teljesen kiszolgáltatottá váltam számára. Elvégre nem mint ha alapból nem lettem volna az, de még az érzéseim is ellenem fújtak hadat.
Nem tudom hogyan nézhettem rá, de ő ennek hatására beleharapott alsó megduzzadt ajkába. -Tudod mit akarok most?- Huncut vigyorra húzta száját. Kicsit eltávolodott tőlem, hogy le pillantson keblemre, amire teljesen rátapadt a fehér póló. Kezei engedély nélkül felfedező útra indultak, az említett rajtam lévő textil alá. Ellenkezni akartam, azonban csak egy kéjes sóhaj szökött ki belőlem. Ajkait nyakamra vándoroltatta, engemet pedig elöntött a forró vágy, és a mámor édes izé.
Akarom őt!




Bocsi hogy ilyen ritkán jönnek a részek, csak sajnos mostanában egyre kevesebb időm van írni. Ha tetszett a rész, akkor jelezzétek nekem 1 csillaggal! 😘 Addig is puszi. Amint tudom, hozom a következőt! ☺️

꧁Fogságban Tartva꧂ [H.S] [1. ÉVAD BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now